Buka Minimart dgn Hanya Modal Cagaran 4k-8k Sahaja Tanpa Perlu Modal Besar
Concept Mart - Thu 5/Apr/2012 2:52pm [Last Comment]
Concept Mart dgn jenama Ideal Mart mencari individu yg berminat utk membuka minimart dgn modal cagaran dari 4k ke 8k promosi bulan april sahaja:

Modal Cagaran 8k:
-kami tanggung sewa premis sehingga tamat kontrak 2tahun
-ubahsuai dan masukkan stok runcit kami uruskan
-100% operasi perniagaan anda yg uruskan
-tiada premis

Modal Cagaran 4k:
-kami hanya uruskan kos ubahsuai premis dan stok runcit permulaan
-tiada premis boleh memohon

Kami akan uruskan segalanya untuk anda dengan modal kami utk siapkan minimart anda. Sila hubungi atau sms email ke 0192099917 utk maklumat lanjut atau jika ragu2 atau was2.. Sila datang ke minimart kami di wangsamaju (lokasi wangsa walk).. Boleh berunding dengan pemilik(owner) ideal mart utk ansuran bayaran

Niche: Pakej Perniagaan | Kedai Runcit Dan Serbaneka
 
1. Muhd 4 - Thu 5/Apr/2012, 3:19pm
sila berikan detailnya ke muhd.email@yahoo.com  
2. Mal 14 - Thu 5/Apr/2012, 3:29pm
salam. saya dri seremban.
email pd
akhmal_psss@yahoo.com  
3. Tuahtokey - Thu 5/Apr/2012, 3:54pm
salam cuba ceritakan susur galur minimart ni , keuntungan dsb  
4. Bizboss - Thu 5/Apr/2012, 4:14pm
sy di sepang..boleh bg detaill..akubizboss@gmail.com  
5. Remy 23 - Thu 5/Apr/2012, 4:34pm
kalau cagaran tu di bayar selepas kerja2 renovation dalam pakej tu ok la.klu blum buat apa2 lg tapi kena bayar cagaran bnyak tu susah sikit nak pecaya.nanti duit cagaran hilang,pakej entah kemana.  
6. Sofia 24 - Thu 5/Apr/2012, 5:09pm
kalau x da tempat lagi macamna  
7. Haleem - Thu 5/Apr/2012, 7:08pm
sila hantar maklumat marha9831@yahoo.com  
8. Marcus 3 - Thu 5/Apr/2012, 7:10pm
kalian disamping buka minimart boleh topup melalui sms dan web. Join saya secara percuma dan dapat d-2, m-3, c-4. Boleh daftar downline. layari myopinion333.blogspot.com . ada soalan sila sms, jangan segan. Tel:-014-3029263. Saya ada maybank akaun juga. Tak percaya boleh minta saya daftar dulu. Test sistem. Kalau ok baru bankin. Minima deposit untuk kali pertama hanya RM5.00. U masuk berapa, u dapat berapa. boleh buat postpaid, prepaid internet dan postpaid internet juga  
9. Chenta 3 - Thu 5/Apr/2012, 9:03pm
senipelangi@gmail.com  
10. Hafizu - Thu 5/Apr/2012, 9:07pm
sila berikan detailnya ke haffizzu@yahoo.com  
11. Rozailee - Thu 5/Apr/2012, 10:05pm
emel detail ke rozailee@gmail.com  
12. Zachary Ibrahim - Thu 5/Apr/2012, 10:21pm
email details ke :-

zacharyibrahim@hotmail.com

Terima Kasih  
13. Diana Kasih - Fri 6/Apr/2012, 1:28am
Mini mart bizns yg terbaik... kena kumpul modal ni utk join...




Tiada modal join agent dropship di >>>>>>> [http://www.majalah.com/?classified:siapa-suka-shopping-siapa-suka-bisnes:7ZLYTB09PY#11]  
14. Terang Bulan - Fri 6/Apr/2012, 7:15am
Sy ad lokasi dlam shopping mall.tp xtau nk buka bisnes ap.klu stakat modal rm8k mmg ad.daerah kota tinggi johor boleh ke?mall nk opening june 2012.tlg beri maklumat lanjut hafiz_mahfuz@yahoo.com  
15. Norjuliana - Fri 6/Apr/2012, 8:53am
salam...saya julie dr kuantan...sy sgt berminat dgn minimart ni...just cal or email for info lanjut
0197340311
julie82_311@yahoo.com  
16. Beby - Fri 6/Apr/2012, 8:59am
please email saya untuk info lanjut yanti_gan@yahoo.com  
17. Dlny - Fri 6/Apr/2012, 1:23pm
area sabah.. email sy dlnyenterprise@yahoo.com  
18. Mrs Aa - Fri 6/Apr/2012, 3:06pm
email saya utk keterangan lanjut n_aidawati@yahoo.com  
19. Norhayati Hussin - Sat 7/Apr/2012, 11:08am
Pls emaul detail at. yatizalie@yahoo.com  
20. Roy 52 - Sun 8/Apr/2012, 12:08am
salam.. sy berminat.. email detail boleh x?? tak berapa jelas... roykiera@yahoo.com....tq  
21. Ahmad H - Sun 8/Apr/2012, 11:11am
pls email details to adjoin_05@yahoo.com  
22. Emansys - Sun 8/Apr/2012, 3:32pm
Saya berminat nak buka d melaka.. tlg email details ke ezdoit2u@yahoo.com
TQvM  
23. Akimm - Mon 9/Apr/2012, 1:04am
Sila email. hay_hdl@yahoo.com  
24. Suraini Binti Bakar - Mon 9/Apr/2012, 10:20am
Sngat berminat tlg email : farqholidh@yahoo.com  
25. Umi 7 - Tue 10/Apr/2012, 3:29pm
salam.sesiapa yang berminat tentang konsep ini diharap dapat hubungi pemilik asal ideal mart ini bagi mengelakkan sebarang keraguan dan penipuan.jangan sesekali menyerahkan sebarang bayaran pendahuluan kepada mereka yang mengaku pemilik ideal mart.kterangan lanjut 016-2267005.  
26. Mazitaabdulrahim - Sun 15/Apr/2012, 2:38pm
Sngat berminat tlg email
mazitaabdulrahim@yahoo.com  
27. Zaidi 15 - Sun 15/Apr/2012, 6:40pm
Berminat, tolong email ke zaidi.mansor@yahoo.com.my  
28. Ahmad Helmi Bin Ismail - Tue 17/Apr/2012, 1:28pm
Tlg e mail ke limi70@yahoo.com.my  
29. Tomei 2 - Wed 18/Apr/2012, 1:54pm
tolong email alatomeitomei@gmail.com
kalau ada website lg bagus.boleh tgk  
30. Nor 36 - Wed 18/Apr/2012, 5:54pm
berminat.. tl email ke fazilahnor17@yahoo.com  
31. Sophea Yusof - Thu 19/Apr/2012, 3:35am
Pls email details to : senorita11@rocketmail.com. TQ.  
32. Hz 2 - Tue 24/Apr/2012, 8:57pm
sgt berminat..ingat nak buka kat area lumut...leh email sy h.lya1405@gmail.com  
33. Ahmad 328 - Wed 25/Apr/2012, 7:16pm
saya sedia.modal sudah ada
tlg emailkan di mradffuad@gmail.com
0193808860  
34. Zain 11 - Wed 25/Apr/2012, 8:34pm
berminat n modal dah ada........0173319356 @ rn.zain@yahoo.com  
35. Tautan - Fri 11/May/2012, 11:09am
berminat...
modal ada..
toong emel tautantinta@yahoo.com  
36. Ramzan Ali Kunju - Wed 16/May/2012, 12:31pm
Encik,,,,promotion ni ada lagi ker...? boleh e-mail detail pada ramzan@tkr.com.my  
37. Roseni - Mon 21/May/2012, 12:07pm
saya pun nak boleh email kat saya rosjasmira@yahoo.com  
38. Pak Itam 2 - Mon 28/May/2012, 6:48pm
boleh bagi detailnye
email kat saya necs2go@gmail.com  
39. Ismail Jamaluddin - Mon 28/May/2012, 8:10pm
Sy nak tau detail lbh lanjut mengenai untung rugi,operasi minimart,pengurusan drpd concept mart ade yg memantau ke x??sila email ke black_sun6666@yahoo.com...tq  
40. Khairul Haizam - Tue 29/May/2012, 12:20pm
sila email detail yang complete ke khairul@haizam.net  
41. Tj 3 - Sat 2/Jun/2012, 1:34pm
sangat berminat ...sila email sye ...ashiki2345@yahoo.com  
42. Nor Azimah 4 - Tue 12/Jun/2012, 8:04am
saya berminat sila email detail  
43. Rizal80 - Mon 25/Jun/2012, 11:26am
berminat pleh email kat saya rizaljpb@gmail.com  
44. Sldr79 - Thu 28/Jun/2012, 9:01am
Salam,
tlg email details lanjut mengenai program ini. rzsales09@gmail.com, terima kasih, wassalam.  
45. Hakimi 9 - Wed 11/Jul/2012, 12:09pm
bole emelkn saya info lanjut ttg minimart ke nurhakimi83@yahoo.com  
46. Mfa12 - Fri 10/Aug/2012, 8:37am
Detailkan lagi mfa12@yahoo.com
Tq  
47. Isa 6 - Mon 3/Sep/2012, 3:29pm
Detailkan lagi iniaz75@yahoo
Tq  
48. Mohd Redzuan 11 - Fri 19/Apr/2013, 10:35pm
saya berminat dan mohon email ke shukwan_77@yahoo.com.my  
49. Mohd Azhar 21 - Tue 7/Jan/2014, 9:23pm
berminat, dah ada premis bersesuaian 20' x 35' di area Baling Kedah... mohon email mhdazhar69@gmail.com  
50. Safarin 4 - Mon 12/Oct/2015, 9:20pm
sangat berminat. modal takde masalah. minta tolong bagi detail info.  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 50 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..