Cyber Cafe Nak Dilepaskan - Area Pantai Dalam
Akubudaklagi - Thu 31/Oct/2013 1:00pm [Last Comment]
salam semua..
cc area pantai dalam
terus meniaga shaja

ade 25 pc termasuk pc game server, pc kaunter.

games server memang selalu update. system senang jaga n kawal.

2 biji air cond, meja kerusi.
ada printing, pnjualan eksesori komputer.
repair & format pc / laptop pun ada.

kawasan ni memang cantik, ada student, foreigner.

kedai ini perlukan pengurusan baru kerana sya sudah x sempat nak
fokus..berminat boleh emailkan ke saya, serius buyer sahaja!

email kan nama, no fon anda, utk sya balas.
saya akan layan sape y dtg kdai jmpe sahaja, tnya2 malalui sms @ email xkan di layan.
safuan.mss@gmail.com

harga boleh di runding sekira anda betul2 berminat. ilmu turut akan diberikan kepada yg tdk tahu hal cc.
thanks

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Akubudaklagi - Thu 31/Oct/2013, 2:09pm
harga bukak 42k  
2. Jakot 2 - Thu 31/Oct/2013, 4:13pm
berminat, tlg email detail dan berapa nk jual. TQ :)  
3. Naszuan Kamaruddin - Fri 1/Nov/2013, 3:19am
Sewa kedai berapa sebulan?  
4. Nurull - Sat 2/Nov/2013, 1:53pm
Peluang Perniagaan FREE STORE Bersama Kami
REBUT PELUANG KEEMASAN!

Subsidi Sehingga RM 1 Juta untuk setiap FREE STORE termasuk SEWA kedai, RENOVASI kedai, PERABOT, sistem KOMPUTER, STOK RM800k, PHARMACIST, Alat tulis dan lain-lain.

Kedai boleh diWARISI kepada ANAK-ANAK, ada PENCEN, dan ASET pelaburan.

More Info, SMS/Whatsapp:0182957387  
5. Mohd Noor 28 - Sat 2/Nov/2013, 10:27pm
berminat, tolong email maklumat serta no hp bos : mohdnoor_12@yahoo.com tq  
6. Roziana Abdul Rahaman - Tue 5/Nov/2013, 6:22pm
JIKALAU MAHU BELI KOMPUTER SAHAJA BOLE X HUBUNGI SAYA 018 3909589  
7. Rahsiatopup - Thu 7/Nov/2013, 2:51pm
kedai sewa sebulan berapa?
ada pekerja x?

kedainya kat mana Pantai dalam tu besar bukan kecik padat plak tu.

nak kontek mcm mana sms xboleh email xboleh email xde nombor talipon xde?  
8. Asot637 - Fri 8/Nov/2013, 8:27am
saya dah riki area ini dan personal opinion...tak terlalu mahal ke RM42k utk hanya 25 pc?

kedai tingkat 1 bukan ground floor pulak tu sewa sebulan je dah 1k lebih? dan sefaham saya kawasan pantai dalam ni banyak jenayah

dengan kos bulanan api dan air yg boleh kata tinggi juga dan targeted customer mainly budak2 dan remaja serta saingan kedai2 fotostat dan print yg lain serta coverage mobile broadband di handphone yang sgt baik

saya perahatikan di majalah ini area pantai dalam ni sejak 1 n a half year ago kerap kali jual... kalau untung sapa nak jual kan?  
9. Asot637 - Fri 8/Nov/2013, 8:30am
dan parking sangat susah di waktu malam  
10. Adib 46 - Mon 18/Nov/2013, 5:56pm
Barangan cyber cafe rm30k nego nak skali kedai
pun blh nak bli brg saje pun blh.. 23 pc client
1 pc billing
1 counter
1 server
1 pc for cctv
12 meja 1 meja counter
2 aircond 2.5 hp
24 kerusi
Siap dgn kabel network dan dua switch gigabit Dtg tngok dulu 0172677740
Sale purata 1 hari rm250 - rm300
Kos kedai siap pekerja dgn bil2 semua rm2700 -
rm3000 bergantung pada penggunaan elektrik...
First come first serve.. Nak jual sbb nak fokus
bidang lain.. Blh nego until letgo... 0172677740  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..