Boleh Bantu, Saya Nak Berniaga Online
Ctwayu - Thu 12/May/2011 12:52pm [Last Comment]
Salam rakan-2 semua.
Saya cadang nak berniaga online. Blog x de lg, niaga apa pun sy x tau lagi. Pendangan dan ideal dari rakan-2 semua sangatlah saya hargai.

Terima kasih.

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Epull - Thu 12/May/2011, 12:56pm
    ctwayu ade email?  
  2. Mukhriz 1 - Thu 12/May/2011, 1:03pm
    jom tgk blog saya www.nkharmoni.blogspot.com untuk rujukan pasti membantu anda...  
  3. Fitriya - Thu 12/May/2011, 1:14pm
    jom jalan2 at blog saye dan buat duit... raya pon da nk dekat ni.... http://fitriyacookis.blogspot.com/  
  4. Maslina 4 - Thu 12/May/2011, 1:16pm
    blh tgk sini
    http://sofie-sweetloveforever.blogspot.com/  
  5. Ctwayu - Thu 12/May/2011, 1:22pm
    email saya...

    ct_s6884@ymail.com  
  6. 1malaysiaprinting - Thu 12/May/2011, 2:18pm
    http://1malaysiaprinting.blogspot.com blog sy leh buatkan  
  7. Kg Tiram Trading - Thu 12/May/2011, 3:23pm
    salam

    boleh layari www.kgtiramtrading.com / peluang niaga  
  8. Abrahim My - Thu 12/May/2011, 3:49pm
    Jadi reseller ebook2 yang berguna untuk internet marketing.

    Modal kecil sekali shj.

    Komisyen RM 50 per sale. Satu hari jual 2 , komisyen 100 satu bulan dah RM 3ribu.
    Dibayar terus keakaun sendiri.

    Website juga diberi utk tujuan promosi.

    Tiada upline / down line.

    Layari

    http://www.tunaisegera.com/?r=bestreseller  
  9. Sabrina 12 - Thu 12/May/2011, 3:53pm
    u tak ada modal? malu nak jumpa orang?
    haa. jom buat online survey!

    copy and paste link dibawah:

    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=643113

    just isi borang survey je. sangat mudah dan senang. setiap survey yang berjaya diisi u akan dapat point. point kemudian boleh tebus pada RM!

    kenalkan link pada kawan pun diberikan point.

    http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=643113

    jangan buang masa. sambil online pun boleh cari duit

    :)  
  10. Zalina 6 - Thu 12/May/2011, 4:05pm
    guna facebook anda & jd agent dropship. produk - organizer multibag.

    http://multibz.blogspot.com/2011/05/bag-in-bag-rm31pc.html

    email leen_143@yahoo.com sekiranya anda berminat.

    TQ  
  11. Khairul Nizam Isa - Thu 12/May/2011, 7:28pm
    Seminar/Kursus Perniagaan T-shirt, cenderahati korporat dan percetakan.
    http://kysuccessrich.blogspot.com/2011/04/seminar-usahawan-perniagaan-t-shirt.html  
  12. Nur Sheilawathy - Thu 12/May/2011, 8:27pm
    tgk blog sy
    mcm2 ada

    www.sheilabiz.net
    013-2118734  
  13. Azmi Bin Abdul Rafar - Thu 12/May/2011, 10:21pm
    layari http://ezanafitri.ads4blog.net/
    semuanya pakej2 servis online lengkap di sini...
    bukitszb_2007@yahoo.com.my  
  14. Aghani - Thu 12/May/2011, 10:40pm
    cuba layari http://www.igetworld.com/?ref=feelgood  
  15. Nawalfisya - Fri 13/May/2011, 3:51am
    tgk peluang jd agen dropship sy...free sj ya.....blog sy http://www.saunamu.com. saya akan beri tunjuk ajar yg sepatutnya kalu awak betul2 berminat....samada nak jadi ahli (agent) atau dropship....kalu dropship free sj. kalu ahli kena bayar rm70 sekali seumur hidup. silakan ke blog sy ya. tgk produk saya...mana tahu berkenan...

    http://www.saunamu.com

    012-9912841

    office sauna d'home-puchong, selangor.  
  16. Ctwayu - Fri 13/May/2011, 11:07am
    Salam. terima kasih rakan majalah atas pendapat dan ideal anda. akan saya pertimbangkan. pandangan lain dialu-alukan.

    TQ  
  17. Asrol 2 - Fri 13/May/2011, 12:15pm
    berminat jadi agen biz o9@off9 menjual game?
    -ps2,ps3,psp,xbox,g.boy dll
    -acc game dll
    -sparepart game
    TIADA MODAL PENDAHULUAN
    T&P FANTASY GAMEZ
    (GOGGLE IT)
    hubungi kami 0167338798-0142741617
    email-casanovajb@hotmail.com  
  18. Sariah81 - Fri 13/May/2011, 12:25pm
    tgk blog sy pulak..kot2 dpt membantu

    www.sheryonlineshop.portalniaga.com  
  19. Zunaidi Ady - Fri 13/May/2011, 2:39pm
    email saya detail anda insyaallah saya le membantu mendapatkan perniagaan yang ada sijil kepatuhan syariah islam jika anda seorang muslim.

    sudishop@gmail.com  
  20. Handsome Boy 2 - Fri 13/May/2011, 3:25pm
    Jadi agent Celcom O1O Tunetalk.
    Orang topup anda dapat DUIT.
    Pendapatan berterusan dan boleh diwarisi.
    Jadilah pengguna yang BIJAK.

    sila layari

    http://toneexcel.biz/index.php?id=16794

    Info lanjut

    En Mohd Khair

    O17-2818363
    O1O-7969949  
  21. Sariduan - Sat 14/May/2011, 8:16am
    jual barang yg ada pd blog sy,komisyen 10% akan di berikan utk anda bagi setiap jualan yg anda buat
    blog:http://duan-onbizz.blogspot.com
    hf:013-4218123  
  22. Zulkifli Md Ismail - Sat 14/May/2011, 10:24pm
    ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

    SEKADAR BERKONGSI INFO

    RAHSIA E-NETWORKING TREND BIZ ERA KINI

    ADA KEMAHUAN DISITU ADA JALAN
    -MODAL SEKALI BOLEH DIWARISI
    -PENDAPATAN BERKALI-KALI

    lupakan tentang kayakan org,kalau alasan masih dalam minda
    sebaliknya yakinkan diri bahawa kita hanya berusaha
    tuhan yg menentukan segalanya .

    nak tahu maklumat lanjut tentang biz ni :
    layari :www.uptrend2u.com @ www.shidazul.ui2u.com


    HUBUNGI:ZULKIFLI MD ISMAIL @ SMS-0164390588  
  23. Yuz - Sun 15/May/2011, 6:41am
    layari http://tinyurl.com/2che7gz utk maklumat lanjut.bisnes drpship tanpa modal.  
  24. Kartina - Mon 16/May/2011, 11:00am
    Boleh layari www.butikmimdesign.blogspot.com untuk melihat produk yang mungkin boleh anda jual.
    terima kasih  
  25. Arie 11 - Mon 16/May/2011, 4:50pm
    as salam..

    Cik mungkin boleh jadi agen Dropship kami.Tiada modal yang di perlukan.Kami beri komisyen 15%-20%.Blh layari blog di bawah utk lihat product kami.

    http://chantik-collections.blogspot.com/

    atau email kami di zingy.resources@gmail.com

    p/s : skrg hampir nak raya, permintaan utk kerongsang dan aksesori wanita tinggi.. Mungkin boleh try biz ini.  
  26. Reena 9 - Wed 18/May/2011, 9:32am
    cik boleh dtg taklimat usahawan kt pejabat sy di kota damansara.free je. biz ni boleh wat online & offline.pendapatan lumayan tau.call/sms sy 013-2424990 untuk maklumat lanjut  
  27. Azdin - Wed 18/May/2011, 5:25pm
    yang berminat untuk buat biz online sila layari
    http://www.wherethegoodlifebegins.com/abma79
    untuk ke website syarikat
    http://lifepharmglobal.com
    business yang baru memasuki pasaran malaysia dan 9 negara di dunia...jdilah antara terawal  
  28. Fooart 2 - Fri 20/May/2011, 1:16am
    mudah...100% di rumah...

    tutorial disediakan
    video disediakan

    anda jer dah bersedia ke belum...

    register free

    http://www.nextcubes.com/ABsolutefooart  
  29. Din 78 - Sun 22/May/2011, 1:41am
    salam ct dan yang berminat utk buat biz online sila layari http://www.jutawanhr2u.com/nidhahigoat...insyaallah anda takkan rugi....terima kasih.....  
  30. Portalniaga - Wed 17/Aug/2011, 6:36am
    Hanya dengan bermodalkan RM100, anda sudah boleh buka kedai di internet!

    kunjungi :

    http://www.kelasonline.com
    http://www.kelasonline.portalniaga.com

    untuk maklumat lanjut.

    Terima Kasih.  
  31. Fida 29 - Sat 14/Jan/2012, 6:12pm
    Kameja Beserta Tali Pinggang
    Dropship/Agen/Borong
    Sila email saya:
    pinky80@rocketmail.com
    Borong minima 10 pasang....cepat stok terhad....  
Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)