Borong Powerbank, Speaker, Pendrive, Memory card MURAHHHH!!!
Cruz - Tue 24/Dec/2013 12:51pm [Last Comment]
Kami pembekal barangan handphone, powerbank, speaker & headphone dengan menawarkan harga murah kepada pemborong.

Borong minimum 50pcs

Memory card Sandisk (4GB, 8GB, 16GB, 32GB & 64GB) = RM12

Pendrive (8GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB) = RM12

Bluetooth Speaker (Semua jenis - ada Beats by Dr Dre dan macam macam) = RM40

Apple Powerbank 8,000mAh = RM58 + warranty setahun

Yoobao Transformers Powerbank 13,000mAh = RM55 + warranty setahun

Powerbank 20,000 = RM7- + warranty setahun

Keychain Mini Powerbank (6 colours) 2,600mAh = RM12

Beats by Dr Dre Earphone = RM10

Beats by Dr Dre Headphone = RM15

Phone Cables = RM5

Phone Cables berlampu warna warni = RM8

...dan banyak produk lagi!! Boleh contact saya untuk maklumat lanjut.

Whatsapp @ Call : 0122225246 (Asyraf)
Email: dyamellyna@yahoo.co.uk

LAGI BANYAK AMBIL LAGI MURAH!!!!!

Niche: Bisnes Komputer | Bisnes Handphone
 
1. Cruz - Tue 24/Dec/2013, 1:23pm
sorry. typo. Powerbank 20,000 = *RM70 + warranty setahun  
2. Farid 56 - Sat 28/Dec/2013, 3:53am
email detail brg dan harga....serta kawsan mna...farizaslam88@yahoo.com  
3. Yusairi 3 - Sat 28/Dec/2013, 7:12pm
boleh emel detail myar.maju@yahoo.com.my  
4. Mohamad Kheruldin Bin Toha - Sun 29/Dec/2013, 4:01am
tolong email detail ke kheruldin.bp@gmail.com  
5. Jaslan Ali - Sun 29/Dec/2013, 10:25am
minta emailkan detail barang dengan harga n lokasi urusniaga ke jaslan_ali@yahoo.com  
6. Iwan 12 - Sun 29/Dec/2013, 12:38pm
assalam...saya telah menjalankan perniagaan kedai repair komputer/laptop selama 5 thun ingin mencari funder/share partner area Johor bg meluaskan bisnes sy ke sekitar johor.
hanya untuk mereka yang betul2 boleh beri komitmen,
------------------------------------
juga terbuka kepada sesiapa yang boleh dapat laptop/komputer/part murah dari singapore boleh deal dengan saya/share partner.boleh lawati fb nady computer @ sparepartphone @ www.alatgantitelefon.com @ whatapps wan-0197522616  
7. Iwan 12 - Sun 29/Dec/2013, 12:44pm
assalam...saya telah menjalankan perniagaan repair laptop/komputer/phone selama lebih 5 tahun dn ingin mencari funder/share partner area Johor bg meluaskan bisnes ke sekitar Johor.terbuka kepada mereka yg benar2 boleh beri komitmen
---------------------------------------
Juga terbuka kepada sesiapa yg boleh dapat laptop/komputer/nset/part murah dari singapore boleh lah deal dengan saya.yg penting sama2 dapat untung.
Boleh lawati fb nady computer @ fb sparepartphone @ www.alatgantitelefon @ whatapps wan-0197522616  
8. Anakugi - Mon 30/Dec/2013, 1:07am
Salam.sy ingin kongsikan rahsia bisnes internet yang rasanya mudah untuk mereka y betul2 minat untuk belajar.
katakan BERMINAT dan emailkan kepada sy
salamunalaik84@gmail.com  
9. Azharulammar - Mon 30/Dec/2013, 4:37pm
powercase utk iphone 5,5s ngn 5c..jualan murah sbb nak abhkan stok..whatapps 0175596160..cepat2  
10. Epy 6 - Mon 30/Dec/2013, 9:17pm
lori sewa murah giler rm100* 1tan bonded 0173871317  
11. Cbiznes - Tue 31/Dec/2013, 8:48am
Project applikasi - iLA - mencari founder di 200 negara, start 1 Jan 2014,
lock position dahulu dengan join Modal usd9.95/rm30 je -
bayar guna debit/creditcard, Yang xde debit/creditcard pun boleh.
boleh masuk matrix dunia 3x7 dan berpotensi menjana lebih usd2,500/bulan walaupun duduk diam.
click join free disini http://oun.stiforpmy.com/ http://oun.STIFORPPRO.com
http://simplebisnes.net/oun  
12. Anba76 - Wed 1/Jan/2014, 1:17pm
bang, tlg email saya semua details
aaa.computers@yahoo.com  
13. Kemal 6 - Sun 5/Jan/2014, 12:25pm
Salam.. tumbang beriklan ye . Sy menjual menjual budget desktop secondhand full system (plug and play) dengan promosi hebat ! untuk keterangan email sy di alifbrightstar@yahool.com atau pun layari website sy alifrefurbishedcomputer.wordpress.com . SY MENAWARKAN PC dengan harga yang TERENDAH DI RANTAU INI :)
terima kasih..  
14. Pzan2003 - Wed 8/Jan/2014, 5:07pm
bisnes internet tanpa modal,register je terus dapat 25usd,payment 1minggu je,cepat sebelum terlambat,1 klik 10usd tu!

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=252817  
15. Ney - Fri 10/Jan/2014, 11:53pm
slm.send katalog ngan harga borong skali ke ney3708@yahoo.com  
16. Shah 170 - Sat 11/Jan/2014, 4:11pm
Send katalog n harga. Shahsaari@gmail.com.tq  
17. Man 350 - Thu 16/Jan/2014, 2:17am
tawaran termurah ... Peluang untuk memiliki smartphone!!!!
http://curium-cr.com/my-56940  
18. Hafiz Md Nor - Mon 27/Jan/2014, 11:58am
Jom tukar simkad... Lebih menguntungkan dan memberi manfaat pada pengguna.... Bole jadikan pendapatan kedua...

0105242721 / 0172042721  
19. Hapiz 2 - Tue 28/Jan/2014, 3:21pm
pls emailkan detail tentang pendrive ke neohapiz78@yahoo.com.sy brmnt untuk jual kepada student sekolah dan universiti  
20. Hasmadi 8 - Thu 30/Jan/2014, 10:26am
salam,tumpang iklan
saya adalah agen mesin topup yg sah,dgan mesin ini kita boleh jana pendapatan sehingga rm5000-rm10000..sebulan,dgn mesin ini kita boleh kirim duit ke indonesia,boleh jual topup mcmx2,boleh bayar bil air,api,astro,telco,tm,tmnet..dan redtone mobil..
untung untk kirim duit dari rm10-20 per transaksi,untung untk bil rm1 per bil..
untung untk topup untk celcom sykt akan bg 3%,
celcom ereload 4%,
maxis ereload 4%,
dg 2%.
italk 13%,
tune talk 4%,
xox 6%
pulsa 10%
mol point 3%
astro njoi ,merchantrade dan bnyak lg
berminat blh whatsapp 0176993884@call0139058714  
21. Naim Al Firdaus - Tue 4/Feb/2014, 12:48am
Minta tolong emailkan gambar earphone & headphone by dr dre... Speaker bluetooth skali ye..terima kasih  
22. Najib 82 - Fri 7/Feb/2014, 4:25pm
Assalam, email detail ke antidotes6@yahoo.com. Ada waranty x pen drive, memori kad  
23. Mazli Yusoff - Sun 16/Feb/2014, 2:29pm
promosi...Power bank muroh>>> 13000mah 10pcs ats harga stiap satu rm45 0176421200  
24. Awan Guz - Mon 24/Feb/2014, 10:11am
emailkan katalog beserta gambar tq.. arshavin_revo@yahoo.com  
25. Rytz - Mon 24/Feb/2014, 10:20am
emailkan detail sebut harga kat saya
itik.gembo@yahoo.com  
26. Amzar 6 - Tue 4/Mar/2014, 7:25pm
tumpang iklan
-lady gaga earphone by beats-RM5.50
borong 30 units
-headphone beats borong rm14
min 20 units
-earphone beats with bag n exclusive box-RM15 only
borong min 25 units
-iphone 5 handsfree-RM15
market rm50-min 30
semua barang boleh cek di www.gadgetgempak.com
jgn isau,harga di website ni bukan harga borong
harga borong kol saya jika anda serius
0145169357/0172072290  
27. Azlan 169 - Thu 6/Mar/2014, 12:48am
berminat. emel detail plz
landragoonarts@yahoo.com  
28. Nadia 431 - Thu 3/Apr/2014, 12:12am
salam,saya ada tapak dalam uitm...boleh buat consignment tak? or encik berminat nak amek tapak?  
29. Jamian - Sun 26/Apr/2015, 3:47pm
Tolong email katalog. Kami dari pusat internet 1 malaysia. hulujempul@pi1m.com.my  
30. Kamal 412 - Fri 28/Aug/2015, 7:30pm
Tolong email katalog.
kamalrozaimi@gmail.com  
31. Matthew 4 - Tue 1/Sep/2015, 11:56pm
bro.. speaker beats ada x? pm ya.. 0145676714  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..