Consignmentkan Produk Anda
Foru2buy 2 - Thu 31/Mar/2016 10:03am [Last Comment]
Assalamualaikum wbt kpd semua warga majalah.

Kami menawarkan peluang kepada semua untuk sama-sama berkhidmat membekal produk muslim secara consignment. Baik buatan home made ataupun dari kilang kepada Pasaraya Halal Mart di Kelang branch.

Warga majalah yg berminat dan ingin menawarkan peluang seperti consignment amat la di alu2 kan.

Barangan spt di bwh :-

1) Barangan produk kesihatan
2) Minyak masak
3) Biskut2
4) Barang2 kering keperluan dapur
5) Air mineral, homemade juice
6) Ubat gigi, Losyen, sabun mandi, shower gel, shampoo, sabun pencuci/detergent halal dan suci dari bahan-bahan tidak halal dan syubhah

Homemade n self-brand items accepted.

Berminat sila whatsapp Kak Nurizz 018-2743122
Email: myheart.uqueen@gmail.com

Niche: Pembekal Barang Runcit | Kedai Runcit Dan Serbaneka | Program Consignment
 
1. Nad 3 - Fri 1/Apr/2016, 10:01am
salam, saya nak letak kerepek popiah boleh? pls email ye info.
kamisukafashion@gmail.com  
2. Shahid Jaszle Bin Jasmin - Tue 5/Apr/2016, 5:38pm
Assalamualaikum. saya menjual Homemade Candy Kelapa. Sangat berminat utk consignment. Boleh whatsapp saya detail di 018-3630538.  
3. Sham 594 - Wed 6/Apr/2016, 2:42pm
salam..Saya berminat untuk meletak kan sambal bilis kering pedas.Hubungi saya 019-2679569  
4. Hash08 - Thu 7/Apr/2016, 12:11pm
Assalammualaikum..saya ingin consignment produk serunding daging,ayam dan ikan saya di branch anda.boleh hubungi saya hasnah 0132795225.  
5. Khaleesi - Sun 10/Apr/2016, 8:58pm
salam, saya nk consignment acar buah boleh? pm details 012-4447341. Terima kasih  
6. Kedai 24jam - Tue 12/Apr/2016, 12:54pm
Sy pembekal set cendawan goreng (cendawan +tepung goreng)..halal dan terbaik dari ladang....
Produk paling laris...

Tel wasup 019 3754900  
7. Reen 113 - Thu 14/Apr/2016, 3:05am
As salam kak nuriz, saya boleh bekalkan snack seperti almond snaps dan gel mandian bidara. Jika berminat boleh call/whats app 0189147702  
8. Ekspress Niaga - Tue 19/Apr/2016, 10:26pm
Salam sejahtera,saya ingin membekalkan
asam2 jeruk,produk2 berasaskan buah strawberry segar (halwa strawberry,arca strawberry,jem strawberry,madu asli & jus kordial strawberry)
saya berminat utk consignment.
boleh wassup kami 014-3030727
email : expressniaga.usahawan@gmail.com  
9. Pulai Redha Sdn Bhd - Mon 25/Apr/2016, 9:38am
kami membekal Air galian yakni Air GAU. jika beminat hubunggi kami di 0389334268  
10. Ashraf 136 - Fri 6/May/2016, 5:51pm
salam..Saya berminat untuk meletak kan kurma amari dari algeria. Hubungi saya 0172755002  
11. Azri 255 - Wed 11/May/2016, 2:08pm
saya call nombor ni tak dapat  
12. Hasyimi Muntahar - Tue 31/May/2016, 4:09am
Saya pembekal produk bilal seperti kicap manis, lemak manis, cuka, taucu, kicap mee, dan perasa minuman area Lembah Klang.

Boleh call/WhatsApp saya 017-7212287 terima kasih.  
13. Honeydew 5 - Sun 5/Jun/2016, 2:29am
saya berminat untuk meletakkan kek coklat moist. wasap 0195736009  
14. Suhada Sulaiman - Fri 22/Jul/2016, 1:00am
Salam..sy pmbekal kerepek pisang..cnsigment area shah alam..saya berminat utk letakkan kerepek pisang sy..blh wsap saya 013 9564900.tkasih  
15. Noblebusinessgroup - Mon 1/Aug/2016, 12:10am
Salam.semua warga majala.
Sy dri sentralnews.dh ada 4 outlet mini mart di area KL dan selangor.semua supplyer whatsapp kt sy.
Keutamakan terms consigment atau bill to bill.
0122374188.en iqbal noble  
16. Zuren Mohd Ali - Wed 10/Aug/2016, 8:03am
Pekasam bole? PEKASAM IKAN LAMPAM JAWA HOMEMADE BY CIK BUNGA 0146067824  
17. Azmi 362 - Thu 15/Dec/2016, 12:32am
Assalamualaikum.. Semua warga majalah.
Sy dr Keight Agro pembekal santan segar, mee kuning,kueh teow,bihun,kerisik,minyak kelapa(rambut). Berminat blh call @ whatsapp sy:-
0163943656 azmi  
18. Nadia Ali - Wed 1/Mar/2017, 2:39pm
Saya membekal kuah rojak dan donut frozen home made.. Harga sangat murah..berminat untuk mencari kedai untuk meletakkan produk secara consignment area petaling jaya dan rawang. Berminat wassap saya 0142245472  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..