Consultant Pinjaman Peribadi
Mazuan Bin Mohd Tahir - Tue 22/Oct/2013 10:37am [Last Comment]
Assalamualaikum...

Nama saya wan... saya consultant baru untuk membuat pinjaman,
saya boleh cuba untuk membantu anda mambuat pinjaman..

#Tanpa Bayaran Pendahuluan#

pinjaman dari bank BUKAN pinjaman berlesen...

pinjaman mengikut had bank seperti biasa.
cuma kena jujur jika ada blacklist atau CCRIS kena terus terang.

InsyaAllah saya akan tolong...
bayaran saya belepas lulus pinjaman.
saya cuma nak tolong sesiapa yg jujur sahaja sebab bayaran selepas
lulus bukan sebelum...
saya nak tolong sebab saya pernah alami masalah yg sama seperti anda.
CTOS, CCRIS tapi sekarang saya sudah selesai semua tu...
Alhamdulillah...
saya nak tolong anda sbb saya tahu ramai yg ada masalah yg sama
seperti saya sebelum ni...

hubungi mazuantahir@gmail.com
no phone saya anda akan dapat selepas loan proceed...

LAGI SATU...

saya ada skim pinjaman khas untuk graduan..
ada kan org yang baru lepas graduan masih tiada kerja?
atau dah bekerja tetapi nak menceburi bidang perniagaan atau melabur kan?
tak pun senang cakap nak kawin ke kan? hehe..

tapi masalah dengan loan? sebab tak ada kommitment lagi dan tiada loan
untuk rerefence bank betul? kebanyakan bank nak tengok kita ada loan
kereta atau kredit kad betul?

saya boleh tolong anda...

ingat ye... saya nak org yang jujur sahaja..
yang betul2 sanggup membayar selepas loan approve...
kalau anda tidak boleh tepati janji anda abaikan sahaja ye tak yah nak
gatei2 suruh saya tolong...

wassalam...

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mazuan Bin Mohd Tahir - Tue 22/Oct/2013, 10:39am
jika berminat email terus saya... jika komen takut saya lambat respond... saya pun banyak kerja.. hehe  
2. Resh 2 - Tue 22/Oct/2013, 11:21am
Email i details bro..reshkop@yahoo.com  
3. Nakloan30 - Tue 22/Oct/2013, 11:30am
nakloan30@gmail.com nak detail dan pencerahan
saya dah hantar email tadi..
harap dapat respons segera. tq  
4. Shah77 6 - Tue 22/Oct/2013, 11:42am
salam.saya igin mencuba dah byk tempat dah pergi tapi hampa shahnuha2009@gmail.com  
5. Delta E Y F - Tue 22/Oct/2013, 12:49pm
KAMI,SYARIKAT PINJAMAN BERLESEN

BEROPERASI DI MELAWATI (DELTA STAR)

CALL EIDA/YONG 0102400046/0341078886  
6. Hatta 14 - Wed 23/Oct/2013, 6:15am
Emel saya hatta_civic@yahoo.com  
7. Aizad 17 - Wed 23/Oct/2013, 4:02pm
Encik...tlg check email. Saya ada send email kpd encik.  
8. Nor 386 - Thu 24/Oct/2013, 9:32am
mazuan tlong email saya norliza3032@gmail.com...sya btul2 prlukan pnjman..skrg ni  
9. Vanillacoklat 3 - Thu 24/Oct/2013, 1:11pm
dah email tq  
10. Suzaili Bt Saparuddin - Thu 24/Oct/2013, 2:26pm
Berminat email saya : nasssue78@gmail.com

URGENT memerlukan pinjaman ini...Terdesak sangat ni, dalam masa terdekat ye....  
11. Putrasakti - Thu 24/Oct/2013, 9:47pm
Tlg,sy benar2 memerlukan pertolongan,dpt email ke junizanuyok@yahoo.com  
12. Aizad 17 - Sat 26/Oct/2013, 1:26pm
TT senyap je... Pls check email. Saya ada.send 2x. buskerz84@yahoo.com  
13. Azyanze - Mon 28/Oct/2013, 3:51pm
berminat email saya tagasboyz@gmail.com  
14. Nakloan30 - Mon 18/Nov/2013, 5:14pm
poyo je lebih tak cara mcm bagus sgt... habok pn tak ada... emel dah bagi dokumen terus seyap yelah gaji dia 7k kan...  
15. Upfront Resources Loan - Mon 18/Oct/2021, 10:19am
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..