Bosan Kerana Kurang Jualan di Internet? Biar Sy Bantu Anda!
Gurutrafik 2 - Sun 3/Jun/2012 12:22pm [Last Comment]
Assalam,

Adakah bisnes anda kurang sale?
Adakah anda sudah penat promote tetapi hasilnya hampa?
Adakah anda tertanya-tanya bagaimana orang lain boleh
hasilkan lebih jualan dari anda?
Mahukah anda ubah cara anda & hasilkan income lebih dari sebelum ini?
Mahukah saya jawab persoalan anda selama ini & jadi seperti mereka yg dah berjaya?


Apa yang anda perlukan ialah TRAFIK & ilmu yg berkesan!


Saya menawarkan konsultansi bisnes (sudah ada atau mahu bermula) & coaching tarik ribuan pelawat yg dahagakan produk anda.

Hubungi saya jika mahu belajar : 0175969683


Tawaran Istimewa! (Hari ini sahaja 3 June 2012)

Oleh kerana saya bermurah hati hari ini,,
Sy charge RM20 sahaja utk belajar tarik ribuan trafik! (Harga biasa RM100). Bukan senang nak dpt coaching pd harga ini. Jadi hubungi saya jika anda ingin persoalan anda terjawab

Ikhlas,
Nasrol

Niche: Web Media Sosial
 
1. Azuwa 4 - Fri 1/Jun/2012, 8:37am
boleh caye ke ??  
2. Otai Trafik - Fri 1/Jun/2012, 2:50pm
Boleh, kenapa x boleh ye?  
3. Le Beaupapillon Boutique - Fri 1/Jun/2012, 5:12pm
boleh ajar saya?  
4. Firdaus 203 - Fri 1/Jun/2012, 5:23pm
yeke ni?  
5. Le Beaupapillon Boutique - Fri 1/Jun/2012, 5:33pm
detail please : beaupapillon37@yahoo.com  
6. Norli 6 - Sat 2/Jun/2012, 12:31am
emails sye details please....  
7. Ninie Arissa - Sat 2/Jun/2012, 2:32pm
email kan sy details :

niniearissa@gmail.com  
8. Alice Empower Yahoo Com - Sun 3/Jun/2012, 12:32pm
emailkan detail eshootsky@gmail.com  
9. Syafiq 66 - Sun 3/Jun/2012, 12:33pm
berikan detail ke syafiqkhalil66@gmail.com  
10. Nf Enterprise - Sun 3/Jun/2012, 1:18pm
email, syauqina_fariza87@yahoo.com  
11. Alice Empower Yahoo Com - Sun 3/Jun/2012, 2:36pm
detail eshootsky@gmail.com  
12. Asrie - Sun 3/Jun/2012, 8:48pm
sy jg bermint.blh hubungi sy melalui email asrie1978@yahoo.com utk tindakan lnjt.  
13. Nora 40 - Sun 3/Jun/2012, 9:18pm
berminat...
iqfast@yahoo.com  
14. Biz On Air - Sun 3/Jun/2012, 9:53pm
email detail kt sy jugak...netronie@gmail.com  
15. Nor 218 - Sun 3/Jun/2012, 9:55pm
Info princessnoris@gmail.com  
16. Suraya 48 - Mon 4/Jun/2012, 4:15am
info aa.suraya@gmail.com  
17. Aby 5 - Mon 4/Jun/2012, 8:59am
beri detail to azzahra_isma@yahoo.com thanks  
18. Ana 3 - Mon 4/Jun/2012, 9:02am
ok sila ke page stokiz.com.....page anda akan dilawati secara bertubi tubi oleh customer  
19. Missdiet - Mon 4/Jun/2012, 10:10am
anta details ke : tinaabuhassan@ymail.com  
20. Norzihan - Mon 4/Jun/2012, 12:20pm
bg detail ke norzihanmy@yahoo.com  
21. Neo 3 - Mon 4/Jun/2012, 4:00pm
Email saya Ed.daim19@gmail.com  
22. Saifol - Wed 6/Jun/2012, 2:51pm
boleh saya tahu dmana lokasi saudara  
23. Suraya 69 - Sat 9/Jun/2012, 3:37pm
email saya
supeanutcandy@gmail.com  
24. Pakartrafik - Sat 9/Jun/2012, 3:59pm
P/S: Jika tiada page produk & mahukan pertolongan, sy boleh buatkan. RM100 untuk buat fanpage sperti ini:

https://www.facebook.com/RempeyekSedap

Ikhlas,
Nasrol  
25. Elyas 3 - Sat 9/Jun/2012, 4:33pm
email me pls junoscubb@yahoo.com  
26. Bie88 - Sat 9/Jun/2012, 8:54pm
tney07@gmail.com  
27. Nur Nasruddin Bin Mazlan 2 - Sat 9/Jun/2012, 10:18pm
naz_flixie@yahoo.com  
28. Nieza 15 - Sat 9/Jun/2012, 11:51pm
nieza_2005@yahoo.com  
29. Azizul Zairi - Sun 10/Jun/2012, 12:26am
sila email maklumat ttg trafik tu ke zairi_holding1512@yahoo.com  
30. Zulkifli Bin Abd Samat - Sun 10/Jun/2012, 12:56am
tlg email pd kifli_cromok81@yahoo.com.
ingin tahu ..  
31. Norziey - Sun 10/Jun/2012, 1:01am
email please:
triangle_ziey@yahoo.com.my  
32. Mimie 54 - Sun 10/Jun/2012, 2:05pm
umie2207@yahoo.com.my
Email kn detail yaa  
33. Pakis Gallery - Sun 10/Jun/2012, 5:50pm
email detail ke pakisgallery@hotmail.com  
34. Uqbah 2 - Mon 11/Jun/2012, 10:35am
Tlg emel detail harubieru@gmail.com  
35. Illa 11 - Sat 16/Jun/2012, 11:23pm
kalau boleh saya tau berapa ribu yang akan masuk dgn rm20.00
illa3372@gmail.com  
36. Pakar Bizns Online - Mon 25/Jun/2012, 3:14pm
Salam, kepada semua pelanggan, terima kasih kerana menggunakan service saya. Sekarang saya tukar plan kerana untuk memenuhi segala permintaan anda.

"Saya tawarkan 10 orang terawal utk semua service di atas = setiap satunya pada harga istimewa yg telah dinyatakan."

Saya minta maaf utk pelanggan saya yg sms saya kerana tidak dapat membalas sms anda berikut keypad phone saya dah rosak :P

Call terus saya = 016-3247920
atau email - biz.sunnah@gmail.com
atau add FB saya - http://www.facebook.com/kamal.asimoni

Bertindak cepat sementara tawaran masih ada...  
37. Nasrol - Tue 26/Jun/2012, 2:32pm
Di Sri petaling. Hubungi saya utk coaching. TQ  
38. Janzbp - Tue 26/Jun/2012, 10:26pm
reply ke emel sye, berminat nak belajar, putra_zanc@yahoo.com  
39. Azuristiforp - Tue 26/Jun/2012, 11:40pm
max_aizen@yahoo.com  
40. Mohdnasrol - Sun 1/Jul/2012, 10:49am
Owh ye ni, panduan bergambar saya jual pada harga RM20 sahaja  
41. Sheina - Sun 1/Jul/2012, 5:44pm
sya berminat!!! tolong emel saya..
shamsheina@gmail.com  
42. Norizz - Sun 1/Jul/2012, 11:12pm
InsyaAllah
jika kena dengannya bagi matlamt itu
saya terima tawaran

kak N
neecza12@msn.com  
43. Adnan 29 - Sun 1/Jul/2012, 11:30pm
email sya d adnan_trg@yahoo.com  
44. Haiza 12 - Sun 1/Jul/2012, 11:37pm
emel sy..noorhaiza85@yahoo.com  
45. Suraya 62 - Mon 2/Jul/2012, 12:22am
http://www.jtlnetwork.com/?r=nasay
kita tolong melayu.silaklik utk maklumat lanjut  
46. Ramzi Akram - Mon 2/Jul/2012, 12:33am
email sya ramzi_akram@yahoo.com  
47. Sudishop - Mon 2/Jul/2012, 12:57am
sudishop@gmail.com  
48. Diana Kasih - Wed 4/Jul/2012, 3:18pm
Saya sudah emailkan pakage yg saya mahu.. cek yee  
49. Man The Red Line - Wed 4/Jul/2012, 3:20pm
Dahh add FB dan dah email... petang nanti saya call utk bincang project saya.... semua maklumat ada dlm email yg saya hantar.

Man The Red Line  
50. Max2 - Thu 5/Jul/2012, 5:37pm
JANGAN LEPASKAN PELUANG

1. MLM tanpa menaja.
2. Perniagaan anda laman
web di sediakan boleh
edit sendiri.
3. Movie flush power,
landing page di sediakan.
4. Debit kad di sediakan.
5. Permulaan RM160/-
bulanan RM32
Sila klik link berikut:
http://armuhd.stiforpmovie.com
SELAMAT MAJU JAYA  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 80 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..