Booth untuk 1 Bulan Sempena Monsun Cup dan Akhir Tahun Hanya RM 500.00 - Terengganu
Keropoklekorterengganu - Sat 4/Oct/2014 1:48pm [Last Comment]
Anda tahu Festival Monsun Cup di Negeri Terengganu yang sentiasa diadakan di akhir tahun? Anda tahu bahawa akhir tahun adalah cuti persekolahan sebelum sessi persekolahan 2015 akan bermula

Serti yg kita semua tahu, Festival Monsun Cup merupakan festival perlumbaan kapal layar yang disertai oleh peserta dalam dan luar negara yang dijayakan oleh Kerajaan negeri Terengganu setiap tahun

Kini kami menyediakan 100 booth di sepanjang tambak pesisir kuala terengganu (kawasan kampung cina berhampiran pasar payang).

Untuk masa terhad, kami menawarkan dengan harga RM 500.00 untuk tempoh 1 bulan. Bayaran RM 500 hanya diberikan kepada yang book di bulan ini dalam masa terhad. Selepas itu, harga kembali menjadi RM 2,000.00 untuk sewa sebuah booth.

kenapa harga berlainan untuk sebuah booth?

Sebab kami hanya buka untuk tempahan awal selama 1 minggu sahaja, sebab ada kejutan & hadiah menarik untuk penyewa booth awal

1 booth = RM 500/sebulan
akan disediakan 2 buah meja panjang, 4 buah kerusi, 1 kipas angin. Booth telah ditutup kiri, kanan dan belakang bagi memudahkan urusan simpanan dan meletakkan produk jualan.

semua jenis jualan samada barangan basah / barangan kering / pakaian / makanan & minuman serta apa sahaja dibenarkan. Asalkan bukan pengedaran produk seks dan menyalahi undang - undang.

Sesiapa berminat untuk book, boleh email ke keropoklekorterengganu@yahoo.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Hasimah 7 - Tue 7/Oct/2014, 4:38pm
boleh bg hphone no?  
2. Azah 33 - Tue 7/Oct/2014, 5:54pm
Pm/whatsapp details plizzz
0173687412  
3. Pemborg Pelbagai - Tue 7/Oct/2014, 7:37pm
Boleh pm detail 0129413451  
4. Aaron Nazri - Tue 7/Oct/2014, 10:09pm
pm no phone-01110644395  
5. Syaasabri - Tue 7/Oct/2014, 10:30pm
tak boleh sent email laa...
whatsapp atau pm details untuk booking
01119470336  
6. Isagani Suradin - Thu 9/Oct/2014, 2:50pm
Bila start tu  
7. Sitti Kamsiah - Thu 9/Oct/2014, 5:48pm
Pm detail ye 0193161224  
8. Syazimajuent - Fri 10/Oct/2014, 8:58pm
Bg details..email syazimajuent@gmail.com  
9. Sayna Maju Enterprise - Sun 12/Oct/2014, 1:10pm
Bg details sbb xboleh nak email.
saynamajuent@gmail.com  
10. Imanbiz - Wed 15/Oct/2014, 11:42am
dh try email tp, email fail to sent. sila email details ke realdeal8910@gmail.com  
11. Shyrol Ramli - Fri 17/Oct/2014, 9:55am
Mohon maklumat lanjut tolong emailkn pada shyrol_ramli74@yahoo.com.my  
12. Reen 96 - Fri 24/Oct/2014, 1:05pm
Delivery to the following recipient failed permanently:

? ? ?keropoklekorterengganu@yahoo.com

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain yahoo.com by mta5.am0.yahoodns.net. [98.136.216.26].

The error that the other server returned was:
554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account (keropoklekorterengganu@yahoo.com) [0] - mta1087.mail.gq1.yahoo.com  
13. Shah 1097 - Tue 28/Oct/2014, 4:25pm
whatsapp 017 910 1882  
14. True Hijabis 2 - Wed 29/Oct/2014, 9:53am
Salam,

Saya telah emel tuan di keropoklekortrg@yahoo.com

Terima kasih  
15. Marx - Mon 3/Nov/2014, 3:34am
email me plz :
marx4300@gmail.com  
16. Ali 246 - Tue 4/Nov/2014, 3:38pm
Saya ada bilik untuk disewa. RM25/PAX. Area Kuala Terengganu. Tepi pantai.

Hubungi 0172894055 untuk tempahan.  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..