Business Apa yang Boleh di Buat Sekarang Nie.
Abazizharun - Tue 23/Jun/2015 12:10pm [Last Comment]
Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Saya nak tanya pada otai2 yang ada dalam nie, Jika saya ada rm50k business apa yang boleh saya buat dan perniagaan ini boleh di buat secara part time (sebelum saya berhenti kerja dan buat full time). Risiko Rendah. Boleh ROI dalam masa dua tahun.


Sekian,

Terima Kasih.

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Halik 2 - Tue 23/Jun/2015, 12:25pm
Baik masuk nkfx.com  
2. Nizam 687 - Tue 23/Jun/2015, 12:29pm
Saya bleh tolong. Whatsap 0173751034  
3. Marbawi 2 - Tue 23/Jun/2015, 12:58pm
invest je...x perlu pening2...cukup bulan ambik keuntungan  
4. Abazizharun - Tue 23/Jun/2015, 1:21pm
nak invest kat mana tu?,

setakat nie simpan dalam tabung haji jek.

lambat berkembang hehehehe....  
5. Makmor - Tue 23/Jun/2015, 1:26pm
buat self-service dobi..sekang tgh trend...tak perlu pekerja..just cadangan..  
6. Berjaya 3 - Tue 23/Jun/2015, 1:58pm
Hi Usahawan Malaysia !

Kami sedang mencari 10 Eksekutif bekerja dengan kami.
Zrii adalah satu jenama isi rumah & membantu 1 Juta orang di seluruh dunia yang lebih baik kesihatan, kekayaan, dan mempunyai kebebasan masa lebih

Unique Product Kami Mewakili Amerika $ 2 Trilion Market,industri Produts Kesihatan dengan hanya di Zrii

Produk kami: Pemulihan, kehilangan berat badan, Detox membersih, pemulihan sel, Pemakanan pada tahap sel, meningkatkan Tenaga, Fat Burn

Dengan bahan-bahan utama yang dibuktikan oleh banyak kajian yang benar-benar berkesan dan juga berdasarkan pengetahuan Ayurveda yang telah digunakan untuk beribu tahun dalam perubatan India

Kami Membantu anda dengan Kempen Pemasaran
bekalan Pemasaran Stategy
melatih dan membantu membangunkan pangkalan Pelanggan

Zrii Produk
https://www.youtube.com/watch?v=a2Bgm-P7b7Q

pendaftaran di sini
http://Go4Diamond.myzriipro.com

Selamat Mendatar Sebagai Ahli Zrii Malaysia

Felix
Zrii Laman Web Korporat
http://Go4Diamond.myzriipro.com
Facebook Add-In

www.facebook.com/ZriiGo4Diamond  
7. Ina 443 - Tue 23/Jun/2015, 2:33pm
Berminat nak join bisnes sewa tanah?
Saya ada tanah 6 ekar di ara damansara untuk disewakan dan bulan depan dah ada penyewa yang masuk.
Kontrak sewa sy dan penyewa 3+3+3.
Kepada yang berminat melabur 50000 sy akan bayar rm2500 sebulan selama 3 tahun dan pilihan untuk sambung lagi 3 tahun jika berminat utk truskan.
Income keseluruhan anda 2500x36=90000.00

Berminat untuk tahu detail,call
017-2882402  
8. Abazizharun - Tue 23/Jun/2015, 2:41pm
TQ

En. Makmor atas cadangan tersebut. Tetapi apa yang perlu saya tau sebelum memulakan business self service dobi tersebut.

Ina saya akan pertimbangkan  
9. Marbawi 2 - Tue 23/Jun/2015, 2:42pm
kita whatsapp la...sekarang ada macam2...kena pilih jalan yg betul...017-5513324  
10. Azira 44 - Wed 24/Jun/2015, 1:10am
📢📢📢📢📢📢📢
PROMOSI SEMPENA BULAN RAMADHAN

Syarat yang diperlukan untuk menjadi Stokis,
Pembelian 200 btl Pewangi Tudung + Pewangi Sejadah dalam 1 resit dgn bermodalkan RM760.
Stokis akan menerima 1 bunting stokis, 1 bunting testimoni. Penghantaran adlh percuma bg semenanjung.  
11. Zieri 2 - Wed 24/Jun/2015, 10:41am
Jom join saya sertai bitcoin menjana income bulanan dan modal akan dpt blk pd bulan ke 7 berminat sms shj 010-7742029  
12. Iman 125 - Wed 24/Jun/2015, 11:56am
Assalam en.aziz...
Kami pembekal minyak wangi yang di inspirasikan dari jenama antarabangsa,kalau berminat nak dapatkan list harga boleh hubungi/whatsapp 012 349 2848. Nasihat saya buat research market sebelum nak meniaga sesuatu,jangan pilih bisnes yang ikut trend,untung memang sekejap tapi lepas muncul trend baru,tak kan nak tukar bisnes lain??  
13. Shazzy 9 - Wed 24/Jun/2015, 1:46pm
saya boleh bantu anda !! dijamin rendah risiko !! perniagaan dobi alaf baru !!! sila email kepada saya di powerglobal785@gmail.com saya akan membantu anda !!!  
14. Rifdi Talib 2 - Wed 24/Jun/2015, 2:25pm
Salam sejahtera.

Peluang perniagaan dan jana pendapatan pasif. Modal rendah, tiada risiko. Potensi 6-7 angka.

Sila layari web kami dan daftar PERCUMA di sini.. SEGERA !

http://tinyurl.com/nc58vwf

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.

Terima kasih.  
15. Isketambola - Wed 24/Jun/2015, 4:46pm
buat larr bisnes yg incik minat,,, baru lar bleh brtahan 30 tahun,,,,
klo bisnes ikut2 org,,, cepat lingkup,,, hangus semue duit yg ade,,,,!!!

kenali diri mu,,,,!!!!  
16. Wan 608 - Wed 24/Jun/2015, 6:04pm
Trade forex je. 30% daripada modal confirm dapat setiap bulan  
17. Yaya 159 - Wed 24/Jun/2015, 6:21pm
Biz klik iklan dpt duit..pm myaisara25@gmail.com  
18. Hasan 2 - Wed 24/Jun/2015, 8:08pm
Salam tt... Wasup saya 01128397160
Kita jumpa n sembang bisnes..
Saya pun situasi mcm tuan gak  
19. Azam 17 - Wed 24/Jun/2015, 8:35pm
Salam...jangan ghairah nak meniaga sangat...nanti lingkup semua....kat luar ni macam2-macam manusia,penipu dan pembelit memang ramai...hargai wang anda biarpun sesen.  
20. Khai512 - Wed 24/Jun/2015, 11:52pm
As salam....

Sy ada biz topup yg beri penjimatan & keuntungan pd ahli...
Samada anda aktif atau tidak, sykt tetap beri untung 86%-200%.

Semua line ada-maxis, celcom, digi, tunetalk dll...blh juga bayar bil Astro, TNB & TM...

Hubungi sy utk pencerahan... 017-2756543  
21. Faridah 104 - Thu 25/Jun/2015, 12:14am
Salam..berminat menjadi Forever Living Business Owner
Modal Sangat Rendah
Produk Aloe Vera Gel Forever dikenali ramai
Keuntungan Runcit Dan Bonus
Ada Payslip
SMS/call/whtassp 01127838062  
22. Nur Zenzira Binti Anuar - Thu 25/Jun/2015, 8:34am
projek mega mykad..
guna mykad...gi shopping or blanje kt kedai2 dpt diskaun, rebate @ cash points lgk.
org blanje kite dpt income!!
hanya ngan mykad (platform kukuh)

sms/call/wassap 0136690164  
23. Hani Watie - Thu 25/Jun/2015, 8:59am
hubungi saya..saya boleh tolong bagaimanasetiap bulan boleh dapat income dari simpanan anda terus masuk ke bank macam gaji bulanan selama anda tak tamatkan kontrak anda dengan kami

Agreement Lawyer dan kontrak disediakan  
24. Maliki 7 - Thu 25/Jun/2015, 11:55am
assalamualaikum w.b.t

sy ada sebuah restoran untuk dilepaskan pada harga RM 50K di puchong kerana terpaksa berpindah ke perak ATAS urusan perniagaan keluarga disana

SILA HUBUNGI SY MALIKI 0126178940 / WSAPP 0173424169  
25. Amirrul Firdaus - Thu 25/Jun/2015, 2:25pm
search FB nama Pn Ainon ABS.... dengarkan apa kata beliau tentang memulakan perniagan ...elok mula dengan rm 2k sahaja...selamat menimba ilmu  
26. Adilah 59 - Thu 25/Jun/2015, 2:57pm
Jom invest dalam syarikat property. Memerlukan funder untuk promosi seluruh msia. Projek nnyak dpat. Nk promo utk marketing je tk ckup modal..boleh jumpa asap di area kl..black n white ,(perjanjian guaman) disediakan. Wsapp 01123772476  
27. Ahmad Kamil Abu Hashim - Thu 25/Jun/2015, 3:00pm
Kalau nak buat bisnes kena buat bisnes yang kita minat dan yang bersesuaian dengan profil diri kita. Contohnya pandai memasak buat gerai makan dulu, dah maju baru buka restoran, adakan pelan pembangunan bisnes. Jika hendak bisnes kena belajar pengurusan bisnes juga. Kalau nak melabur pun kita belajar ilmu pelaburan. Layari www.mindasnh.com  
28. Nurul 1949 - Thu 25/Jun/2015, 11:34pm
Mencari ASET untuk masa depan? Saya ada cara yang SAH!
Anda sudah buat loan atau mampu buat loan tapi x tahu nak guna untuk ape?
Mari saya tunjukkan bagaimana untuk gunakan kelebihan yang anda ada untuk dapatkan:
1)Income RM26,400
2)Insentif setiap bulan sehingga terkumpul RM110,000
3)Aset bernilai RM110,000
**Bisnis yang Mudah,Selamat,Unik dan Tiada Persaingan.
PM Segera terhad kepada yang SERIUS Sahaja...  
29. Shasha 101 - Fri 26/Jun/2015, 12:51pm
ye..buat bisnes dgn apa yg kita minat dan suka.. jgn ikut2 org nti org berjaya kita tak.. rm50k bkn byk sgt pn.. tp boleh je mula dgn modal yg sikit dlu..yg selebihnya buat rolling..

sy minat dgn baju budak sbb ada anak ppuan kecik yg comel so sy buat la jual baju bdk.. setakat ni ok la.. modal mula baru rm2k jer..

so selamat buat bisnes ye tt..  
30. Nasriwahab - Fri 26/Jun/2015, 4:05pm
simpan dulu cash amat penting skg dalam gawat, keterangan lanjut hubungi nasriwahab@gmail.com  
31. Abazizharun - Fri 26/Jun/2015, 4:59pm
Terima Kasih respond tuan/puan atas tawaran dan nasihat...

Berguna buat panduan saya.  
32. Siti aisyah Binti Muhdi - Sat 27/Jun/2015, 5:30am
Encik boleh join PowerGold. Bisnes jualbeli emas. :) tak rugi.. emas aset trpenting. Yuran ahli minima hanya rm350 (dapat free 0.5g goldbar 999.9) , maksima rm3800 (utk jd stokis). Pelbagai tawaran hebat (dah dijamin dpt) in shaa Allah. Terkini, Masters Dzamry dh mencapai 700k sepanjang 2 tahun bersama PowerGold. Boleh google utk sahkan :) Apa2 hal, blh pm sy 0133098802  
33. Neeyalatib 2 - Sun 28/Jun/2015, 2:23pm
Bisnes Terpantas Masa Kini!!
Pakej Jutawan Modal RM6060 (Modal sekali sahaja). Mendapat produk kesihatan bernilai RM10,000. Mendapat sistem online untuk kemaskini data. Memiliki perniagaan jangka masa panjang '' Long term''
Tanpa perlu bayar bil Elektrik & Air
Tanpa sewa tapak
Tanpa bayar gaji pekerja
Tanpa perlukan lesen SSM sendiri
Modal yang rendah dan sekali sahaja seumur hidup

Hubungi 018-2957387 untuk keterangan lanjut  
34. Nur Kareem - Sun 28/Jun/2015, 4:32pm
Kami membuka peluang kepada belia di Malaysia khusus untuk graduan yang sedang menanti panggilan temuduga kerja atau yang masih menganggur atau mereka yang berkhidmat sebagai penjawat awam ataupun swasta yang inginkan pendapatan sampingan.
Program yang sangat komprehensif di mana peserta dibimbing untuk membina rangkaian terbaik.
Peserta yang memenuhi kriteria kelayakan bakal menerima trofi dan cash RM10K.
Jika anda teruja untuk menyertai program YES,
lengkapkan maklumat anda dalam borang pada link yang disertakan :

https://goo.gl/EiaaFf  
35. Online M L M Networker - Sun 28/Jun/2015, 11:38pm
lets rock! business opportunity for all.....

http://bitly.com/walletpenuh  
36. Shazmi Harisya - Mon 29/Jun/2015, 12:30pm
Assalam...

Berminat untuk jd pengedar rasmi minuman koko nutri malt? Kalau modal 50k tu dah blh jd pengedar tunggal dah.

Kami cadangkan 20% sahaja dari budget untuk bermula dengan perniagaan ini.

apa yang kami tawarkan :
1-produk dijamin laku deras
2-qualiti dan rasa sangat sedap
3-market fresh
4-bantuan pemasaran kami bantu

berminat hubungi
0183872561  
37. Zainey - Mon 29/Jun/2015, 11:25pm
joint dalam sistem insentif pembaharuan insuran am (kenderaan).. sape2 yang berminat ingin tahu, boleh whatsapp pada saya untuk saya bagi klip video taklimat ringkas untuk tenggok dulu.. 018- 273 6246  
38. Yat 14 - Tue 30/Jun/2015, 12:18pm
Saudara boleh ceburi business yg saya sedang buat ni. Saya pengedar bagi ''KANGEN WATER'' mesin Air Alkali Ionizer
.KeIstimewanya mesin ini, ia dapat mengeluarkan & menghasilkan air yang mempunyai bacaan pH yang berbeza mengikut keperluan seseorang individu.

Mesin ini menghasilkan 7 jenis PH air
Dapatkan mesin atau air anda segera.Refil dapat special price

special price utk yg berminat nak jadi pengedar..
0199097474 -
Call / Whatsapp / SMS

kita berkongsi ilmu. Business ni memang berbaloi2..sy juga masih bekerja & Kangen Water ni parttime sahaja..Alhamdulillah. Rezeki Allah itu luas..  
39. Sonaone - Tue 30/Jun/2015, 1:44pm
BOLEH EMAIL SAYA KE dobidobiz@yahoo.com

kami akan membantu anda untuk buat bisnes yang rendah risiko dan 100% keuntungan milik anda..jika berminat boleh email ke dobidobiz@yahoo.com .  
40. Eita 9 - Thu 2/Jul/2015, 12:23pm
Jika tuan berminat utk membuat pelaburan (kedai makan/restoran/katering), boleh whatsapp saya 01636363654...terima kasih.  
41. Yaya 159 - Fri 3/Jul/2015, 8:45am
salam, kalo cik berminat boleh melabur cikit... 20000 boleh dpat 1100 sebln... n dpt produk kesihatan serta ade agrement.... syarikat bumiputera didaftar bwh ssm...,ber minat siler pm saya 0173536804  
42. Nurul Fazatul Ain - Fri 3/Jul/2015, 12:02pm
boleh buka bisness butik dengan modal kecil.Hanya RM18,500.00.

Terus bole berniaga.Xpayah Pening2, butik dah ada pekerja.
En ada butik,dan jadi boss.
Kawasan strategik di johor.tpt berkumpul peniaga online dan offline...

Harga bole nego lagi,sampai jd...
019-7147685  
43. Zam Ks - Fri 3/Jul/2015, 1:34pm
Saya merupakan pembekal Perfume Al habib roll on(1 kotak-3 botol)..mulakan perniagaan anda dengan modal yg minimum sahaja..pencarian agen kini dibuka untuk seluruh Malaysia..untuk mklumat lanjut sila hubungi/whats app 019-6312240(zam)  
44. Futuresmarket1 - Sun 5/Jul/2015, 10:31am
Invest di dalam futures market,
kami ader software yg di design untuk mendapat keuntungan 83 ke 93% sebulan selama lamanya
Ader office, ader statement san ader money back guarantee kepada pembeli

berminat whattapss ke 011 122 889 12  
45. Nai - Sun 5/Jul/2015, 3:06pm
As salam,tuan boleh hubungi sy naizatul.kite ada tawarkan bisnes worldwide,bkn hanya di malaysia,dgn modal yg kecil,effort yg tinggi utk berjaya,konsisten dan willing to change utk impian tuan.hubungi sy nai 0129262875.produk kita is healthy product yg dh tembus market di hospital swasta malaysia,singapore dn brunei.ramai pakar jo?n atas kebaikan dan manfaat serta dpt membantu org lain.  
46. Mrfaisal - Mon 6/Jul/2015, 12:45pm
salam tuan,

Jom join bisnes arba network syarikat Classic Worldwide Corporation..bisnes mlm yang sah, dan santai tanpa perlu menaja dan menjual produk.

Bulan2 dapat income 8% masuk ke dalam akaun (klu 50k sebulan dapat Rm2750).Cukup setahun modal dikembalikan. Ada agreement yang di cop stamping lhdn.

Syarikat dh 8 tahun beroperasi dan program dah masuk tahun ke 4. Alhamdulillah ahli dah cecah 100k orang.

Jika tuan berminat boleh hubungi saya 0127065607  
47. Ewanmahali - Tue 7/Jul/2015, 1:34am
...  
48. Mohammed Za - Sun 12/Jul/2015, 1:34am
Jmpe sye klu berminat utk meniaga frozen! Terutama brg produk RAMLY , Sye STOKIS RAMLY 0192451456  
49. Mohamad Ls - Mon 13/Jul/2015, 10:32am
Penubuhan Syarikat Sdn Bhd dan khidmat nasihat oleh Setiusaha Syarikat, sila hubungi saya melalui: glc6955@gmail.com  
50. Mohd Hanizar - Wed 22/Jul/2015, 6:18pm
Menerbit buku utk perpustakaan & sekolah modal minima RM10k berminat tel/sms nizar 012-2418082  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..