Business Katering - Mencari Tapak & Krew
Syedmba @ Exponential Services - Mon 9/Sep/2013 2:26pm [Last Comment]
Assalamualaikum,
Saya dalam proses utk membuka business katering sebelum akhir tahun 2103.

Area kitchen di Selayang, Kajang, Bangi atau Nilai.

Masih mencari tapak utk buat kitchen.

Saya ingin mencari teman2 yg sudah terlibat secara langsung utk mendapat sedikit sebanyak cadangan dan nasihat.

Saya mencari crew Bahagaian Operasi, Tukang Masak, Pramuji Saji, Banquet Manager dan yang berkaitan dengan Katering Management

Sesiapa yang mempunyai bisness yang berkaitan seperti , Premium Doorgift, PA System, DJ, Event Manager, Canopy, Meja Kerusi , Sewa Lori, Van dll sila emai saya.

Insyallah. Terima Kasih.

Niche: Kerja Kosong | Ingin Berniaga | Bisnes Restoran | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Hanafee77 - Mon 9/Sep/2013, 3:34pm
    Jika tuan memerlukan kambing hidup utk ibadah aqiqah & masakan kambing panggang utk sebarang majlis tuan boleh hubungi sy Hanafee 010-2977086. Ladang ternakan kambing di Lenggeng,N.Sembilan & sy menetap di Semenyih,Selangor.TQ.  
  2. Gifts Shoppe - Mon 9/Sep/2013, 4:36pm
    Sy boleh supply barangan premium gifts dan servis printing seperti namecard, kad kahwin dan byk lagi. Berminat boleh emelkan ke giftsshoppe1@gmail.com tq  
  3. Utusan Sehari Kl - Mon 9/Sep/2013, 4:49pm
    kad kahwin serendah 19sen/pcs
    utusanseharikl@gmail.com  
  4. Azmancc - Mon 9/Sep/2013, 5:01pm
    40 tahun pengalaman masakan pantai timur . 5 restoran & kilang . kami membekalkan nasi kerabu , nasi kukus , nasi minyak , nasi dagang , nasi ulan , laksa , laksam ayam percik dll boleh emailkan ke yati.ayampercik@gmail.com  
  5. Zara107 2 - Mon 9/Sep/2013, 5:43pm
    Salam, saya boleh provide doogift homemade cookies, sesuai utk bakal pengantin yang bajet sederhana & ke atas. Juga boleh provide photographer servis. Boleh email kpd zaracookiesent@yahoo.com atau lawati fB page : Zaracookiez. Tq  
  6. Cendol Terbaikkk - Mon 9/Sep/2013, 8:55pm
    Katering Cendol, Abc, Coconut Shake.
    E-mail ayu7367@yahoo.com
    Call 010-4309672  
  7. Deenz - Tue 10/Sep/2013, 1:28am
    Salam kami diCHE'UDIN ENTP.menyediakan khidmat memanggang ayam golek madu berempah dilokasi anda.layari blog kami www.cheudin.blogspot.com atau terus ketalian 012 3860842  
  8. Mohd Nasir Yaacob - Tue 10/Sep/2013, 1:29pm
    Salam. Berminat untuk bekerja bahagian pengurusan. Detail kpd mnyaacob@gmail.com  
  9. Ashraf Mohammad - Tue 10/Sep/2013, 10:40pm
    Berminat utk dptkn cadangan dan nasihat percuma..email : miasra@yahoo.com
    sms pun boleh..01110866770  
  10. Ahmaduzairi - Wed 11/Sep/2013, 3:54am
    Salam..sy berminat dlm bidang pengurusan...fresh graduate degree in business mgt...email tuan ke ahmaduzairi1990@gmail.com...  
  11. Kak Tie - Wed 11/Sep/2013, 6:35am
    As salam, saya menyediakan hidangan aneka kuih talam, kuih muih lain dan amat sesuai untuk Coffee Corner Katering. Hubungi saya di 0126898481 atau 0193787698
    email fatim092002@gmail.com  
  12. Anith Nadirah Binti Abu Bakar - Wed 11/Sep/2013, 12:25pm
    saya membuat perkhidmatan wedding planner (melibatkan pakej perkahwinan seperti: pelamin, busana pengantin, pa system, emcee majlis) harga sangat berpatutan. Boleh hubungi saya: nadirah_naser@yahoo.com  
  13. Lavender 3 - Wed 11/Sep/2013, 6:16pm
    salam:saya boleh menyediakan doorgift utk any event.email sweetlicious07@yahoo.com or 0129240601  
  14. Lavender 3 - Wed 11/Sep/2013, 6:18pm
    sori salah email sweetlicious07@gmail.com  
  15. Cik Namesis - Thu 12/Sep/2013, 2:55am
    jom wat duit kt rumah ...tanpa apa2 modal ...cuba je ...free ...cuma klik di sini ..http://MegaStoon.Com/?share=40371  
  16. Mohamed Sharif - Thu 12/Sep/2013, 2:20pm
    salam, en, syed call saya 019 6600012 saya mempunyai kelangkapan untuk projek katering,kedai 2tingkat semua sedia ada, pejabat,transport,lori kereta dll berminat untuk joint hubungi saya,lokasi sg buloh tk  
  17. Azlina 15 - Thu 12/Sep/2013, 3:07pm
    sayer ader perkhidmatan lori sewa, jual santan, cili dan kerisik. lebih terperinci boleh email sayer ezie79@yahoo.com atau call 014-6361412/019-2406620  
  18. Hannoon Al Arab 2 - Fri 13/Sep/2013, 5:47pm
    jika berminat nk buat tempahan makanan arab (mendy, kabsah, kebab dll) boleh hubungi saya hannoonsetiaalam@gmail.com atau 012-343 0706  
  19. Mohd Alias 7 - Fri 13/Sep/2013, 8:50pm
    salam saya ada menyediakan perkhdmatan kanopi dan katering kanopi saiz 20x20 arabian untk area selayang,rawang,sg buloh bukit beruntung,dan lainx2 lokasi area slangor dan kuala lumpur
    cl me or whatsapp 01122002171 or email alias.mdyusof@yahoo.com  
  20. Mohd Alias 7 - Fri 13/Sep/2013, 8:56pm
    kalau nak kanopi bleh call saya,harga yg sgt brpatutan tq alias 01122002171  
  21. Syedmba - Mon 16/Sep/2013, 8:14am
    Salam. Terima kasih atas sokongan semua. Info ini berguna bagi saya. Insyallah  
  22. Noorsiah Binti Yusoff - Mon 16/Sep/2013, 10:14pm
    Saya pelajaran x tinggi.. tanggung anak kat universiti. Dok mencari kerja2 part time/freelance.. tak kisahlh pramusaji ke.. lap2 pinggan ke.. Ada pengalaman keje dgn katerer.. klau nak bolehlh call saya bila2 masa.. 0126069209. Terimakasih  
  23. Cahaya 29 - Tue 17/Sep/2013, 11:32pm
    Jikalau tak keberatan ingin
    Menumpang iklan....
    Mencari ayam siap di proses
    Kami boleh bekal kan
    Harga mengikut pasaran semasa
    Selepas dari ladang
    Ingin menempah atau pertanyaan
    Call 0122968099 / whatsapp  
  24. Erie 5 - Sun 22/Sep/2013, 4:54am
    Salam..sy berminat dan ada pengalaman dalam bidang makanan dan catering..sy juga mempunyai pekerja spt tukang masak mskn panas dan staf lain..jika sesiapa berminat dan ada premis kedai atau kewangan boleh bincang..anda keluar modal,yang lain smua sy boleh uruskan..sila call/sms 0199925925..  
  25. Nizam 64 - Sat 12/Oct/2013, 2:25pm
    nak ambik catering mahal?/nak buat sendiri ragu2x call saya untuk membimbing anda kearah penjimatan...dan saya akan masak menu yang anda perlukan
    hubungi saya untuk keterngan lanjut 0175544022(nizam/mahmud) area kl/selangor  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!