Buat Stratergi Sales Funnel Anda Dengan Website Mampu Milik.
Masalah Marketing - Mon 4/Feb/2019 12:35pm
Salam warga majalah.com

Anda agen-agen produk/servis? usahawan? bisnes owner? Walaupun and buat bisnes kecil-kecilan, tanpa website, masih ramai lagi yang tak tahu anda berniaga apa.

sebab apa? harapkan fb profil buat bisnes, harapkan fb page je. harapkan IG akaun je, dan lain-lain akaun lah. yang penting free kan?
Tapi anda sedar tak yang itu bukan milik anda? sekali kene tutup, hilang customer anda semua. rekod database pun tak da. amacam? yang tinggal, hanya nombor wasap. itu pun beberapa orang je.

so? apa yang hebat kalau ada website ni?
sya tak nak highlight point-point yang selalu orang sebut. TRUSTED. KREDIBILITI. PROFESIONAL. ADVERTISING. DAN LAIN-LAIN LAH.
point semua tu betul. cuma, mungkin tak kena dengan kehendak anda.
so?

Website, b0leh bantu anda buat stratergi sales yang lebih berkesan.
website, boleh dapatkan pelanggan yang betul-betul berminat pada produk/servis anda
macam mana?

dengan buat sales funnel yang betul.... korang tak perasan ke yang sifu-sifu buat benda yang sama? kalau anda berguru dengan sifu-sifu ni, diorg semua ada website. anda pula tak da website? satu benda yang diorg tak highlight.

bagaimana dapatkan pelanggan yang betul-betul berminat...
ada website mudah nak buat sales funnel, database, email marketing, google ads, SEO, perkara-perkara yang memang anda tak boleh buat kat social media.

Nak saya bantu anda buat sales funnel dan profesional website yang awesome?

wasap saya segera di: 0109868791

atau copy and paste link kat bawah ni.

http://bit.ly/2RC7yYq

http://bit.ly/2RC7yYq

http://bit.ly/2RC7yYq

atas ni short link untuk terus wasap saya.
Berminat terus wasap saya okeh.

Niche: Web Media Sosial
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Engku Farhana My E Commerze - Wed 13/Feb/2019, 1:22pm
    pm 0139218258  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.