Computer Untuk Dijual RM900
Prem 7 - Fri 7/Jun/2013 11:13am [Last Comment]
SAYA ADA 14 PC YANG DIGUNA DI CC.
SEKARANG NAK JUAL PC ITU.
SPEC:AMD ATHLON AND PHENOM
160GB HARDDISK
2GB RAM DDR2
ATI RADEON HD5450 1GB DDR3
MOTHERBOARD: ECS, ASUS DAN MSI
AOC LCD MONITOR 20'
GOOD CONDITION. NO PROBLEM. ORIGINAL XP WINDOWS.
HARGA 900 BOLEH NEGO. URGENT AND SERIUS BUYER. TINGGALKAN NOMBOR TELEFON.
email ke remz89_pks@yahoo.com.my

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Butik Komputer
 
1. Airist Management Resources - Fri 7/Jun/2013, 11:30am
Salam...

Sy di sini ingin menawarkan peluang kerjasama dgn pihak tuan sekiranya berminat dan yakin dgn sy...

Sy sarankan pihak tuan buat solat istiqarah atas tawaran sy ini nanti.. Mudahan ALLAH akan berikan petunjukNYA utk kebaikan kita nanti ..

Sy akan doakan dan laksanakan juga.. In shaa ALLAH... sy hanya memohon ALLAH hantarkan hambaNYA yg ingin bernaung dlm dakwah niaga tanpa riba yg sedang sy usahakan melalui pengurusan perniagaan yg bermasalah..

dan di sini tawaran sy adalah utk menguruskan peralatan tuan utk dijadikan cc di lokasi di bawah jika berminat boleh dtg utk melihat sendiri dan berbincang mengenainya..

No 30c, Tingkat 2, Commercial Square,
Kolej Heights Utara, Kubang Pasu
06000 Jitra, Kedah D/A

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

Mudahan en dibawah rahmatNYA dlm kehidupan yg dihadapi... ingatlah carilah rezekiNYA bukan duit..

wassalam  
2. Kimie 9 - Sat 22/Jun/2013, 12:07am
salam bro nak tanya pc tu 900/pcs ke atau 900 toatal ke atau macam mana??

lubokmaju@gmail.com

thanks  
3. Azli 42 - Sun 21/Jul/2013, 12:07am
Salam,
Disini kami ada Full Set Office pC untuk dijual ada lebih kurang 100set semua detail spec seperti di bawah

Brand HP Mini Tower
Spec: Core2duo 1800, 2GB, 150HDD,
Monitor 20" Wide LCD Panel
Keyboard Mouse...
What inside: the best office software ... LICENCE MICROSOFT OFFICE PRO 2010
activated product... ( Ni software pun dh dekat 1000 harga kat lua) sah digunakan di pejabat tanpa risau skmm@microsoft sue

Harga : RM700/Set
Warranty : 6 Month Limeted warranty
interested please sms @ email... 0132631581/0126062800 azli3636@gmail.com  
4. Akma Khushairi - Tue 3/Sep/2013, 10:22am
Salam sy ad beberapa pc nak let go Lenovo Think Centre M58p rm500/per unit . sila clik nama di atas untuk lihat :) tq  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..