Cari Makan Lembu.
Mark 16 - Thu 17/Oct/2013 12:48pm
agen2 aku nak bagi tahukan macam mana cari makan untuk lembu .

kita boleh bagikan 0.05 sen perkg pada u.1 ekor rm 15.00 boleh bagi .minat kerje sama2 kita call nmbr ini 0149877006

sekarang harga lembu di malaysia.lembu kk ,brahman 1 ekor 2550/2600 atas avereg 170/250 .lembu austarlia pertina perkg rm 8.70 harga lock .jantan rm 8.80 harga lock avereg 300/400kg.

agen nak cari makan 0.05sen perkg boleh .agen ingin naik 0.10sen bayer lari pada tangan u.sebap buyer tahukan harga lembu berapa di malaysia .

tak percaya kita .mintakan buyer biasa berapa beli lembu perkg atau 1 ekor.

siapa minat call kita.

Niche: Penternak Lembu
     
  1. Abunawas07 - Fri 18/Oct/2013, 2:17am
    aku tak berapa paham ,apa maksud tt ni???  
  2. Linkman - Fri 18/Oct/2013, 11:40am
    saya rasa bro Mark 16 nak jual makanan lembu kot? dan nak tanya berapa harga market lembu sekarang?

    saya tolong siang daging korban thn ni (dapat upah sekilo daging hehe :-) ... lembu kampung tu harganya rm 2,600 ... ok la lembu biasa tak kurus tak gemuk sgt.. tipsnya tokey kata.. pilih yg kaki pendek... banyak daging. kalau kaki kurus tinggi... kurang daging...  
  3. Es Bubble Blog - Tue 12/Nov/2013, 1:34am
    ???????  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)