Butik Menjual Pakaian Vintage & Retro Wanita Online.
Laish @ Laibiz Enterprise - Wed 12/Feb/2014 2:13pm
Butik Menjual Pakaian Vintage & Retro Wanita Online.

LaishCloset4u : Ladies Beautiful Vintage Boutique memperkenalkan koleksi Original Vintage for Ladies!
Menjual pelbagai pakaian vintage seperti dress vintage, dress retro, blouse, kemeja dan skirt berkonsepkan vintage dan retro.
Menawarkan pelbagai koleksi untuk kasual, smart casual untuk ke kuliah, pakaian pejabat wanita seperti kemeja vintage & blazer.
Juga pilihan tepat untuk ke majlis makan malam @ annual dinner @ birthday party untuk tema-tema tertentu.
Contohnya seperti tema 70-an, 80-an, tema vintage, tema retro, tema warna seperti tema hitam putih, tema corak polkadot, floral & pelbagai lagi.
Sesuai untuk remaja, pelajar ke kuliah, pakaian muslimah (kebanyakan koleksi berlengan panjang), wanita bekerjaya juga untuk majlis istimewa!
Koleksi Original Vintage : (New Bundle, clearance stok, reject items Grade A selected USA & Japan)

LaishCloset4u pernah mendapat liputan TV9, Berita Harian & RTM (2012, 2013)
NOTE : TIADA JUALAN BORONG & MENJUAL PAKAIAN WANITA SAHAJA.

VIDEO LC4u on tv9: http://www.youtube.com/v/7pOUnGzS7dE?fs=1

FANPAGE FACEBOOK:
Jom Sh0pping d LaishCloset4u - https://www.facebook.com/vintagebylaishcloset4u (Untuk share stok terbaru sahaja)
WEBSITE: http://www.vintagebylaishcloset4u.com (Untuk pembelian, sila terus ke sini)
Email : laishcloset4u@yahoo.com

Niche: Butik Wanita
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..