Butik Baby - Memerlukan Supplier Barangan Baby
Adib 46 - Tue 4/Dec/2012 11:09am [Last Comment]
perancangan saya untuk membuka butik kelengkapan baby dalam masa terdekat ini dan memerlukan supplier barangan baby...

bju dan sluar baby
botol susu
stroller
mainan baby
baju ibu mengandung
dan semua kelengkapan untuk baby pls email me...
quotation pls

adeqadam01@gmail.com

Niche: Kedai Ibu Dan Bayi | Pemborong Pakaian Bayi
 
1. Rizal 56 - Tue 4/Dec/2012, 11:58am
Salam..

Kalo rs berminat nk letak baju bundle baby imported dr USA (gred AA) kt butik u pun ok jg, coz now bundle kanak2 tgh hot dipasaran dgn harga borong yg jauh lebih murah (kalo compare beli baju baru la) n qtty pun byk dlm 430lai.
Brand juga mcm2 ada dlm 1 guni tu, kiranya brand2 yg terdpt dlm butik2 dimsia ni le..

BERMINAT?!!
leh sms/call sy Rizal - 012 666 2030.

TQ  
2. Ella 14 - Thu 6/Dec/2012, 6:11pm
salam,
sy niaga barangan avent,tommee tippee n toys. anything bole email sy utk harga murah. tq
ellayob@yahoo.com  
3. Gee 22 - Thu 6/Dec/2012, 11:56pm
salam.. saya ada borong tungku herba baby & barut baby cute... harg sgt2 berpatutan.. minimum order only 10 pcs
minat boleh sms yer 012-6228846 atau lawat blog saya www.barutshanana.blogspot.com  
4. Ikhwan 21 - Sun 9/Dec/2012, 5:30pm
salam..kami membekalkn segala barangan daripada negara china secara pukal terus dripada kilang2 di sana.sekiranya berminat boleh mghbngi kami melalui email iwe_aya90@yahoo.com.kualiti terbaik serta harga dijamin pling rendah di pasaran  
5. Babiesheavenshop - Tue 11/Dec/2012, 10:54am
saya dari babiesheavenshop...kedai kami dah ditutup dan kami ingin menjual semua stock kami pada harga kos. Barang2 kami dari anakku, pureen, pigeon dan byk lagi. berminat sila call/sms 019-3692810 untuk dtg tgk barang..urgent..siapa cepat dia dpt...  
6. Rohaya Abd Rahim - Wed 12/Dec/2012, 1:32pm
boleh lawati fb
www.facebook.com/pages/Butik-Si-Manja/263925207051735
selain baju baby dan kanak2 kami juga menjual tilam kekabu baby  
7. Aizah 3 - Wed 23/Jan/2013, 2:50pm
Saya mempunyai kedai barangan keperluan bayi dan kana-kanak untuk dipindahmilik..barangan sediada dan boleh terus mulakan perniagaan

Berminat email ke littlebabies.ent@gmail.com  
8. Rohana 10 - Sat 2/Feb/2013, 10:47pm
salam
boleh tgk blog saya http://hafnimws.blogspot.com/

busha rm5 min 6 helai utk di let go sbb saya nak masuk stok yg baru

berminat blh ctct saya 0194044646  
9. Aishah 229 - Mon 4/Feb/2013, 10:57pm
salam, tumpang iklan. sya ada kedai jual baju baby n kids di shah alam. sya mencari consignment dress baby n kanak-kanak. berminat boleh call or sms sya 0192111658  
10. Norsuliza - Thu 7/Feb/2013, 3:55pm
salam...
bantal panas (tungku)sesuai untuk wanita lepas bersalin dan melegakan senggugut...dapatkan harga borong serendah rm20...borong lebih banyak harga akan dikurangkan lagi..berminat sms sy..0199490365  
11. Nurul Izawati - Fri 22/Mar/2013, 6:02pm
saya ada menjual secara borong cepit rambut ,scaft,getah2 dan acseseri dapatkan segalany ngn harga borong : email sy hiezha.ishak@gmail.com @ cll 012-7612618  
12. Intan 133 - Thu 6/Jun/2013, 12:03am
nk set sarung tilam baby & telekung kanak2 x? sms 016-2362 489..

cheras  
13. Fadillah 8 - Tue 17/Dec/2013, 4:30pm
kalau nak maternity pillow n nursing pillow. kami jahit sendiri, so boleh dapatkan dengan harga murah ('',)

hubungi saya-norfadillah derahim85@gmail.com..wassap/msg me: 0172465352....Fb: dasweet pillow. website: http://dasweetpillow.my/  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..