Cari Pakej Perniagaan
She86 - Sat 4/Jan/2020 1:05pm [Last Comment]
Alhamdulillah ada sedikit modal, sy mencari pakej perniagaan prefer makanan. Boleh tinggalkan maklumat di bawah, sy akan hubungi kalian.

Terima kasih.

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Pasar Malam | Ingin Berniaga
     
  1. Ciksara 3 - Sat 4/Jan/2020, 4:24pm
    Call mee if brmnt untk ambl frnchise mnumn

    0182331756  
  2. Mie 289 - Sat 4/Jan/2020, 4:59pm
    Mencari peniaga satay terbaek 👍dan berpengalaman untuk mengisi satu kekosongan lot untuk disewa Cheras WhatsApp 0192704931 dengan kadar segera  
  3. Nasrsolution - Sun 5/Jan/2020, 8:58am
    assalamualaikum dan salam sejahtera..
    Naar solution ingin membuka peluang kepada :
    ✏️pelajar
    ✏️suri rumah
    ✏️anda yang mempunyai kedai sendiri

    Antara produk yang ada di Naar solution ialah :
    ✍️ minyak wangi FreshLah perfume
    ✍️cc hot ( popia pelbagai perisa )
    ✍️losyen daun bidara
    ✍️baju

    kelebihan menjadi dropship Naar solution :
    ☑️ anda tidak perlu pos barang
    ☑️ barang akan dihantar dengan kadar segera
    ☑️ hadiah cabutan bertuah setiap bulan
    ☑️ hadiah untuk jualan tertinggi setiap bulan
    ☑️ tidak perlu simpan stok
    ☑️ tiada caj yuran penyertaan

    untuk permulaan Naar solution hanya memerlukan 5 orang dropship sahaja berminat? boleh whatssApp details di 0166311042. Siapa cepat dia dapat.  
  4. P Ima - Tue 7/Jan/2020, 6:04pm
    KINI TERBARU DIPASARAN KUDAP KUDAP BISKUT BERKHASIAT
    SIHAT TENAGA CANTIK

    Assihah cookies memperkenalkan produk crispy cookies berasaskan buah buahan dan sayuran dan buah buah sunnah Produk terbaru yang kini mendapat tempat dipasaran.
    Biskut rangup berkonsepkan sihat cantik dan tenaga
    BEAUTY ENERGY HEALTY

    Biskut ini sesuai untuk sarapan pagi dn mlm.
    sesuai yang untuk berdiet
    sesuai untuk semua peringkat usia hg yg berumur
    sesuai di jadikan bekal anak sekolah dan ibu bapa yg tak sempat mkn yg berat
    sesuai untuk pelajar dan siswazah jadikan bekalan sampingan
    Biskut ini mengandungi tenaga yg tinggi

    👍tanpa pengawet
    👍tanpa pewarna
    👍buah buahan asli dan sayuran
    👍kurang gula
    👍manis dari byah buahan..


    ✅ 4 PACK Combo 30gmx 120gm rm 14
    ✅ PERASA BERBEZA

    Assihah cookies
    ✅ kurma delima
    ✅ strawberry blueberry cheese
    ✅ lemon cheese madu
    ✅ halia lemon madu
    👍bawang putih lemon madu
    👍buah tin kurma
    👍buah tin oat madu
    👍banana Oat madu
    👍carrot orange
    👍nenas kayu manis madu
    👍matcha lemon madu

    👍👍Buah buahan dan sayuran.. sihat bertenaga cantik
    👍Amalkan pemakanan yang seimbang
    👍ASSIHAH COOKIES
    memberi tenaga.. kesihatan dari segi minda.. dan sarapan yang mengenyangkan


    Berminat whssap
    0172861210..  
  5. Nizam 232 - Tue 7/Jan/2020, 11:06pm
    TAWARAN PEMBIAYAAN RM5000.00 daripada AGENCY KERAJAAN untuk membuka kiosk Ayam Pak Sheikh dibuka sekarang!

    Sila klik untuk maklumat lanjut..
    Kuota TERHAD!
    CEPAT SEBELUM TERLAMBAT

    www.wasap.my/60182905179/apsal  
  6. Nur Hazrina Abdul Khalil - Wed 8/Jan/2020, 3:26pm
    Saya menyediakan pakej nasi berlauk serendah RM5 sahaja.. Jika minat nk ambil bnyak dan jual semula hrga akn lg murah..
    Saya juga ada mkanan sampingan homemade sndri
    Dan setiap tahun tuk raya saya sediakn pelbagai kuih raya RM10 sahaja dan blh beli borong n jual semula..
    Pm tuk detail 0176853857  
  7. Ahmad Luqman 6 - Thu 9/Jan/2020, 3:25pm
    Buat app:

    food delivery seperti food panda
    recipe sharing seperti cookpad
    restaurant directory Foodir

    kos hanya RM 6,000 siap sehingga masuk playstore. Free 1 tahun hosting.

    +6011 2100 0265  
  8. Iftitahfood - Thu 9/Jan/2020, 11:37pm
    Pakej perniagaan Burger Kukus jr

    Berkolaborasi dengan foodpanda dan deliver eat.

    Pakej perniagaan yg mampu milik.

    Boleh datang tengok kiosk yng telah beroperasi 10 tahun.

    Hubungi saya - Nizam 0133366808  
  9. Azrul Azmir - Mon 13/Jan/2020, 12:37am
    Sh mencari investor untuk memulakan perniagaan car and motor spa.. pulangan 100% dlm masa 2 tahun dijamin.. modal rm100k return rm200k
    Berminat sila whatsapp 0196611434 untuk berjumpa  
  10. Zura 23 - Wed 15/Jan/2020, 4:01am
    Assalammualaikum,kalau berminat menjadi ejen sambal getok terangkat,boleh wassap saya 01111480089.terima kasih  
  11. Azlan K Outsourcing - Sat 18/Jan/2020, 1:19pm
    Ada proposal untuk jangka masa panjang hubungi saya
    01126805171  
  12. Kerepek 2 - Sat 18/Jan/2020, 5:39pm
    Boleh jd ejen kerepek pisang homemade
    Blh email sy jika berminat
    Produk senang jual
    Kerepekpisang5814@gmail.com  
  13. Pok Su 7 - Sun 19/Jan/2020, 9:30am
    Assamualaikum, saya nak besarkan katering saya boleh bincang jika anda boleh bagi modal untjk saya buat buffet ramadan. Target whtsp 01110581986  
  14. Afha Razak - Thu 23/Jan/2020, 6:18pm
    salam, hai saya merupakan Trainer Di Sebuah Company Produk Kopi Viral, Kopi Yang Kita Ketahui Permintaan Berterusan, pakej modal ada kita sediakan mengikut bajet, sola whatsapp saya : 010-4240688  
  15. Mohamed Shariff Mat Jam - Mon 27/Jan/2020, 11:39am
    Berminat perniagaan nasi Ayam dan food truck
    Saya mencari rakan niaga yang berpengalama
    Dan boleh memasak berminat boleh whatsap
    011 52915553 IG shariffmj  
  16. Nor 147 - Fri 31/Jan/2020, 9:35am
    hai

    adakah anda bercadang menerbitkan buku /modul anda sendiri?

    saya adalah penulis fulltime-menulis utk pelbagai genre seperti akademik/modul/panduanbuku/ilmiah/motivasi dan agama/kisah teladan dan kanak-kanak/buku masakan/sejarah/ensiklopedia syarikat dan lain laim

    boleh wsp 011-16930576  
  17. Nadia Mahadi - Thu 6/Feb/2020, 10:30pm
    Hai. Saya ada menyediakan jualan sushi RM1

    - UNTUNG ANDA TENTUKAN SENDIRI
    - MODAL PERMULAAN HANYA MIN RM100 SEHARI
    - BOLEH JUAL ONLINE @ OFFLINE

    HUBUNGI SAYA, 018-9144121 ( nadia )  
  18. Mohd Hatta 2 - Sun 23/Feb/2020, 4:01pm
    Kalau berminat dengan nasi kukus ayam berempah boloh hubungi sy hatta 0183964044  
  19. Ismail 292 - Sat 4/Apr/2020, 2:57am
    Restoran, Mini Market
    Modal 20k
    Call / wsup 014-932 3105  
  20. Empire Meeracle 10k - Wed 6/May/2020, 6:40am
    hai..saya sue mengalukan sesiapa saja yg ingin menjana income tambahan especially surirumah..jom sertai saya dalam empire meeracle skincare...MEERACLE ni dh 6 tahun dan ade beribu ribu pengguna dah..pasaran maalaysia/spore dn brunei dh masuk..memg gorjes sgt..

    dapatla 500 ke 2k tgok rajin tak..tp jgn risau sy bantu saudari utk mereka blog/laman web dan material...copy je sy bg tu hanya share -DS DAN AGENT DIBUKA..

    dkt meeracle..kami ade award/dinner/wsp support/reward brg kemas dn kereta tau....ade yg dh berjaya memenagi mercedes...ni peluang besar sgt utk saudari mencipta empayar saudari sendiri....saya akan bantu..

    011-16930576

    lepas PKP ni..tekadkan azam saudari nak berjaya dengan suskses dengan MEERACLE!!
    jom sy ajarkan  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.