Cocopeat Untuk Fertigasi Tanaman Cili
Aireanuar Bin Mohammed - Thu 20/Dec/2012 10:31am [Last Comment]
kami ada bekal cocopeat atau sabut halus,rm4.30 satu beg,guni besar,min order 450beg,penghantaran boleh diuruskn,anuar 0199466686

Niche: Usahawan Tani | Usahawan Benih Dan Nursery
 
1. Anuarshaari - Wed 26/Dec/2012, 4:23pm
ada web or pic nak tgk sample. tq  
2. Arnini - Tue 29/Jan/2013, 11:36am
ada di jual di nurseri x?saya nak beli dalam 3 beg je tapi susah nak jumpa di Kuantan ni.kebanyakkannya kena order banyak.  
3. Budin - Mon 4/Mar/2013, 2:29pm
ada x barang2 untuk memulakan tanaman secara fertigasi ini selain sabut
email sy gmbar n harga
budin_5245@yahoo.com  
4. Syazlan 2 - Sun 14/Apr/2013, 1:59am
salam bang, nak tanya kalo nak beli 35 beg berape?  
5. Syed 101 - Fri 7/Jun/2013, 12:38am
salam kami mencari pembekal cocopeat yg telah di compress menjadi blok .sila email ke nssagro@yahoo.com.my  
6. Mazlan 7724 - Thu 25/Jul/2013, 6:12pm
syed saya ada cocopeat dlm bentuk blok ... (cocofiber) col saya 019-6689655 ..lan... saya juga bekal cocopeat... bentuk guni... harga boleh runding dgn transport... 019-6689655  
7. Khair Entizam - Wed 10/Sep/2014, 10:15am
Terseksa Nak Cari Cocopeat...???
=============================
Kami sedia membantu pada harga yang terendah pada harga RM4.50~4.20 Bergantung pd qtt.
Bekalan 10,000 bag sebulan
Hubungi Zam~0192406800  
8. Appen - Wed 12/Aug/2015, 10:58pm
Memulakan tanaman cili secara fertigasi dengan modal serendah rm10k utk seribu pokok.
Hubungi 013 5953148 Affendi utk konsultasi percuma
Digalakkan mmpunyai Tanah sendiri yg Ada bekalan api Dan air 😃  
9. Montmelony - Mon 13/Jun/2016, 2:31pm
salam. kami ada bekalkan peralatan dan keperluan pertanian fertigasi. piping, tangki, pam, baja dan lain lain
harga terbaik!
kedai kami di telok panglima garang
pembekalpertanian.com
012 771 7863 (adam)  
10. Madshuttle - Wed 24/May/2017, 11:05pm
saya nak cocopeat 1000 guni hantar ke pulau indah.... call saya 0192676262 adzhar  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..