Bisnes Vending Machine Je Pendapatan RM 5000 Sebulan. Tapak Disediakan Pulak Tu. Jom Baca!
Sulbie3 - Wed 13/Feb/2019 10:31am
KEPAKARAN kami ialah membantu anda memiliki bisnes vending mesin dgn Kos yg BERPATUTAN, pendapatan lumayan, hati tenang dan gembira tanpa sebarang kerisauan.

Kami merupakan syarikat Bumiputra No.1 di Malaysia yg mengedarkan vending mesin menjalankan latihan dan bimbingan secara percuma kepada usahawan atau bakal usahawan vending mesin sehingga mereka berjaya mencapai pendapatan lumayan dan berterusan.

Kelebihan memiliki Bisnes Vending Mesin :

1) Pendapatan PASIF, Duit masuk walau Anda sedang Tidur
2) DUIT CASH setiap Hari ????
3) Mudah diuruskan (30minit sehari)
4) TAK PERLU BERHENTI KERJA
5) TAK PERLU GAJI PEKERJA
6) Jualan yg Tinggi bergantung pada lokasi
7) Operasi 24 jam sehari / 7 hari seminggu
8) ROI yg Cepat (10-18 bulan)
9) Tak Perlu Cari Orang, Org cari vending mesin Anda
10) Vending mesin ialah revolusi bisnes kedai runcit/restoran layan diri.

11 kelebihan yang anda dapat melalui perkhidmatan kami:

1. Lokasi strategik disediakan.
2. Ada warranty vending mesin.
3. Technical Support 24jam/ 7 hari seminggu.
4. Preview percuma/ On site training/ video training solution problem.
5. Menyediakan Vending Mesin yang mesra pengguna
6. Menyediakan Vending Mesin tidak banyak masalah
7. Hak milik kekal.
8. Tidak perlu pengalaman.
9. Risiko Rendah.
10. Barang jualan makanan dan minuman disediakan bernilai RM500.
11. Syarikat wujud dan ada showroom boleh datang tengok mesin.

Untuk info bimbingan dan nasihat percuma
Sila whatsapp
01115358936 EN Sulbie
Perunding Perniagaan

Niche: Vending Machine | Ingin Berniaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia