Daging Salai Ain Faqihah
Ain Faqihah Trading - Tue 23/Sep/2014 1:26pm
Assalamualaikum..

Kami Ain Faqihah Trading ( reg. no MA0194472-W) bersedia untuk membekalkan daging salai kepada pengusaha katering,hotel-hotel dan juga individu-individu yang berminat.

Kami menggunakan daging lembu tempatan. Minimum order adalah 50kg dengan harga RM46/kg. Harga boleh dibincang mengikut kuantiti yang di order.

Penghantaran percuma di sekitar Lembah Klang. Bekalan berterusan. Kualiti di jamin kerana kami hanya menggunakan daging lembu tempatan sahaja. Dapatkan daging lembu salai yang terbaik hanya daripada kami.

Maklumat lanjut,
whatsapp/call/sms : Azmi

pembetulan..no contact yang betul
019-2878998

Niche: Produk Sejuk Beku | Penternak Lembu | Pembekal Ikan Kering
   
 1. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Sat 8/Nov/2014, 1:49am
  Sy berminat. Boleh hubungi Aini 013-9250145 area kuantan  
 2. Ajc Excellent - Wed 12/Nov/2014, 3:01am
  salam bole bagi sebut harga ...merinit or not.
  email ajc.excellent@gmail.com  
 3. Ziela 56 - Tue 18/Nov/2014, 5:00pm
  Assalamualaikum..saya pembekal daging salai jenama daging salai oding..boleh dimakan terus atau dimasak..Penghantaran percuma di kawasan Segamat..luar Segamat bergantung kepada jumlah pesanan..insyaAllah servis terbaik akan kami berikan..100% keluaran syarikat bumiputera.. Untuk keterangan lanjut call/wassup/telegram : 0177202396 (cik ziela)  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.