Borong Original New Era Caps Topi New Era - Original Dr Kilang
Razeff - Thu 17/Nov/2011 1:54pm
Saya ada banyak New era caps original. Caps ni New era print untuk buat sample. tp lable dalam topi dah dipotong. saya nak let go borong. RM20/pc - kena amik 20pcs *lebih sikit boleh nego lagi =) yg penting puas hati...apa-apa pun boleh bincang. Retail price ori bleh up sampai RM100, tapi kita org islam meniaga..agak-agaklah untungnye yer tak?? ;p.. saya nak clear stock ini secepat mungkin. Size caps hanya 7 3/8. design rare.. sgt jarang di pasaran. Pada penjual-penjual caps, fashion caps kat uptown ke..atau yg jual online ke.. atau sesapa jer yg nak cuba jual, boleh contact saya Razeff 0193813577

boleh view gambar kat acct FB saya Mohd Razeff Samsudin / boleh juga jumpa bagi yg dekat ngan area Shah Alam...saya di sek 18.

Terima kasih

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Daniel 62 - Fri 28/Dec/2012, 3:48pm
    boleh bagi link acc FB x?  
  2. Fadil 19 - Wed 4/Dec/2013, 1:11pm
    pm saya catalog topi  
  3. Azri 100 - Tue 11/Feb/2014, 11:07am
    Sy nak dpat cap harga rm6/7 /pcs.sy nak dlm 400 pcs.  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.