Clearance Stock Barang Baby Tutup Kedai
Misha Umaira - Mon 12/Nov/2018 10:54am [Last Comment]
Assalam....

Kami mengadakan jualan CLEARANCE STOCK TUTUP KEDAI barang2 baby termasuk botol susu pureen, puting pureen, tuala baby, tungku besi 2kg, sarung tungku besi, topi2 baby, stokin baby, stroller baby sweatheart, tilam baby kekabu, toto baby, stroller pad, pencuci botol pureen, tisu basah pureen, kelambu baby, baju2 baby, teether, penyedut hingus baby, tungku herba, breast pad, minyak yuyi, minyak gamat, minyak garlic balm kecil, minyak mestika, bantal baby kekabu dan fiffy.

BERMINAT boleh wasap no 01125573769.

Niche: Pemborong Pakaian Bayi | Jualan Tutup Kedai | Jualan Penghabisan Stok | Kedai Ibu Dan Bayi
 
1. Dr Love - Tue 13/Nov/2018, 6:56pm
lokasi puan di muadzam shah, pahang ke..  
2. As Shopworld - Mon 1/Apr/2019, 4:07pm
Botong Drypers Wee Wee Dry Murah!
Kami menjual regular pack drypers saiz newborn & small. Boleh self-pickup jika duduk di Ipoh & buat bayaran masa self-pickup. Stock terhad. Berminat boleh whatsapp 013-3493834 utk lebih info. Tq  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..