Catalyst Nutraceutical
Fhavazila Salleh - Fri 27/Apr/2012 8:55am [Last Comment]
Saya stokis Produk Catalyst Nutraceutical. Ingin mencari pengedar. Keuntungan sehingga 45%.

Niche: Pengedar Produk Kecantikan
 
1. Samantha 5 - Fri 27/Apr/2012, 9:12am
emailkan saya details samantharozlan@gmail.com  
2. Fhavazila Salleh - Fri 27/Apr/2012, 9:17am
Produk Catalyst sedang hangat di pasaran. Dengan modal permulaan yang rendah sahaja anda sudah layak menjadi ejen. Produk halal dan 100% natural. Berminat untuk menjadi ejen sila hubungi saya 0139822464.  
3. Mira 43 - Fri 27/Apr/2012, 9:33am
detail plzz.... myra_edora87@hotmail.com  
4. Kavita 2 - Fri 27/Apr/2012, 9:43am
nak katalog boleh? emailkan pada i kavitanjali5676@yahoo.com  
5. Fhavazila Salleh - Fri 27/Apr/2012, 10:18am
ok Samantha, Mira dan Kavita, I dah send email untuk detail. Thanks so much.  
6. Mastura 38 - Fri 27/Apr/2012, 10:46am
emailkan details produk pda sya. nmastura.azmi@moh.gov.my  
7. Fhavazila Salleh - Fri 27/Apr/2012, 3:27pm
Mastura saya dah emailkan untuk awak. Thanks.  
8. Norlizawaty - Wed 2/May/2012, 10:54am
email pada saya jugak ..... norlizawatykhalili@gmail.com  
9. Ammi Lgy - Thu 3/May/2012, 8:14pm
email detail tq bb.emelia@yahoo.com  
10. Alan 31 - Tue 8/May/2012, 7:59pm
Tumpang. Kami merupakan pembekal botol-botol kosmetik yang berkualiti dan murah. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami 012-3821662 (Sampon) atau layari www.malaysiapackaging.com  
11. Wan 70 - Thu 10/May/2012, 12:07pm
email wafaran@yahoo.com.my  
12. Fhavazila Salleh - Fri 18/May/2012, 8:36pm
Jom!!!! pakat datang beramai-ramai meriahkan booth Catalyst Nutraceutical di Karnival Hari Belia Negeri Pahang. Bertempat di Taman Bandar, Indera Mahkota Kuantan. pada 18 - 20 Mei 2012. Pndaftaran ahli hanya rm150 sahaja termasuk free gift (biasa rm300). Dapatkan produk-produk Catalyst dengan diskaun sebanyak 10%!!! JOM SIHAT DAN CANTIK BERSAMA CATALYST!!!  
13. Tun Zahura - Thu 24/May/2012, 11:19am
pm detailed.... tq
tzr8431@yahoo.com  
14. Aliza 13 - Fri 25/May/2012, 8:25pm
hi blh saya dpt harga prmosi tu lg x...
alizasamin@gmail.com  
15. Fhavazila Salleh - Mon 28/May/2012, 5:40pm
mohon maaf ye...harga promosi dah berakhir pada 20 mei yang lepas. harap maklum. untuk oder atau daftar ajen harga kembali seperti biasa. pembelian produk Catalyst bernilai rm300 dengan harga ahli, anda layak didaftarkan sebagai agen Catalyst. terima kasih.  
16. Fhavazila Salleh - Mon 28/May/2012, 5:47pm
Ahamdulillah. Ramai yang bagi feedback positif setelah menggunakan Catalyst VCO Soft Gel. Ada yang hanya mendapat kesan dalam masa 2 hari sahaja. Kepada yang berminat nak oder dan mencuba produk yang hebat ini sila tinggalkan email atau no telefon untuk dihubungi. untuk feedback segera boleh hubungi / sms saya di talian 013-9822464. Terima kasih.  
17. Sicantikmanis - Sat 14/Jul/2012, 11:03pm
boleh bagi details? zulekhaaziz@gmail.com  
18. Fhavazila Salleh - Mon 16/Jul/2012, 8:53am
Assalamualaikum.
Firstmax Enterprise dan Sicantikmanis. saya dah foward email berkaitan details catalyst ye. Terima kasih. minta maaf diatas kelewatan maklum balas. Jom sihat dan cantik bersama Catalyst.  
19. Siti 474 - Mon 23/Jul/2012, 9:50am
email kt saya ye
nasyrah87_girls@yahoo.com.my  
20. Fhavazila Salleh - Mon 23/Jul/2012, 2:01pm
Siti 474. saya dah email detail ye. thanks. produk ni skarang memang tengah hangat di pasaran dan mendapat sambutan yang tinggi dikalangan pengguna. lebih lebih lagi untuk Catalyst VCO Soft Gel dan Collagen Premium. memang berkesan untuk kesihatan dalaman dan luaran dan untuk mendapatkan kulit wajah yang lembut dan cerah berseri dan besbas jerawat dan jeragat, INSYAALLAH.  
21. Fhavazila Salleh - Fri 12/Oct/2012, 4:25pm
Assalamualaikum. selain produk Catalyst. saya juga ada menjual collagen asli atau dikenali sebagai rumpai laut. collagen asli yang sangat berkesan untuk pelbagai masalah kesihatan ini ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan. boleh hubungi saya 013-9822464 jika berminat. untuk kawasan Kuantan penghantaran ada lah percuma melalui pos atau cod. Dah ramai yang mengamalkan collagen asli ini, dan hampir semua pengguna berpuas hati dengan keberkesanannya. Jom tambah pendapatan dengan collagen asli. belian borong dialu-alukan. sangat susuai untuk semua pringkat umur. hubungi saya untuk keterangan lanjut dan maklumbalas segera. terima kasih.  
22. Alam Synergy - Wed 26/Dec/2012, 9:43am
boleh email pada sy quotation? alamsynergygroup@gmail.com  
23. Erniza Ismail - Tue 19/Feb/2013, 12:45pm
email sy hannanaufal@yahoo  
24. Akumahucantik - Fri 8/Mar/2013, 12:38am
nak borong!!!!!!!!!!!! akumahucantik@yahoo.com  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..