(Bisnes Mudah). Jual Prepaid. Bayar Bil. Dapat Komisen!
Faizal Bin Zakaria 2 @ Perniagaan Twin Topup - Fri 25/Jan/2019 2:58pm
Yuran Pendaftaran Rm20 shj.. (Sekali seumur hidup)
&
Bila daftar nnt, kami akan bg PERCUMA RM10 Modal untuk jualan Topup.. (Modal daftar sebenarnya Rm20 - Rm10 = Rm10 shj)
😊

👉🏽1) Bank in / Transfer Rm20 kepada kami
2) Kami daftarkan.
3) Kami masukkan Rm10 sbg modal untuk jualan
4) Boleh terus jual.. Semua jenis topup. Celcom Maxis Digi dll.. Serendah Rm5.
5) Sangat mudah... Semua jualan guna app Wasap shj... Tiada caj tersembunyi..
Harga jualan siap diskaun.. Beli Jual Sambil Jana Pendapatan berterusan!

Klu modal Rm10 tu habis, bank in semula (minimum Rm30) untuk tambahan modal.. (Semua transaksi guna wasap tiada caj bagi topup, transfer dll)

Berminat Sila Wasap Kami : 011-58864600

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
     
  1. Faizal Bin Zakaria 2 - Sun 27/Jan/2019, 10:45am
    Mohon Share!


    Agen Topup Dan Bayar Bil hanya guna wasap shj.... di mana2.... bila2 masa.... Diskaun Tinggi..... xde caj...

    Orang beli di kedai, kedai untung..... Orang beli dgn kamu, kamu untung..... diskaun tinggi....


    setiap bualan kita topup dan bayar bil....


    format wasap sgt mudah..


    Berminat Sila Wasap : 011-58864600  
  2. Faizal Bin Zakaria 2 - Wed 6/Mar/2019, 9:45pm
    mahu...

    100 minit call ke semua rangkaian.... RM9 sahaja...... Boleh guna hingga 2 tahun 4 bulan....

    wasap : 013-5591373  
  3. Aina 295 - Thu 18/Apr/2019, 4:05am
    Mflinkjob ⚠️‼️

    RM24k akan mendarat dalam poket anda sebentar lagi akan‼️‼️

    Dahla penat2!!!

    now dah wujud satu revolusi bisnes 🔥🔥*berkomisyen tinggi*🔥🔥 dimana tidak memerlukan USAHA YANG MELAMPAU🤩🤩

    Yang paling best HANYA SHARELINK DAH DAPAT INCOME!!

    yg paling hebat lagi ada bonus menanti selepas register iaitu anda akan dapat eBOOK PREMIUM dan vip code secara percuma! ⚠️⚠️BUKAN BIASA2 TU..⚠️⚠️


    SY XNK BUANG MASA...INI PLUANG HEBAT!! KLIK SINI

    ps: tq admin sbb dah create group iklan ni🤗

    Code: Mc111

    Klik
    Klik

    bit.ly/mflinkjobbiz  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia