Business untuk di Jual - Pertanian Fertigasi (Hulu Langat)
Tekadagro - Wed 4/Jan/2012 11:06am [Last Comment]
Business pertanian untuk dijual

- 6 khemah fertigasi ( 20 x 80 kaki sebuah khemah) berserta piping, dripper,
- 1 rumah pekerja siap dengan peralatan kipas, lampu, tilam.
- 1 office siap dengan cabinet, meja dan kerusi
- 1 buah setor untuk simpan baja dan peralatan spt pump, bersaiz 15 x 20 kaki
- 1 buah setor simpan barang 15 x 20 kaki untuk simpan cocopeat, alat alat fertigasi.
- 1 bangsal 15 x 40 kaki, siap wiring.
- 1 set mesin pemotong besi.
- 300 beg cocopeat
- 3 tangki 600 gallon
- 1 tangki 70 gallon
- 3 waterpump 1hp
- 2 tangki baja
- alatan alatan spt hammer, tangga dan alatan pertukangan yang lain.
- keluasan tanah 1 1/2 ekar. boleh masuk dalam 10 khemah.

- air direct dari dlm tanah.pump semua telah sedia.

RM 33,000.00 - masih boleh runding.

sila email terus ke tekadagro@yahoo.com
-

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Usahawan Tani | Tanah Sewa
 
1. Hisham86 - Wed 4/Jan/2012, 11:21am
salam tuan, boleh email detail kepada saya, 33k termasuk tanah? kawasan mana? terima kasih  
2. Tekadagro - Wed 4/Jan/2012, 11:25am
Hisham86, 33k tidak termasuk tanah, kawasan hulu langat. tanah sambung bayar dengan owner. sila beri saya email address anda.  
3. Hisham86 - Wed 4/Jan/2012, 11:32am
hisham.hussein09@gmail.com

terima kasih  
4. Iza 37 - Wed 4/Jan/2012, 12:40pm
tanah sewa berapa sebulan?  
5. Iza 37 - Wed 4/Jan/2012, 12:47pm
boleh email detail, izatul_asiah@yahoo.com  
6. Tekadagro - Wed 4/Jan/2012, 2:46pm
Iza 37 : sewa tanah RM600.00 sebulan..saya akan emailkan  
7. Annisa Sofea - Fri 6/Jan/2012, 3:27pm
sy berminat..boleh email detail tak..husnajpkk@yahoo.com  
8. Ila Sheila - Tue 10/Jan/2012, 7:50pm
saya berminat. ila_sheila@ymail.com  
9. Az 17 - Tue 17/Jan/2012, 12:17am
anak pokok gaharu subintergra
4 ke 5 kaki rm5.50.
5 ke 6 kaki rm6.50.
call 0122240951  
10. Mujiburahman Bin Mohamed - Fri 20/Jan/2012, 11:18am
Tuan Pls email detail at mujiburahman@gmail.com  
11. Lsbm - Mon 6/Feb/2012, 9:42am
Sila email say a berminat. Bila leh view tanah. Pls cal me 0122384345 anne  
12. Khairul Haizam - Mon 20/Feb/2012, 12:48pm
salam,

sila email kan saya detail k...

khairul@haizam.net

thank  
13. Khairul Anuar 3 - Fri 6/Apr/2012, 10:56pm
Saya memang berminat masih ada peluang lagi ker untuk saya berunding secara serius  
14. Aireanuar Bin Mohammed - Thu 20/Dec/2012, 10:54am
kami ada bekal cocopeat atau sabut halus untuk fertigasi,rm4.30 guni besar,min order 450 beg,penghantaran boleh diuruskan,anuar 0199466686  
15. Zulkifli 146 - Wed 19/Jun/2013, 3:54pm
Tekadagro,
Sudah kah urusan di ats sudah selesai. Kalau masih terbuka, tolong panggil saya 012 4323241.Saya berminat pertanian fertigasi.  
16. Ali Haris - Mon 24/Jun/2013, 11:49pm
salam..tumpang iklan...saya nak tanam pertanian berbatas tapi tak da tanah. jadi saya nak sewa tanah yang terbiar. bolehkan....beri peluang saya berbudi pada tanah, kmdian tanah tuan bersih dan dpt pun hasil sewa...area yg nak disewa selangor dan negeri 9...

m.nasir 0193990801  
17. Montmelony - Mon 9/May/2016, 11:05am
tumpang iklan, sesiapa berminat memulakan kebun fertigasi, boleh hubungi saya ada bekal peralatan, baja, dan keperluan fertigasi. kami juga beri tunjuk ajar untuk yang baru nak mula. 0127717863
permbekalpertanian.com  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..