Busana Muslimah - Daripada Indonesia
Alfinas Busana @ Alfinas Busana
Thu 25/Nov/2010 4:11pm [Last Comment]
Busana Alfinas pembekal busana muslimah seperti jubah, blouse, t shirt, telekung dan sebagainya khas didatangkan daripada Indonesia. Kami memerlukan reseller dengan diskaun menarik. Anda berminat? sila email kami dialamat: alfinasbusana@gmail.com atau anda boleh layari laman web: www.busanaalfinas.wordpress.com

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Telekung Dan Songkok | Produk Dari Indonesia
 
1. Aryana - Thu 25/Nov/2010, 10:48pm
sekiranya memerlukan dropshipper, email sy

ainaairel@gmail.com  
2. Mohammad 8 - Sat 27/Nov/2010, 1:13am
jubah2 dr indonesia..sy mahu ntuk mngedarknny..
email sy : mohdsoleh1989@yahoo.com  
3. Alfinas Busana - Sun 28/Nov/2010, 7:05pm
Mohammad, kami dah kirim email, sile reply email kami  
4. Alfinas Busana - Sun 28/Nov/2010, 7:12pm
Cik Aryana, kami dah kirim email (maaf lambat), sile reply email kami  
5. Nora 39 - Mon 29/Nov/2010, 5:49pm
email pada sy gmbr & price nurafzan2003@yahoo.com  
6. Siti 93 - Mon 29/Nov/2010, 10:18pm
i berminat untk menjual blouse..bleh email pada saya pic n price ..ariliyadania@gmail.com  
7. Alfinas Busana - Tue 30/Nov/2010, 12:04am
Cik Nora, dah tengok gambar kat laman web kami ke? www.busanaalfinas.wordpress.com
Ada gmbr & price list sekali, juga ada cara pembelian. Atau nak gambar lain ke?  
8. Alfinas Busana - Tue 30/Nov/2010, 12:16am
Cik Siti, kat laman web ada Pic & price sekali, kalau nak gambar blouse yang lain, insyaAllah kami kirim ke email anda  
9. Atifah - Tue 30/Nov/2010, 9:57pm
harga pengedar brp..???min qty to order??  
10. Shah Rezza - Mon 6/Dec/2010, 12:07pm
email pada saya juga,ada kedai di mindtown jelatek.berminat dgn produk dari indonesia.
shahrezza_matsaid@yahoo.com
email detail pic dan prize yer.  
11. Alfinas Busana - Wed 8/Dec/2010, 10:20pm
Salam. Atifah, min qty 10, harga pengedar depend barang yang dibeli, bleh tengok program reseller kat laman web kami.  
12. Suhaila 23 - Fri 10/Dec/2010, 11:08am
boleh email sy katalog untuk produk sis..

shemmy404@yahoo.com  
13. Abie - Fri 10/Dec/2010, 1:51pm
as salam.boleh email sy katalog.berminat beli secara borong.terima kasih  
14. Sutera Wangi - Fri 10/Dec/2010, 2:49pm
salam. boleh emel detail pada saya? sy berminat utk menjadi pengedar jubah.  
15. Sutera Wangi - Fri 10/Dec/2010, 2:58pm
sori, lupa letak emel, ini emelnya sutera_wangi@yahoo.com  
16. Adam 26 - Mon 13/Dec/2010, 12:28am
hi..emel me plz

mc_azm@yahoo.co.uk

thnx  
17. Izzah Cna89 - Wed 15/Dec/2010, 5:42pm
emel to me izzah.w.azam89@gmail.com  
18. Zara 12 - Wed 22/Dec/2010, 9:04am
emel catalog to me, miszViolet@gmail.com  
19. Faz 5 - Wed 9/Feb/2011, 4:42am
boleh e-mailkan katalog utk telekung sulam : falizaghazali_79@yahoo.com  
20. Mmarienaa - Sat 26/Feb/2011, 2:17pm
email sy juga ye.. mmarienaa@yahooo.com  
21. Arzli - Thu 5/May/2011, 11:45pm
Salam ...saya berminat utk mendapatkan harga borong utk jubah muslimah...sila emaikan katalog/qutation ke email saya ...martrade2@yahoo.com...T.k  
22. Xmd - Thu 26/May/2011, 6:37pm
sila email : wiwh@yahoo.com

tq  
23. Sumaiyah 2 - Sat 30/Jun/2012, 4:30pm
Emel harga borong & katalog untuk jubah ke Sumay_iman@yahoo.com.TK  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..