Dapatkan Insurans Untuk Family Anda, Dapatkan Gift Yang Menakjubkan Daripada Saya
Dwaraz - Tue 4/Jun/2013 9:13am
assalamualaikum/salam sejahtera
saya merupakan ajen insurans ING dan bermula 17 jun ini ianya akan digabungkan bersama AIA menjadikannya sebuah syarikat NO1 di MALAYSIA.Terdapat pelbagai produk perlindungan dengan bayaran tidaklah mahal sangat.Katakanlah anda berminat dan mampu utk melanggani insurans tiap bulan ataupun annual basis drpd saya ,berikut insentif drpd saya :
1) pakej penghantaran surat khabar THE STAR/THE MAIL ke rumah anda secara percuma utk langganan insurans secara annual basis.(min 4 orang dlm sekeluarga)
2) kipas 'stand' tinggi dan tawaran lain yg akan diupdate dari masa ke masa.
Twaran ini adalah utk menggalakkan tuan/puan melanggani insurans dan juga sebagai 'appreciation' gift drpd saya.
Untuk maklumat lanjut hubungi saya di tewaran@yahoo.com......TQ

Niche: Insurans Dan Takaful
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..