Bisnes Snooker - Maca Mana nak Buka?
No Owner - Fri 4/Feb/2011 9:04am [Last Comment]
ada siapa2 taw macam mane nak bukak bisnes snooker.?

-Terima Kasih

Niche: Diskusi Bisnes | Peralatan Sukan
     
  1. Farhan 14 - Fri 4/Feb/2011, 10:46am
    cari tempat,minta lesen dari majlis,snooker lesen sukan..sng lulus..  
  2. Zainab Jailani - Tue 22/Feb/2011, 2:10pm
    setahu saya lesen snooker ni agak mahal sbb dikira dibawah Lesen Hiburan...tp mgkn ikut PBT kaw masing2...saye ada nak jual sebuah meja American Pool 7' x 4' beserta 15 bola, 5 cue stick dll...harga cuma RM1,500 je.......siapa berminat sila hubungi En Sani - 016 2768946  
  3. No Owner - Thu 17/Mar/2011, 11:15pm
    lesen die dalam berapa ye zainab?tq  
  4. Ct 37 - Thu 15/Mar/2012, 2:26am
    tumpang lalu..saya ada beberapa meja snuker dan semua kelengkapan snuker boleh rujuk pada saya 0177172576  
  5. Farid Asmeer - Fri 23/Mar/2012, 12:17pm
    ct37...saya mnat nak beli meja snuker tue ni no saya 0137735708  
  6. En Yo - Wed 27/Mar/2013, 10:27pm
    tumpang lalu,sy ade bisnes snooker,complete ade 5 table,kedai sy di telok panglima garang,selangor dan sy ingin berpindah lokasi prniagaan jika ada sesiapa ingin menjadi bisness partner sy,dialu alukan...0137030885  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)