Dapatkan Tabita Skincare Original Dr Jakarta Dengan Harga Murah - Tiada Modal? Jangan Risau Kami Mampu Membantu Anda. Agent Dropship Diperlukan
Eika 15 - Mon 4/Mar/2013 1:59pm [Last Comment]
Salam..

Kami adalah salah satu dr pengedar TABITA SKINCARE ORIGINAL di Malaysia.. Agent borong & dropship diperlukan..

HARGA BORONG EXC SET SERENDAH RM280 (min 6 set)

Sila email kami untuk maklumat lanjut
eikajoesica89@yahoo.com

Niche: Program Dropship | Butik Kecantikan
 
1. Fieza 65 - Tue 5/Mar/2013, 1:36pm
berminat nak jadi agen dropship xpa modal bg barangan berikut ;

- barang kemas sdur
- tepung kek segera
- chezzy powder
- barangan kelengkapan ibu & baby

emel ke mamaqalesyaoutlet@yahoo.com  
2. Leen 48 - Fri 15/Mar/2013, 10:49pm
mcm mana nak jadi agen dropship ? email hasfalindaahmad@gmail.com
thank you :)  
3. Eika 15 - Tue 19/Mar/2013, 1:18pm
ok eika ada email..

welkemz :)  
4. Ewan 9 - Fri 22/Mar/2013, 7:59am
original tabita dari jakarta.....harga borong rm 150 satu set....cal 0105448497  
5. Eika 15 - Mon 25/Mar/2013, 1:32pm
borong utk exc set?  
6. Hanna 22 - Sun 31/Mar/2013, 5:30pm
set metal fortis murah2 dr indonesia
Metal Fortis Skin Care 3-in-1 (PEK BARU)- sangat aman n selamat digunakan untuk semua jenis kulit.- tanpa kesan sampingan?- bebas merkuri n hidrokuinon yg boleh mnyebabkn kanser serta keradangan kulit mukaMANFAAT DAN KEGUNAAN1-mencerahkan kulit wajah2-menghilangkan jerawat n parut jerawat3-menghilangkan flek2 hitam4-mengecilkan pori25-awet muda6-membuang sel kulit mati?7-menghilangkan jeragat8-merawat kulit rosak akibat sinaran matahari

hanya rm35/set(6set)
Hanya rm30/set(1dozen)

0132652747-sheryfa  
7. Zalia 2 - Mon 15/Apr/2013, 1:28pm
original tabita dari kilang terus,bukan dari retailer jakarta.serendah2 harga borong. sms saya 0176268022.tq.

set trial borong rm 100
set excl borong rm 300(minima 2 set)  
8. Era 10 - Thu 6/Jun/2013, 10:08am
Email sy untuk dgropship plss
erasunny@yahoo.com  
9. Hanna 22 - Wed 19/Jun/2013, 11:08pm
borong serum vitamin c dan e sedozen rm190
Metal fortis set lama sedozen tanpa sabun rm190
Metal fortis sedozen dgn sbun rm260
Produk adha skincare rm55/set
Produk walet skincare rm45/set
Produk emilay rm65 sbotol
Metal fortis set baru rm45/set
Pm untuk sbrg pertanyaan dan order
0132652747  
10. Atira 7 - Fri 5/Jul/2013, 5:17am
pm dropship please :)
0126354936
tirasendra@yahoo.com  
11. Liza Khairudin - Wed 17/Jul/2013, 8:42pm
Semua orang tahu tabita dari Indonesia, cuma ini adalah harga yang saya mampu offer kpd yg berminat untuk menjadi reseller tabita. Borong tabita rm270 per set dan rm 250 set regular untuk 10 set ke atas. Original dan packaging baru (Termasuk yang ada double line utk toner dan facial soap dia/ old packaging pun saya ada). Tapi kalau beli bukan borong iaitu bawah 10 set, RM 300 per set for exclusive dan RM 270 untuk regular. Boleh COD sekitar shah alam,KL dan putrajaya. Free postage. saya seorang yang boleh dibawa berbincang, call je utk tahu pricing yg sesuai dgn kemampuan. Call/whatsapp 0102322602 (Putri Liza). terima kasih:)  
12. Whatsupp - Sat 14/Sep/2013, 3:48pm
Sya ada stok tabita skincare original kesemua (exclusive, regular, special cream, acne cream, eye cream, hand body lotion, body scrub, face powder, serum gold, matt finishing) ada 12 set.. Nak jual semua,, need more info wssap me +6281906137484  
13. Reen23 - Tue 1/Oct/2013, 9:03pm
Jualan borong Tabita, dijamin harga terendah, boleh msg terus ke 0128740645.  
14. Nununia - Thu 28/Nov/2013, 12:23am
Email saya nununia@ymail.com. .sgt berminat  
15. Diana Yatim - Fri 20/Jun/2014, 8:28pm
Sy adalah stokist/agent Tabita area Pasir Gudang, Johor.

Ready stok, delivery area Pasir Gudang. Tempat lain boleh pos.

Harga cantik sy bole bagi. Hubungi Diana 017-7638398  
16. Semerah 2 - Thu 30/Jul/2015, 11:45am
untuk mendapatkan set tabita original & details harga kami sila bukak page kami di Facebook tabita skincare melaka's..
harga pasti mampu milik..
utk pertanyaan sila call di talian 0136377784.  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..