Buat Stratergi Sales Funnel Anda Dengan Website Mampu Milik.
Masalah Marketing - Mon 4/Feb/2019 12:35pm
Salam warga majalah.com

Anda agen-agen produk/servis? usahawan? bisnes owner? Walaupun and buat bisnes kecil-kecilan, tanpa website, masih ramai lagi yang tak tahu anda berniaga apa.

sebab apa? harapkan fb profil buat bisnes, harapkan fb page je. harapkan IG akaun je, dan lain-lain akaun lah. yang penting free kan?
Tapi anda sedar tak yang itu bukan milik anda? sekali kene tutup, hilang customer anda semua. rekod database pun tak da. amacam? yang tinggal, hanya nombor wasap. itu pun beberapa orang je.

so? apa yang hebat kalau ada website ni?
sya tak nak highlight point-point yang selalu orang sebut. TRUSTED. KREDIBILITI. PROFESIONAL. ADVERTISING. DAN LAIN-LAIN LAH.
point semua tu betul. cuma, mungkin tak kena dengan kehendak anda.
so?

Website, b0leh bantu anda buat stratergi sales yang lebih berkesan.
website, boleh dapatkan pelanggan yang betul-betul berminat pada produk/servis anda
macam mana?

dengan buat sales funnel yang betul.... korang tak perasan ke yang sifu-sifu buat benda yang sama? kalau anda berguru dengan sifu-sifu ni, diorg semua ada website. anda pula tak da website? satu benda yang diorg tak highlight.

bagaimana dapatkan pelanggan yang betul-betul berminat...
ada website mudah nak buat sales funnel, database, email marketing, google ads, SEO, perkara-perkara yang memang anda tak boleh buat kat social media.

Nak saya bantu anda buat sales funnel dan profesional website yang awesome?

wasap saya segera di: 0109868791

atau copy and paste link kat bawah ni.

http://bit.ly/2RC7yYq

http://bit.ly/2RC7yYq

http://bit.ly/2RC7yYq

atas ni short link untuk terus wasap saya.
Berminat terus wasap saya okeh.

Niche: Web Media Sosial
     
  1. Engku Farhana My E Commerze - Wed 13/Feb/2019, 1:22pm
    pm 0139218258  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.