Bisness Western Food - Mencari Tempat/Rakan Niaga
Harry 30 - Fri 29/Nov/2013 11:19am [Last Comment]
Saya mempunyai kemahiran dalam menyediakan western food.....chicken chop, fish n chip, pasta ( bolognaise, tomato sauce, carbonara, aglio olio dan sebagainya).

Sekiranya anda mempunyai tempat untuk memulakan perniagaan, beserta kemahiran yang sedikit sebanyak yang saya miliki, kita gabungkan dan bangunkan bisness ini bersama, semoga ianya berhasil dengan izin darinya insyaallah........

Niche: Bisnes Western Food | Ingin Berniaga | Bisnes Restoran
 
1. Airist Management Resources - Fri 29/Nov/2013, 1:01pm
salam..

jika lokasi di jitra kedah berminat tak??

airistmr@gmail.com / 01128476124  
2. Mama Zme - Sat 30/Nov/2013, 6:12pm
boleh bagi contact no. tak?saya ingin tahu lebih lanjut mengenai perkara ini...tq  
3. Notami - Sun 1/Dec/2013, 12:07pm
sy jgk mempunyai hasrat yg sama..maybe we work something out..wanna talk about it?  
4. Mohamed Sharif - Sun 1/Dec/2013, 12:10pm
Berminat call saya lokasi sg buloh 0196600012 stk  
5. Jalal 9 - Mon 2/Dec/2013, 9:50pm
Sy pun berminat. Sila hubungi sy utk proposal anda di: jalal_1058@yahoo.com  
6. D trisya Bubble - Tue 3/Dec/2013, 12:10am
asslm, sy nk letgo chiller 2doors dan rak rokok, jika berminat blh hubungi sy utk details
017 3742455  
7. Harry 30 - Tue 3/Dec/2013, 9:18am
hubungi saya di 0173437657..lokasi di kuala lumpur atau sekitarnya.....  
8. Ice 3 - Thu 5/Dec/2013, 12:58am
kawan saya ada satu kedai yang sudah siap dengan perniagaan western food, ingin menjual peralatan dan tempat kedai ini. renovation seragam dan sangat baru dengan semua barang kat kedai . kota damansara. 019-3816563  
9. Puven - Sat 14/Dec/2013, 4:59am
bro harry..u area mana? mcm mana kalau u ok if v open in klang..selangor  
10. Faizal Omar 2 - Sun 15/Dec/2013, 11:24am
Abara cafe

Pusat perniagaan Damansara Damai
unit Pertengahan
012-3377545 faizal omar
Usaha sama  
11. Noraziah Aziz - Tue 14/Jan/2014, 5:15pm
Salam, suami saya seorang chef berkemahiran menyediakan pelbagai makanan barat dan sejuk beku,ingin mencari gerai/ruang untuk disewa di masjid tanah, alor gajah melaka/ ingin mencari rakan niaga untuk bekongsi idea dan kepakaran untuk mengembangkan bisness ini. Sudilah hubungi saya 0102078442 (zaaim)  
12. Noraziah Aziz - Sun 19/Jan/2014, 8:19pm
Minta maaf, saya tersalah taip no h.phone suami yang boleh dihubungi melalui 0102781442.Sekiranya ada yang boleh bersama-sama dalam bisnes ni, bolehlah hubungi di atas , berjumpa dan berbincang bersama-sama.tq  
13. Alhafiz Rahman 2 - Wed 12/Mar/2014, 3:57pm
as salam.. saya mencari stall untuk berniaga nasi ayam di seremban. boleh menghubungi saya hafiz 0172864259  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..