Boleh Consignment di Premis Kami, Bagi Yang Berminat Untuk Meluaskan Lagi Produk Jualan Anda
Fnfive Beauty Health Shoppe - Mon 10/Sep/2012 10:48am [Last Comment]
Lot G10 F n FiVE Beauty & Health Shoppe
Bangunan MARA,Seremban Plaza,Jalan Dato Muda Linggi
70100,Seremban,Negeri Sembilan

010-4298298/Lisa

Niche: Program Consignment
 
1. Desire - Thu 13/Sep/2012, 3:58pm
Berminat tak nak jual LOTION WANGIAN??..lotion wangian ni tak sama macam lotion yg sedia ada kat pasaran kerana ada lebih banyak kelebihan & kebaikan..

Boleh tengok produk kat blog dulu then baru decide..Ni blog kami, http://ahdesire.blogspot.com

Apa-apa boleh hubungi saya, email: ahdesiremarketing@gmail.com / hp: 013-3265832  
2. Mazitaabdulrahim - Thu 13/Sep/2012, 11:20pm
Sila email,  
3. Maxi Dress 3 - Thu 27/Sep/2012, 6:28pm
boleh email saya harga consigment.email- masniza7@gmail.com  
4. Firdaus Rashid - Tue 9/Oct/2012, 2:12am
Lisa, saya berminat utk meletakkan perfume di premis. Jika peluang ini masih dibuka, sila hubungi saya 0192482321  
5. Fnfive Beauty Health Shoppe - Mon 22/Oct/2012, 11:36am
peluang masih terbuka dan boleh datang terus ke premis kami utk penerangan lebih lanjut. TQ  
6. Nina 131 - Wed 2/Jan/2013, 9:51pm
Hi,
Sy ada membekalkan perfume saiz 18ml, import dr Dubai. Jika berminat & tawaran consignment masih dibuka, sila email sy di boutique239@gmail.com
tq  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..