Bisnes Untung Sen-Sen Jer. Tapi Tiap-Tiap Bulan Dapat Duit
Rosman 5 - Mon 11/Feb/2019 10:45am
Salam dan Hai si Pencari Peluang Yang Opportunist

Orang dok cakap zaman sekarang ni, bisnes merosot.. sale kurang.. ekonomi gawat.. tapi bila baca suratkhabar je akan terbaca camni..

''Telco A catat keuntungan XX juta tahun lepas''
''Telco B raih keuntungan XX. XX juta bersih selepas cukai''

Kita?

memangla takde harapan.. sebab kita ni sebagai pengguna je yang menyumbang kepada keuntungan mereka.

Nak buat company Telco sendiri? memang 99% mustahil. Banyak faktor penolak dari dari faktor penarik

Tapikan, korang berpeluang nak amik untung sikit dari yg juta-juta keuntungan telco tu.. Kalau korang dapat 1% dari juta-juta pun ok kan?

Saya dah rasa dah... dah lama dah..

ni nak share untung tu dengan korang yang opportunist plak. Yang taknak pun takpe..

Bisnes Telco ni ialah bisnes yang non stop. Ada je demand nya, kan?

So, sesapa yang rasa nak share untung sen-sen ni, setiap bulan, meh klik link wasap ni..

https://api.whatsapp.com/send?phone=60122509173&text=telcomajalah

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.