Cetak Yassin, Buku Catatan, Kad Raya, Takqwim Bulan Puasa, Paper Bag, Kad Kahwin, Kalendar dan Bermacam Lagi.
Percetakan Perlis 1990 Sdn Bhd @ Percetakan Sinar Bakti Enterprise
Fri 8/Jul/2011 2:13pm [Last Comment]
Pelbagai Jenis Design boleh dibuat disini.
Harganya berpatutan

kami juga menerima tempahan luar dari perlis.segala kos serta penghantaran kami uruskan.

sebarang masalah atau pertanyaan lanjut sila hubungi saya
di nmbr berikut:
016-4443415

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan
 
1. Norin 3 - Fri 8/Jul/2011, 2:53pm
saya berminat nak cetak surah yassin, cetak di page mana yea.. depan atau page pertama? email ke ngalleryprinting@gmail.com  
2. Az 17 - Sat 9/Jul/2011, 12:26am
az transport khidmat dari pintu ke pintu penghantaran cepat dan kualiti laluan utama johor ke pahang,kuala terengganu,kelantan,golok thailand,kedah, penang,perak,kuala lumpur ,selangor , call 0192093021  
3. Percetakan Perlis 1990 Sdn Bhd - Sat 9/Jul/2011, 1:41pm
norin 3 : saya dah email  
4. Mohd Yazid Zaaba - Sat 6/Aug/2011, 1:06pm
salam, saya nak quotation untuk printing buku yasin sebanyak 1100 buah...nak dua quotation;.

1 - nak tulis penghargaan di belakang kulit depan

2 - tak tulis apa2 kat belakang kulit depan (macam yang biasa la)


email quotation kat yazid@perfectinfinity.com  
5. Mdaisam - Wed 21/Dec/2011, 5:11pm
belh x tlg email kan saya harga nya  
6. Jk 3 - Sat 11/Feb/2012, 6:09pm
Saya berminat nak cetak surah Yaasin untuk majlis perkahwinan. Saya juga nak tahu kalau boleh e-mail design cetak di kulit depan & belakang surah Yaasin. E-mail ke solediva@yahoo.com. Terima Kasih.  
7. Zulani Hasan - Wed 7/Mar/2012, 3:17pm
Kota Bharu : Nak cetak YASIN? Saiz 5 x 7.25, 32 muka. Cetakan cover 1 colour. Minima tempahan 100pcs. Harga senaskah RM0.90sen sahaja. Hubungi : 09 7322896, 019 9072030  
8. Annaz - Tue 10/Jul/2012, 2:28pm
Sy nk tnya quotation untuk 1000 pcs, design yang simple, pocket size..harga paling murah boleh sy dapat utk buku doa harian 10 pgs pn ok..nk jimat kos..email sy tipahkonggo@yahoo.com  
9. Mazwin Gmbo - Thu 19/Jul/2012, 11:11pm
Salam,
Tahu tak ada website free untuk membantu usahawan2 berniaga.
layari
www.getmybusinessonline.com.my
anda hanya perlu peniaga yg berdaftar dengan ssm sahaja.
rujuk kami di info@mygmbo.com.my  
10. Dianamohd - Mon 1/Oct/2012, 11:39am
Saya berminat nak cetak surah yasin untuk arwah ayah. Harap dapat emailkan info berkaitan seperti harga, saiz dan penghantaran ke daisy_didi1134@yahoo.com  
11. Noor Azizah 4 - Wed 20/Feb/2013, 9:23pm
Salam, saya ingin mendapat quotation utk mencetak surah yasin utk arwah sepupu saya. Quantity dlm 100 buah buku Dan penghantaraan di butterworth, Penang. Sila hubungi saya di nur7285@yahoo.com
Terima kasih  
12. Lyana 48 - Wed 24/Apr/2013, 4:41pm
Salam, blh Pm saye harga buku yassin atau al-ma'tsurat utk poket size ke liyana_remang@yahoo.com  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..