Cari Pakej Perniagaan
No Owner - Sat 4/Jan/2020 1:05pm [Last Comment]
Assalamualaikum,

Sy mencari pakej perniagaan kalau boleh berasaskan makanan. Boleh tinggalkan maklumat di bawah, sy akan hubungi kalian.

Terima kasih.

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Pasar Malam | Ingin Berniaga
 
1. Ciksara 3 - Sat 4/Jan/2020, 4:24pm
Call mee if brmnt untk ambl frnchise mnumn

0182331756  
2. Mie 289 - Sat 4/Jan/2020, 4:59pm
Mencari peniaga satay terbaek 👍dan berpengalaman untuk mengisi satu kekosongan lot untuk disewa Cheras WhatsApp 0192704931 dengan kadar segera  
3. Nasrsolution - Sun 5/Jan/2020, 8:58am
assalamualaikum dan salam sejahtera..
Naar solution ingin membuka peluang kepada :
✏️pelajar
✏️suri rumah
✏️anda yang mempunyai kedai sendiri

Antara produk yang ada di Naar solution ialah :
✍️ minyak wangi FreshLah perfume
✍️cc hot ( popia pelbagai perisa )
✍️losyen daun bidara
✍️baju

kelebihan menjadi dropship Naar solution :
☑️ anda tidak perlu pos barang
☑️ barang akan dihantar dengan kadar segera
☑️ hadiah cabutan bertuah setiap bulan
☑️ hadiah untuk jualan tertinggi setiap bulan
☑️ tidak perlu simpan stok
☑️ tiada caj yuran penyertaan

untuk permulaan Naar solution hanya memerlukan 5 orang dropship sahaja berminat? boleh whatssApp details di 0166311042. Siapa cepat dia dapat.  
4. P Ima - Tue 7/Jan/2020, 6:04pm
KINI TERBARU DIPASARAN KUDAP KUDAP BISKUT BERKHASIAT
SIHAT TENAGA CANTIK

Assihah cookies memperkenalkan produk crispy cookies berasaskan buah buahan dan sayuran dan buah buah sunnah Produk terbaru yang kini mendapat tempat dipasaran.
Biskut rangup berkonsepkan sihat cantik dan tenaga
BEAUTY ENERGY HEALTY

Biskut ini sesuai untuk sarapan pagi dn mlm.
sesuai yang untuk berdiet
sesuai untuk semua peringkat usia hg yg berumur
sesuai di jadikan bekal anak sekolah dan ibu bapa yg tak sempat mkn yg berat
sesuai untuk pelajar dan siswazah jadikan bekalan sampingan
Biskut ini mengandungi tenaga yg tinggi

👍tanpa pengawet
👍tanpa pewarna
👍buah buahan asli dan sayuran
👍kurang gula
👍manis dari byah buahan..


✅ 4 PACK Combo 30gmx 120gm rm 14
✅ PERASA BERBEZA

Assihah cookies
✅ kurma delima
✅ strawberry blueberry cheese
✅ lemon cheese madu
✅ halia lemon madu
👍bawang putih lemon madu
👍buah tin kurma
👍buah tin oat madu
👍banana Oat madu
👍carrot orange
👍nenas kayu manis madu
👍matcha lemon madu

👍👍Buah buahan dan sayuran.. sihat bertenaga cantik
👍Amalkan pemakanan yang seimbang
👍ASSIHAH COOKIES
memberi tenaga.. kesihatan dari segi minda.. dan sarapan yang mengenyangkan


Berminat whssap
0172861210..  
5. Nizam 232 - Tue 7/Jan/2020, 11:06pm
TAWARAN PEMBIAYAAN RM5000.00 daripada AGENCY KERAJAAN untuk membuka kiosk Ayam Pak Sheikh dibuka sekarang!

Sila klik untuk maklumat lanjut..
Kuota TERHAD!
CEPAT SEBELUM TERLAMBAT

www.wasap.my/60182905179/apsal  
6. Nur Hazrina Abdul Khalil - Wed 8/Jan/2020, 3:26pm
Saya menyediakan pakej nasi berlauk serendah RM5 sahaja.. Jika minat nk ambil bnyak dan jual semula hrga akn lg murah..
Saya juga ada mkanan sampingan homemade sndri
Dan setiap tahun tuk raya saya sediakn pelbagai kuih raya RM10 sahaja dan blh beli borong n jual semula..
Pm tuk detail 0176853857  
7. Ahmad Luqman 6 - Thu 9/Jan/2020, 3:25pm
Buat app:

food delivery seperti food panda
recipe sharing seperti cookpad
restaurant directory Foodir

kos hanya RM 6,000 siap sehingga masuk playstore. Free 1 tahun hosting.

+6011 2100 0265  
8. Iftitahfood - Thu 9/Jan/2020, 11:37pm
Pakej perniagaan Burger Kukus jr

Berkolaborasi dengan foodpanda dan deliver eat.

Pakej perniagaan yg mampu milik.

Boleh datang tengok kiosk yng telah beroperasi 10 tahun.

Hubungi saya - Nizam 0133366808  
9. Azrul Azmir - Mon 13/Jan/2020, 12:37am
Sh mencari investor untuk memulakan perniagaan car and motor spa.. pulangan 100% dlm masa 2 tahun dijamin.. modal rm100k return rm200k
Berminat sila whatsapp 0196611434 untuk berjumpa  
10. Zura 23 - Wed 15/Jan/2020, 4:01am
Assalammualaikum,kalau berminat menjadi ejen sambal getok terangkat,boleh wassap saya 01111480089.terima kasih  
11. Azlan K Outsourcing - Sat 18/Jan/2020, 1:19pm
Ada proposal untuk jangka masa panjang hubungi saya
01126805171  
12. Kerepek 2 - Sat 18/Jan/2020, 5:39pm
Boleh jd ejen kerepek pisang homemade
Blh email sy jika berminat
Produk senang jual
Kerepekpisang5814@gmail.com  
13. Pok Su 7 - Sun 19/Jan/2020, 9:30am
Assamualaikum, saya nak besarkan katering saya boleh bincang jika anda boleh bagi modal untjk saya buat buffet ramadan. Target whtsp 01110581986  
14. Afha Razak - Thu 23/Jan/2020, 6:18pm
salam, hai saya merupakan Trainer Di Sebuah Company Produk Kopi Viral, Kopi Yang Kita Ketahui Permintaan Berterusan, pakej modal ada kita sediakan mengikut bajet, sola whatsapp saya : 010-4240688  
15. Mohamed Shariff Mat Jam - Mon 27/Jan/2020, 11:39am
Berminat perniagaan nasi Ayam dan food truck
Saya mencari rakan niaga yang berpengalama
Dan boleh memasak berminat boleh whatsap
011 52915553 IG shariffmj  
16. Nor 147 - Fri 31/Jan/2020, 9:35am
hai

adakah anda bercadang menerbitkan buku /modul anda sendiri?

saya adalah penulis fulltime-menulis utk pelbagai genre seperti akademik/modul/panduanbuku/ilmiah/motivasi dan agama/kisah teladan dan kanak-kanak/buku masakan/sejarah/ensiklopedia syarikat dan lain laim

boleh wsp 011-16930576  
17. Nadia Mahadi - Thu 6/Feb/2020, 10:30pm
Hai. Saya ada menyediakan jualan sushi RM1

- UNTUNG ANDA TENTUKAN SENDIRI
- MODAL PERMULAAN HANYA MIN RM100 SEHARI
- BOLEH JUAL ONLINE @ OFFLINE

HUBUNGI SAYA, 018-9144121 ( nadia )  
18. Mohd Hatta 2 - Sun 23/Feb/2020, 4:01pm
Kalau berminat dengan nasi kukus ayam berempah boloh hubungi sy hatta 0183964044  
19. Ismail 292 - Sat 4/Apr/2020, 2:57am
Restoran, Mini Market
Modal 20k
Call / wsup 014-932 3105  
20. Empire Meeracle 10k - Wed 6/May/2020, 6:40am
hai..saya sue mengalukan sesiapa saja yg ingin menjana income tambahan especially surirumah..jom sertai saya dalam empire meeracle skincare...MEERACLE ni dh 6 tahun dan ade beribu ribu pengguna dah..pasaran maalaysia/spore dn brunei dh masuk..memg gorjes sgt..

dapatla 500 ke 2k tgok rajin tak..tp jgn risau sy bantu saudari utk mereka blog/laman web dan material...copy je sy bg tu hanya share -DS DAN AGENT DIBUKA..

dkt meeracle..kami ade award/dinner/wsp support/reward brg kemas dn kereta tau....ade yg dh berjaya memenagi mercedes...ni peluang besar sgt utk saudari mencipta empayar saudari sendiri....saya akan bantu..

011-16930576

lepas PKP ni..tekadkan azam saudari nak berjaya dengan suskses dengan MEERACLE!!
jom sy ajarkan  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..