Business Aplikasi Android untuk Dijual
Rr Smec - Mon 24/Aug/2015 12:15pm [Last Comment]
Saya mempunyai business aplikasi android untuk dijual.

Ada 9 aplikasi di laman tersebut. Fokus aplikasi untuk pengguna di Indonesia & Malaysia.

Total download lebih kurang 25000

Aktif download dalam 5000

Income tanpa sebarang marketing adalah kira-kira RM100 ke RM500 sebulan.

Boleh dilihat aplikasi tersebut di:

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Code+Young+Digital

(paparan menunjukkan 5 aplikasi sahaja disebabkan anda login dari Malaysia)


Maintenance free
Tiada pengubahan diperlukan
Sekiranya anda mempunyai lebih wang, boleh spend ke atas marketing

Antara aplikasi yang saya dah buat:

1. Kamus Bahasa Sanskrit - Pengguna Indonesia
2. Kamus Inggeris Indonesia - Pengguna Indonesia
3. Kamus Jepun Indonesia - Penggua Indonesia
4. Lagu Raya Koleksi - Pengguna Malaysia
5. My Quran Digital - Pengguna sedunia
6. My Quran Indonesia - Pengguna Indonesia
7. My Quran Malaysia - Pengguna Malaysia

Yang berminat, boleh whatsapp atau text saya 017-4399800 (en rukh)

Tiada perlu pengubahan apa-apa skrip diperlukan.
Cuma pembeli yang baru perlu mempunyai akaun adsense google (akan diajar kemudian)

Sekiranya ada sebarang pengubahan diperlukan oleh google pada masa hadapan, saya akan membantu anda hanya dengan sedikit caj sahaja

Business akan dijual kepada pembida terbaik!!

TAWARAN TERHAD!!!! SAPE CEPAT DIA DAPAT

Niche: Perisian Komputer | Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Handphone
 
1. Abd Wahid - Mon 24/Aug/2015, 12:19pm
boleh email saya berapa caj  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..