Bisnes Cabinet Dapur
Cabinetdapur 2 - Tue 26/Nov/2019 2:39pm
Assalamualaikum..

Sy seorang hamba allah yg dah hbis modal bizz.. kerana jatuh teruk akibat perbuatan khianat manusia...

So nk start biz balik mmg dah takde modal.. so sesiapa yg ada modal dalam 15k-20k. kot berminat nk join dgn sy untuk membuka bengkel kabinet baru... insya allah... rezeki allah itu luas...

Job kabinet memang tengah naik skrg ni... tambahan pulak bulan 12 n bulan 1 ramai yg dapat bnus so mesti nak tukar @pasang cabinet dekat rumah... perumahan baru pun.. bayak yg tengah on skrg ni...

Jika buka bgkel sendri untung nya berkali ganda.. insya allah.. jika ada hamba allah yg berminat.. boleh lah tinggalkn no fon di sini atau emelkn no fon anda ni emel cabinetdapur@gmail.com

Jom kita bncang2... sy akan terangkan macamna cara nya..... dripadah duit tu digunakan ke arah lain.. tak salah jika kita ceburkn diri dlama bizz..

Sy utamakn utk org utara shj ya.. sbb sy pun diutara....

Sekian terima kasih...

Email:
cabinetdapur@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur | Bisnes Perabot | Diskusi Bisnes
     
  1. Linkman - Wed 27/Nov/2019, 8:27pm
    kalau tuan belum dapat investor saya nak ceritakan masalah saya beli perabut di ikea. kos utk hantar ke rumah dan pasang mahal juga lebih rm100 (saya tak ingat kos sebenar .. 5 tahun dulu..)

    disebabkan perabut tu agak besar saya bayar upah orang hantar/pasang sebab tak muat bawak naik kereta dan malas nak pasang sendiri. kalau sesiapa ada servis beli perabot ikea, hantar dan pasang caj dlm rm 100 mesti ada market.

    - kena invest lah beli dulu perabot tu dan buat demo pasang dalam youtube
    - beli beberapa jenis perabot
    - walaupun ada demo pasang.. itu hanyalah umpan sahaja.
    - warga internet malaysia suka tengok utube
    - boleh jadi channel howto pasang perabot ikea
    - kalau channel perabot tuan jadi viral.. tuan akan jadi kaya serta merta sebab dapat order bertalu2.

    - ramai orang lelaki mcm saya dan orang perempuan juga yg malas nak pasang sendiri
    - sebab masa itu emas
    - dan sebab perabot ikea lebih murah dari perabot lain walaupun kena bayar hantar/pasang.

    dan tuan kena ada kereta pickup truk 4x4 atau lori kecik.

    mungkin bermula dari sini tuan boleh bergerak semula membina bisnes perabot tuan?  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)