Bisnes Kamera Saiz Mikro Mengajak Anda Berniaga Tanpa Modal Tanpa Risiko.
Hdcam1 @ 1kedai Dotcom
Thu 12/Jun/2014 2:56pm [Last Comment]
TIADA MODAL BERERTI TIADA RISIKO..

Gajet unik iaitu kamera saiz mikro Stavic adalah salah satu gajet terbaru 1Kedai Dotcom niagakan selain dari 56 gajet kegunaan khas yang lain. TIADA MODAL bermakna TIADA RISIKO untuk anda dan kami bercadang ingin kongsikan usaha pemasaran serta keuntungan kepada sesiapa yang berminat. Ini berikutan keterbatasan waktu dan tenaga untuk menguruskan urusniaga yang sentiasa meningkat.

Kecil-kecil cili padi. Tiada siapa percaya bahawa apa yang mereka lihat hanya sebuah kamera mainan biasa atau hiasan rantai kunci biasa tanpa sebarang fungsi. Kejutan sebaliknya ianya adalah sebuah kamera spy berdefinisi tinggi HD ! Memiliki hampir semua fungsi kamera biasa terkini yang ada dipasaran. Ianya adalah kamera mikro yang hanya berukuran 45 X 29 X 16mm dan hanya seberat 15 gram ! Tampaknya seperti agak 'innocent' tetapi sebaliknya mampu merakam imej foto beresolusi setinggi 2048 X 1536 piksel. Rakaman video pula beresolusi 1280 X 960 piksel berdefinisi tinggi dengan format AVI beserta audio.

Spesifikasi unik:

~ Resolusi Video: 1280*960 30fps
~ Resolusi Imej: 2048*1536
~ Menyokong USB1.1 dan USB2.0
~ Bateri Lithium bina dalam cukup untuk rakaman 1 jam berterusan
~ Lensa berkualiti tinggi teknologi terkini
~ Sudut keluasan pandangan: 60 darjah
~ Format foto: JPG
~ Resolusi foto : 5 Megapiksel
~ 4Gb memori dari kad mikro SD ( percuma )
~ Kadar guna fail: 1gb menghasilkan 2100 keping gambar
~ Format rakaman video: AVI dengan Encoder M-JPEG
~ Resolusi rakaman: VGA dengan 1280 X 960 piksel
~ Kelajuan rakaman video: 30 frame per saat

Untuk tuan-tuan dapatkan maklumat produk yang akan dikongsi niagakan, sila klik pautan dibawah:

http://www.1kedai.com/kedai/index.php?option=com_content&view=article&id=129:stavicam&catid=15:gajet-elektronik&Itemid=7

** Bagaimana pula dengan keuntungan ? Berikan alamat email tuan dan KAMI KIRIMKAN senarai harga pengedar dan harga runcit untuk tuan / puan usahakan.**

Hasil yang pantas dari tindakan yang pantas. Keputusan di tangan anda dan masa itu emas !

Ruzlan - Tel: 010-201 2001
www.1kedai.com
Email: 1kedai.com@gmail.com

Niche: Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Hdcam1 - Thu 12/Jun/2014, 2:58pm
Berikan alamat email anda untuk dikirimkan senarai harga pengedar dalam fail PDF.  
2. Fini 3 - Thu 12/Jun/2014, 4:09pm
love_piniey@yahoo.com  
3. Mohd Ramzi 2 - Thu 12/Jun/2014, 4:18pm
edaranniaga@yahoo.com  
4. Hdcam1 - Thu 12/Jun/2014, 5:18pm
Sudah diemailkan untuk Cik Fini, En. Ramzi, Cik Suraya dan En. Roslan tadi. Sila periksa di Inbox, Junk atau Spam. Terimakasih atas perhatian dan minat tuan puan semua.  
5. Mohd Azizul 9 - Thu 12/Jun/2014, 5:19pm
pm detail...azizulprubsn@gmail.com  
6. Abdul Hafiz 10 - Thu 12/Jun/2014, 5:36pm
putera_2111@yahoo.com.my  
7. Cikgu Jeff - Thu 12/Jun/2014, 7:59pm
Email ke kofastcj@gmail.com  
8. Isarani Bin Ishak 2 - Thu 12/Jun/2014, 8:30pm
isarani.ishak@gmail.com  
9. Azri 173 - Thu 12/Jun/2014, 8:44pm
norazri76@yahoo.com  
10. Edwin 13 - Thu 12/Jun/2014, 10:56pm
email me at:
edwintora96@gmail.com  
11. Lie Turbine - Thu 12/Jun/2014, 11:17pm
boleh emel saya skali,
ontighttech@gmail.com  
12. Amir Hamzah 22 - Thu 12/Jun/2014, 11:55pm
Waktong824@gmail.com  
13. Nina Rahman - Fri 13/Jun/2014, 8:26am
email sy azzabadi94@hotmail.com  
14. 14allgarage - Fri 13/Jun/2014, 8:33am
email saya ef7_jdm@yahoo.com  
15. Norhidayah Abd Halim - Fri 13/Jun/2014, 10:18am
hidayahalim@yahoo.com  
16. Rizuan 4 - Fri 13/Jun/2014, 4:44pm
emel sy mohdnorizuan@gmail.com  
17. 1kedai Dotcom - Fri 13/Jun/2014, 6:04pm
Sudah diemailkan juga untuk En. Azizul, Hafiz, Cikgu Jeff, Isarani, Azri, Edwin, Basli, Amir, Cik Nina, ef7, Cik Norhidayah dan Cikgu Rizuan sebentar tadi.  
18. Omar 54 - Sat 14/Jun/2014, 2:24am
Email saya omarali1966@yahoo.com  
19. Ziraothman - Thu 19/Jun/2014, 5:50pm
Emel zira.othman88@gmail.com  
20. Ejenloan - Sat 21/Jun/2014, 3:43pm
ejenloan84@yahoo.com  
21. Aey Mean - Sun 22/Jun/2014, 11:36pm
aeymean24@gmail.com
010-5752425  
22. Noor Sahirah - Mon 1/Sep/2014, 9:56am
emailkan saya

merentasiman93@gmail.com  
23. Hermi 2 - Thu 18/Dec/2014, 6:47am
hermi.Etiqa@gmail.com  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..