Cyber Cafe untuk Dijual - Teluk Intan
Lee86 - Mon 21/Feb/2011 2:26pm [Last Comment]
Location: Teluk Intan, Perak, Malaysia
Price: RM 45,000

Tempat - Tmn. Intan Baru,
Jln. Kg. Banjar, Teluk Intan.

kedai pintu kaca dan berkapit.

22 unit PC

Monitor - 10 unit LCD 19"
- 12 unit LCD 17"

CPU

M/Board - Asrock 2.8
Processor - AMD Atlon 2.8
Ram - 1gb
H/D - 8 unit -240gb
- 14 unit - 120gb
g/card - Nvidia 512

AirCond - 1 unit 2.0 hp
- 1 unit 3.0 hp

With - printer & liminating
Perabot - Set Sofa 3 2 1 (meja sekali)
Set Counter

Saiz kedai - 20 x 65 (corner lot)

Tidak jual asing2. Serius jika nak, call or SMS aje (fadzli-0134540558). Harga boleh Runding.
Nak tengok kedai... sila datang bila2 masa saje...

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Bisnes Untuk Dijual
     
  1. Harez - Mon 21/Feb/2011, 3:37pm
    salam tn/pn. bagaimana dengan keuntungan bersih bulanan?
    knp nak jual?  
  2. Ismail 21 - Fri 25/Feb/2011, 1:02am
    average income sebulan?
    kos tetap sebulan?
    dah berapa lama business?
    lesen windows bila expired?
    lesen majlis 2011 dah ada?  
  3. Kayfiy - Fri 4/Mar/2011, 2:34pm
    average income sebulan?
    kos tetap sebulan?
    dah berapa lama business?
    lesen windows bila expired?
    lesen majlis 2011 dah ada?  
  4. Azizan Bin Ismail - Tue 22/Mar/2011, 12:57pm
    CC di Sepang utk diambil alih:-
    1. Ada 21 unit pc serta printer/scanner
    2. Meja CC yg berpartition kemas dan kukuh
    3. Kipas siling x 2 unit
    4. Aircond 3hp x 1 and 2.5 x 1
    5. Cybercafe management software
    6. Carpeted floor
    7. Ada 3 bilik pd tingkat yg sama (Yg satu dah berpenyewa, 2 masih kosong
    lg boleh digunakan utk tinggal dan sewa juga)
    8. Just cuci kaki dan mausk terus niaga
    9. Income per month lebih rm6k
    10. Overhead cuma dlm 3k sahaja so untung bersih dlm 3k
    11. Comp sparepart bagi semua
    12. Owner lepas ni dah tak da masa sbb baru terjun dlm bidang pertanian sawah yg banyak di Melaka
    13. Sapa berminat sila call 0124846399 sms sukar dijawab
    14. Nak jual murah saja rm55k sbb income dah stable n guarantee dan ada side income sewa bilik (seolah2 sewa kedai free)
    15. Nego sikit2 je boleh, jika x serious tlg jgn call ya.
    16. Saya bg training dan support pd peringkat permulaan.
    17. Bayangkan 55k ni p beli keta ada dapat income tak? Keluar lg ada.
    18. Sesuai utk mereka yg x tahu sgt computer sbb saya guna sistem yg bila computer restarted je semua setting kasi balik asal. Maknanya kalau ada customer ubah setting apa2 atau kena virus , comp akan di setkan fresh balik lepas restart.
    19. Boleh dtg tengok kedai dulu sampai puas hati, saya akan demo operasinya.

    jika berminat call saya anytime 0124846399 paksu  
  5. Lee86 - Thu 14/Apr/2011, 4:31pm
    Kedai nie untuk adik saya tapi dia buat hal and saya pun dah ader kejer (x masa)
    Kos tetap :
    sewa Rm 1100
    elektrik < 300-500 >
    Pendapatan - 200-250 Hari biasa
    lesen window x ada...
    lesen majlis smpi disember 2012..  
  6. Musfafirdaus - Fri 30/Sep/2011, 9:54am
    kedai ni masih untuk dijual lagi ker? interested la..  
  7. Lee86 - Sun 8/Jan/2012, 10:36am
    ADER LG..NAK COL  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)