Blacklist dan Tiada Pekerjaan - Latihan dan Pinjaman Disediakan
Mohd Akmal Che Anuar @ Zenith Limited
Thu 5/Aug/2010 12:57pm [Last Comment]
1. Anda Blacklist, CCRISS, CTOS, Bankrap atau sesiapa berkenaan yang Gagal mendapat pinjaman.

2. Lepasan SPM/STPM, MAKTAB, Graduan Universiti, Penganggur dan tidak mempunyai pekerjaan dan pendapatan. Latihan dan pinjaman disediakan.

Maklumat lanjut sila hubungi / SMS nama dan no. telefon ke 0126725571

terima kasih

Niche: Pusat Tuisyen | Pinjaman Peribadi | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Denan - Thu 5/Aug/2010, 4:04pm
betulke blh buat pinjaman? coz nama saya black list..saya bisnes sendiri.nak buat pinjaman dalam 100k. kalau blh lebih lg pun ok,email saya muhibbahlocalsupply@gmail.com  
2. Radzi - Thu 5/Aug/2010, 6:50pm
saya nk buat pinjaman 8ok nk beli rumah.email saya
mohdtlc@yahoo.com  
3. Faisal 10 - Thu 5/Aug/2010, 11:53pm
salam, boleh terangkan sedikit x mengenai ape? kurang jelas...saya masih mencari pekerjaan skrg ni...so bknkah lebih baik di nyatakan dgn lebih jelas disini...  
4. Mohd Akmal Che Anuar - Fri 6/Aug/2010, 9:12am
salam sejahtera. kepada Denan. terima kasih. kalau Denan busness sendiri lagi bagus. kalau dapat En Denan beri nombor telefon kepada saya untuk penerangan lebih lanjut..  
5. Bob 4 - Fri 6/Aug/2010, 11:22am
saya nak buat pinjaman emailkan pada saya awoolbear@yahoo.com  
6. Iqza - Fri 6/Aug/2010, 11:44am
bg detail
email uniqza@yahoo.com  
7. Izadn9 - Fri 6/Aug/2010, 12:17pm
salam, saya dlm masalah gagal dpt pinjaman
tlg bgi detail:
izad_nmnet@yahoo.com  
8. Linje D cute - Fri 6/Aug/2010, 9:08pm
salam,sye berminat sgt2 nk tau
tlg email details
linje78@yahoo.com  
9. Siti Ruhaida Abdullah - Sat 7/Aug/2010, 12:01am
saya berminat utk tahu lbh lanjut.emailkan ruhaida9470@yahoo.com.my.
tq  
10. Mad 3 - Sat 7/Aug/2010, 2:11am
saya pun nk tahu lebih lanjut boleh email kan urgen sesangat ni
ni emailsaya why_1110@yahoo.com.
terima kasih k  
11. Risya 2 - Sat 7/Aug/2010, 7:33am
salam, sy pun berniaga sendiri, sy blacklist, ctos n ccris. email ke: danish0603@gmail.com  
12. Yannzyinnz - Sat 7/Aug/2010, 8:06pm
sy berniaga sendiri secara on9 sejak awal tahun.. nk cr modal utk kembg kan lagi bsnes utk offline jugak... send me detail..urgent dummyclozett@yahoo.com.my  
13. Azura Ibrahim - Sun 8/Aug/2010, 8:56pm
saya juga berminat kerana perlu melangsaikan hutang dengan bank. email ke nor_azura@sapurasmartschool.edu.my  
14. Azryll - Tue 10/Aug/2010, 2:03am
email saya ..nak jadi ajen boleh..
benazryll_1@hotmail.com  
15. Ediey - Wed 11/Aug/2010, 7:03am
Sy perlukan bantuan atas kesulitan mendapatkan pinjaman. sy kakitangan k'jaan
please call 019-4545472  
16. Muhammad Syazwan - Wed 11/Aug/2010, 12:26pm
tiada pekerjaan,minat untuk berniaga tapi xda modal..boleh bantu?
0174991183-wan
syazwan0011@yahoo.com  
17. Braderjoe - Thu 12/Aug/2010, 12:41pm
Saya pun sgt berminat. Boleh email saya dan provide details: TQ
mdhrs05@yahoo.com  
18. Ashcitra - Thu 12/Aug/2010, 8:43pm
tlg emailkan sy,saya perlukan sgt pinjaman ni  
19. Zarina 11 - Sat 14/Aug/2010, 4:57am
saya perlukan pinjaman utk menjalankan perniagaan berkaitan pertanian... tlg email detail kpd ina_ked@yshoo.com.sg
TQ..  
20. Wanie Jb - Sat 14/Aug/2010, 1:02pm
sy ingin tahu detail tentang yg black list leh wat loan.. emelkan ke elisyazz84@yahoo.com  
21. Hilmi 2 - Mon 16/Aug/2010, 2:34am
bro..
alang2 cter laa sket info pasal niee..
kn pndek sket jalan kejr 2....
aku mmg minat dgr tp klo bleh nk lebih info...
klo bleh tldg send info kat
jake2turboz@yahoo.com
thanks  
22. Syahrul Fadzli - Tue 17/Aug/2010, 10:33pm
Nak tau lbh lanjut...  
23. Aizam 3 - Sat 21/Aug/2010, 1:02pm
tolong email butiran lanjut kepada saya  
24. Salehudin - Mon 23/Aug/2010, 8:17pm
emelkan saya detail lipan.exe@gmail.com  
25. Suriani Baharin - Tue 24/Aug/2010, 12:58pm
saya hantarkan info ke suearief79@yahoo.com.saya mmg urgent nk pki duit ni.  
26. Azizi 8 - Thu 26/Aug/2010, 10:49am
sy pn berniaga kecil2 lan...bleh email detail kt sy? azizi_faizul@yahoo.com  
27. Wannoorazila - Wed 1/Sep/2010, 2:07am
akmal, saya ada bisness car rental, tapi bukak bisnes tanpa modal, so setipa bulan adalah menghadapi masalah kewangan sebab x dapat nak wat saving untuk dijadikan modal pusingan sebab nak bayar kete, upah budak n servis.. kdg-kdg terpaksa pinjam along sebab x dapat wat loan..hairan gak sebab suami sy kerja MAS, n jumlah loan sangat kecil, tapi x dapat gak..mungkin sebab swsta kot.. saya perlukan dalam 3 atau 5k sahaja nak dijadikan wang pusingan.. saya ada blacklist bank, ada daftar niaga n akaun aktif. suami pula x black list, x pernah wat pinjaman bank n gaji lebih 1500. boleh bg idea x  
28. Lubukduit - Thu 2/Sep/2010, 7:50pm
saya minat nak apply jugak..email kat lubukduit98@gmail.com  
29. Saiful Baharin - Thu 2/Sep/2010, 10:03pm
boleh send details saifulbza@gmail.com  
30. Rodhiah - Mon 20/Sep/2010, 1:17pm
Saya sangat berminat... mencari modal untuk membuka perniagaan sendiri... Sila berikan detail di diyanuar_89@hotmail.com or saraida_13@yahoo.com... Thanks  
31. Abdul Razak Yunus - Tue 12/Oct/2010, 12:39pm
Saya sangat berminat... mencari modal untuk membuka perniagaan sendiri... Sila berikan detail di abdulrazakyunus@gmail.com

terima kaasih  
32. Faizal 33 - Mon 18/Oct/2010, 11:46am
saya berminat...tapi blacklist nak wat loan....leh email detail tak...fai7593@gmail.com  
33. Mohd Akmal Che Anuar - Tue 19/Oct/2010, 12:11am
kepada saudara / saudari sila yang punyai masalah kewangan sila SMS kepada saya ..0126725571  
34. Qairulz - Sat 23/Oct/2010, 5:58pm
email pls..
mr_qairulz@yahoo.com  
35. Daud - Mon 25/Oct/2010, 2:08pm
Salam Mohd Akmal !

Betul ke boleh buat pinjaman niaga dlm blacklist. email kat saya mcm mana?
Syarat2nya, jumlah boleh dpt. had umor dll.  
36. Faizal 33 - Mon 25/Oct/2010, 6:43pm
saya blacklist nak wat personal loan dlm 200k utk settlement n nak wat bisnes...sy keje sendiri....sy berminat...emel kat fai7593@gmail.com  
37. Ming - Tue 2/Nov/2010, 6:23pm
Hadiah percuma menanti anda di www.auditwebs.webs.com ! Siapa cepat dia dapat !  
38. Azihalimi - Thu 4/Nov/2010, 12:06am
saya pon nak jugak buat bienss loan tapi blacklist boleh ker tolong saya ..... sila email pada saya lebih lanjut azihalimi@yahoo.com  
39. Joe007 - Thu 4/Nov/2010, 12:30pm
sy nk buka perniagaan, tp tiada modal.. boleh bantu ke?  
40. Ain 4 - Thu 18/Nov/2010, 7:26pm
tk faham tlong call saya 0176034250 nuruul  
41. Azmy 3 - Sat 20/Nov/2010, 2:08pm
nama saya dah blacklist, boleh ke saya nak buat loan, saya cuma ada aset rumah murah je yang tinggal, value lebih kurang 75k.saya ada kepakaran dalam bidang perhotelan. pernah menjawat jawatan sebagai executive chef. jika ada peluang terbaik untuk saya emailkan kat azmy.gem69@gmail.com  
42. Hamee - Tue 23/Nov/2010, 6:34pm
Ini alamat centre saya.

Hamee Webucation Services,
Lot 06-AC, Menara A, Pandan Kapital,
Persiaran MPAJ, Pandan Indah,
55100 Ampang, Selangor.
Tel: 03-42918199  
43. Raysha - Sat 25/Dec/2010, 8:00pm
blh bg detail sy nak wat loan kereta di darinraysha@yahoo.com  
44. Sakura 3 - Sun 6/Feb/2011, 5:35pm
email maklumat lanjut kepada saya
ham_jb@yahoo.com  
45. Jaa 3 - Fri 11/Mar/2011, 4:14pm
sy tgh cr krje.sy nk tau lbh detail psl ni..tlg email sy,,zai_leo88@yahoo.com.my  
46. Ms Aju - Thu 12/May/2011, 10:24pm
bekerja dr rumah boleh menambahkan pendapatan.. sila baca dan fahamkan link ini dahulu
http://formulaluarbiasa.com/recommends/income-2011  
47. Mohd Saiful Ridwan Bin Mohd Faudzi - Thu 28/Jun/2012, 10:00am
salam..cyberjaya..banking sector..transport provided..tmpt keje sy nk pki rmi org..BERMINAT hntr latest resume mohdsaifulridwan@gmail.com
tolong sebarkan...  
48. Azrin 46 - Sun 5/Aug/2012, 1:58am
sy nk buat pinjaman perkahwinan RM15k. email sy segera trojan12061983@yahoo.com  
49. Mohd Akmal Che Anuar - Fri 15/Feb/2013, 10:40pm
Close  
50. Mohd Sazmi - Mon 12/Aug/2013, 11:02am
sms +60123148095 / +675 7172 7193 atau email ke sas_e30@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 52 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..