Bisnes Apa Yang Best?
Sportscom2biz - Wed 24/Apr/2013 10:51am [Last Comment]
Salam semua...saya ingin bertanya pendapat semua warga MC, bisnes apa yang best skrg ni?
Saya berminat berniaga brg seperti
1. Produk kecantikan dan kesihatan
2. Perfume original
3. Pakaian sukan, pakaian lelaki n wanita n kanak-kanak.

Harap boleh beri pandangan n ada pembekal yang menawarkan harga murah. Thanks
Emailkan kepada kami, sportscom2biz@yahoo.com

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Zam82 2 - Wed 24/Apr/2013, 10:57am
    bisnes minyak wangi nak x... dari aura perfume https://www.facebook.com/auraparadise.perfume?fref=ts  
  2. Azman 269 - Wed 24/Apr/2013, 10:59am
    pakaian memang top ketika ini...semua org dari kecik hingga besar & x kira bangsa amat memerlukan pakaian...encik berminat?  
  3. Madi 16 - Wed 24/Apr/2013, 11:04am
    Saya ada menjual kain pasang italian digital..
    Berminat boleh hubungi saya... Damia 019-6807885  
  4. Suhairi 6 - Wed 24/Apr/2013, 11:07am
    mari buat biz emas... as dealer dapat harga borong .. disamping itu dapat ilmu berkenaan emas... syarikat sah dan bukan pelaburan , kami menjlakankan jual beli emas... berminat sila sms call saya 0126547291 @ 0103244530  
  5. Ibnumasri - Wed 24/Apr/2013, 11:13am
    pengedar produk propolis - jualan ulangan yg tinggi serta produk yg amat berkesan.. hubungi 013-5846101  
  6. Eyda 20 - Thu 25/Apr/2013, 9:43pm
    Salam smua,
    berminat untuk mnjadi franchisee/franchisor dan mmiliki kedai farmasi/serbaneka yg dberi scara PERCUMA? Modal hanya RM5100. Tiada risiko persaingan/kerugian. Pulangan yg lumayan stiap bulan. Perniagaan jangka masa panjang yg boleh dwarisi. Latihan dan bimbingan dberikan. Berminat? Hubungi 019-5761445 (waheda)  
  7. Mohd Ezri Maula Haron - Fri 26/Apr/2013, 12:20am
    Salam satu malaysia, saya ingin membuka peluang kepada individu atau pun syarikat untuk menjalankan Projek Affiliate Junction dibawah naungan I Synergy Universal Holdings Sdn Bhd berstatus MSC dan MDEC. Dengan modal minimum 20k anda berpeluang mendapat pulangan dari 7 sumber income. Minimum potensi pendapatan adalah 30k sebulan. Dan berterusan. Lesen yang disediakan hanya 10000 sahaja. Sekarang tinggal 4000 lesen lagi untuk di isi. Bagi yang masih mencari projek tambahan ini adalah peluang anda.

    Projek semakin matang dan menerima pelbagai anugrah dalam masa yang singkat baru-baru ini projek ini telah mendapat anugerah master di ARFF 2013. Sebagai projek sedang membangun.

    Jadi inilah masa yang sesuai untuk anda membuat keuntungan atau mencipta tabung emas untuk masa hadapan. Income berterusan.

    Jaminan kepada anda
    Jaminan moneyback garrenty (berserta agreement)
    Bonus global di berikan 2 x setahun. Bulan 1 dan 7
    Dan banyak lagi.

    Anda digalakkan berjumpa saya agar segala maklumat dapat disampaikan dengan jelas.

    Hubungi : 0136839043 ezri  
  8. Myn Lyn - Fri 26/Apr/2013, 12:48am
    As-salam Sportscom2biz,

    Jika produk kecantikan dan kesihatan menjadi pilihan anda, hubungi saya di richstemcell@yahoo.com.my. Saya akan terangkan bagaimana perniagaan ini boleh memberi pendapatan RM15-RM30 sebulan.  
  9. Muhamad 87 - Fri 26/Apr/2013, 12:56am
    ingin buat bisnes kewangan..anda akan dibimbing sehinggga berjaya..tanpa modal..anda cuma pandai mengira dan komputer sahaja.berminat hubungi mmhuzaifah_mbsb@yahoo.com  
  10. Keyrin - Fri 26/Apr/2013, 1:22pm
    Bisnes bersama alpha lipid...modal rendah...produk kelangsingan terhangat dipasaran...hubungi 0139938165  
  11. Wan Nurain Binti Md Zamri - Fri 26/Apr/2013, 8:06pm
    Assalam,
    Berminat menjadi agen @ dropship utk kain cotton 100% tiada campuran, fully import, kualiti premium,sejuk dan pasti puas ati. Email mznurain@gmail.com  
  12. Efariza Abu Bakar - Sat 27/Apr/2013, 1:29pm
    Cosway Farmasi dgn Modal KOMITMEN serendah RM5200 sahaja...

    Utk registration pemohon RM100 jer...

    BUKA FARMASI COSWAY..
    - Barangan Cosway
    - Barangan Lain-Lain (cth sperti rejoice, colgate, Nivea, Lux, dll)- Farmasi (drug/Ubat2an)

    INCOME yang kita dapat BOLEH DIWARISI TURUN TEMURUN.. andai kita meninggal/tak sihat semua asset & income kita boleh diturunkan kepada pewaris kepada anak2 kita, ibu bapa, suami/isteri dan boleh dikatakan aset persaraan kita (JAMINAN MASA DEPAN)

    Peluang yang memang hebat... Hanya bermodalkan RM5200 anda akan memiliki kedai farmasi sendiri,tanpa memikirkan kos penyewaan, renovation, Stock, dan utility. Anda juga tidak perlu mengeluarkan modal untuk membuat pinjaman dari mana2 institusi kewangan.

    Apabila kita merancang ingin membuka perniagaan contoh seperti kedai serbaneka, banyak perkara yang kita perlu Fikir/sediakan contoh seperti kedai,Deposit & Sewa Kedai, Renovation, Stock, Supplier, Modal yang tinggi, Branding dan sbginya.... Tetapi di Cosway Farmasi, pihak syarikat yg akan TANGGUNG segala KOS. ok, saya brief sedikit ape yg ditanggung oleh Cosway...

    TANGGUNGAN COSWAY:-
    - Renovation (Nilai Hampir RM200,000.00)
    - Deposit kedai & Sewa Bulanan
    - Utility (air, elektrik, renovation, cat dll)
    - Sistem (PC, CCTV)
    - Perabot
    - Ahli farmasi
    - Mantainance , Repairing
    - Stock/Produk bernilai RM800k or more (mengikut size kedai)
    - Equipment
    - Katalog / Promosi
    (SEMUA NI PIHAK COSWAY YANG TANGGUNG.. KITA TAK PERLU PENING2 MANA NAK CARI & BUAT)

    TANGGUNGAN KITA:-
    Bayar GAJI Staff SAHAJA..!!!

    ok, mengenai income kita plak...

    RETAIL:
    Barangan COSWAY : keuntungan hasil jualan barangan COSWAY sebanyak 10%

    BARANGAN LAIN-LAIN : keuntungan hasil jualan barangan LAIN-LAIN sebanyak 15% Dari jualan seluruh kedai

    MELALUI KEAHLIAN:Setiap org yang beli di kedai kita, jika mereka register sebagai MEMBER bg mendapatkan harga ahli, kita juga akan mendapat keuntungan dari situ 5%-15%.. katakan mereka register di kedai kita, tapi membeli di kedai lain menggunakan kad keahlian, kita masih menerima keuntungan tersebut...(Ada banyak lagi keuntungan lain yang kami nak anda ketahui)

    UNTUNG RUNCIT : Melalui Pembelian harga biasa tanpa mengguna harga MEMBER & HARGA PROMOSI

    MELALUI CAWANGAN:Apa tu cawangan? jika ada family atau kwn2 yg berminat utk buka kedai jugak, kita perkenalkan dia dgn biz ni.. so setiap kedai yg mereka buka tu, company akan bayar royalti kepada kita kita lebih kurang RM3k/kedai/monthly (TETAP!!!) Anda boleh buka cawangan seberapa banyak di bawah cawangan kedai anda.~

    SYARIKAT MENSASARKAN 300 unit kedai untuk dibuka lagi tahun ini, So ni lah PELUANG FOR FUTURE utk jamin income kita pada hari tua.. Jangan teragak-agak atau terfikir2...

    Untuk maklumat lanjut hubungi@whatsapp 0136190886  
  13. Dian 8 - Sat 27/Apr/2013, 8:57pm
    jom bisnes Abqori Minda Genius.. vitamin minda utk kanak2. ianya merupakan makanan sunnah, Insyaallah anak lebih bijak dan cemerlang.. hubungi pn.Aminiza for more information 0193693148. thank u..  
  14. Puan Allyn - Sat 27/Apr/2013, 10:27pm
    salam...berminat x berniaga barangan terpakai dari singapore?seperti barangan elektrik dan perabut..untuk pengetahuan sy juga bermula mcm adik juga...x tahu nak mulakan perniagaan apa..then ada seorg teman syorkan perniagaan ini..keuntungan 1+1..bermakna..jika modal 10k,untung juga 10k...jika berminat untuk membuat perniagaan ini bolehlah call atau whatsapp akak ditalian 0193542311...  
  15. Apambalik - Sun 28/Apr/2013, 2:39am
    Saya juga ingin menjalankan perniagaan tapi tiada idea.saya mempunyai modal cash sebyk 40k.any suggestion?  
  16. Zuriya - Sun 28/Apr/2013, 12:18pm
    Assalamualaikum dan salam sejahtera..
    Ramai yang mencari side income...tapi nak yang 4D je..
    (Duduk Diam Dapat Duit) yg jenis 4D adalah pelaburan..
    Bisnes online adalah bisnes...kena keluar modal dan kena kerja juga..sapa yg rajin akan dapat lebih pendapatan...siapa tak nak kalau kerja sikit tp dapat RM100-RM1000 sehari...
    dr 1-24april2013 sya dapat RM3763.28...
    add sya di facebook untuk lihat bukti income saya www.facebook.com/zuriya
    dan PM "saya nak tahu"
    anda juga boleh terus daftar disini http://bit.ly/176Vn9R  
  17. Azira Afika - Sun 28/Apr/2013, 4:15pm
    as salam. kpd yang berminat utk berniaga.

    sebuah perniagaan franchais farmasi, perniagaan yang telah berjaya menembusi pasaran sehingga 34 tahun.

    modal hanya rm 5k-6k

    sebuah perniagaan dan stokis yang menjual pelbagai barangan seperti HOUSEHOLD, ORGANIC, BEAUTY, AND HEALTH.

    SUBSIDI RM 1JUTA diberikan dan kos overhed kedai ditanggung oleh company.

    perniagaan atas nama anda dan ia boleh diwarisi oleh kaum keluarga tetapi KOUTA ADALAH TERHAD.

    yang penting adalah LATIHAN DAN BIMBINGAN akan diberikan kpd anda.

    berminat?? email kpd azira_fika@yahoo.com atau call 010-569 3821. FAST ACTION FAST RESULT :)

    best regards,
    azira.  
  18. Elle129 - Sun 28/Apr/2013, 8:21pm
    Harga borong termurah..
    Produk kapsul rumpai laut rm400 2000biji saiz besar...
    0176680064  
  19. Razaksapawi - Mon 29/Apr/2013, 8:27am
    Biz yg tg mletup skg ni jd developer...buat rumah n jual...kn mudah...  
  20. Annis 2 - Mon 29/Apr/2013, 3:51pm
    Salam 1 MALAYSIA warga majalah, kami dari syarikat jiwa niaga trading ada membekalkan produk White Light pemutih gigi yang sangat berkesan dari US , produk ini disukai ramai kini, kami sedang mencari stokis/agen yang berminat, harga borong adalah dari RM15 satu unit, untuk prouk lain pula adalah ibu kolagen asli AAA &AA harga serendah RM 8 sahaja....jika berminat boleh SMS kami 0122575527.....sekian terima kasih  
  21. Nasir Hashim - Mon 29/Apr/2013, 8:33pm
    pernah dengar produk JAMU SERI DEWI MALAM....?

    kami masih lg mencari 9 orang utk projek dropship @ pengedar daerah....

    kuota adalah terhad....

    pm kami di fb page...
    https://www.facebook.com/OnlineShopFira?ref=tn_tnmn  
  22. Tz - Tue 30/Apr/2013, 12:55pm
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

    Memperkenalkan produk-produk hebat dan terlaris di pasaran, produk kesihatan untuk kebahagiaan hubungan suami isteri.
    Disertakan dengan sistem affiliate, dengan membeli 1 pakej SuamIsteriPower.com anda layak menjadi rakaniaga SuamIsteriPower.com dan bakal mengecapi keuntungan selepas ini.

    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.SuamIsteriPower.com/syukurrahmat
    http://www.SuamIsteriPower.com/syukurrahmat
    http://www.SuamIsteriPower.com/syukurrahmat  
  23. Baiti 2 - Tue 30/Apr/2013, 2:39pm
    Salam. Kami ada menyediakan cara utk jadi usahawan yg berjaya. Bkn shj dgn menjual produk2 kesihatan dan kecantikan, malah mendapat pulangan yg berlipat kali ganda seperti melancong 3kali setahun...bonus mencecah 3k sebulan... Ingin tahu bagaimana caranya? Boleh lah email ke duta_baiti172@yahoo.com atau hubungi di talian 012 265 4024..  
  24. Samhakim 2 - Tue 30/Apr/2013, 6:52pm
    mesti selalu nampak benda ni kat pasaraya, dan budak2 pun suka sgt kat benda ni, kalau nak pendapatan pasif, letak je benda ni.. then collect... email saya kalau nak tahu -- samorax@gmail.com  
  25. Farah Png Ipo - Tue 30/Apr/2013, 10:28pm
    Semua rakyat Malaysia, wajib ada MYKAD atau dikenali sbgai IC

    ...Setiap hari, pasti kita berbelanja, makan minum pakai dan sebagainya...Dan kalau boleh nak DISKAUN!!

    !Yg bagusnye, ke mana saja pergi, MYKAD perlu di bawa, di mana saja ada DISKAUN pasti kita serbu utk BERBELANJA!!!

    Sebelum ini, semua ini tiada kaitan dengan saya, tapi selepas saya bersama Affiliate Junction, saya mempunyai lesen yg?membolehkan, saya menerima pendapatan dr perbelanjaan rakyat Malaysia!!!
    JANGAN BAYANGKAN!!!akan dtg, kompleks2 ternama, franchise2 hebat berkolaberasi utk projek MEGA MYKAD SMART SHOPPER...nantikan pengumuman!!
    JANGAN BAYANGKAN!!!Jutaan transaksi perbelanjaan yg berlaku, 1% adalah milik kami!!! Sebab itulah kami berebut2 memohon lesen Premium Authourized Agency skarang, kerana priviledge ini hanya dlm kuota yg terhad!!!
    JANGAN BAYANGKAN!!!
    28juta pemegang MYKAD, yg suka DISKAUN, akan sentiasa BERBELANJA...Kalaulah anda juga punya lesen PREMIUM AUTHORIZED AGENCY seperti kami.... WOW!!!! pendapatan seperti air paip!! Inilah 'pencen' kami!!!Mulakan tindakan!!!!! - FREE CONSULTATION FOR PREMIUM AUTHORIZED AGENCY APPLICATION!!!!? call 0164102381  
  26. Incomesempoi - Wed 1/May/2013, 12:12am
    Salam Sportscom2biz,
    Saya sekarang sedang mengusahakan perniagaan simkad Tunetalk Toneplus. Jika Tuan berminat untuk mengetahui lebih lanjut, boleh je surf website saya ini.. Bisnes ini bisnes mampu milik..dan yang penting..hari-hari orang guna.. hehe.

    http://bit.ly/11yYTGt

    Terimakasih.  
  27. Zaira 12 - Wed 1/May/2013, 6:02am
    Salam.
    Berminat mulakan bisnes utk Ramadhan i? Boleh borong sampul raya design comel kat sini: www.facebook.com/zairaidriscom
    kuantiti borong minimum 500pcs (100paket) / design shj.
    terima kasih.  
  28. Hanim 17 - Wed 1/May/2013, 10:05am
    Kepada yang berminat nak jual kek lapis sarawak, biskut raya dan kerepek2 untuk Hari Raya ni, sila hubungi saya, Kak Hanim 0129105672 (Wangsa Maju, KL). Layari http://nienahalalmart.blogspot.com.  
  29. Amir Mokhzani - Wed 1/May/2013, 5:26pm
    Sesiapa yang berminat dengan pelaburan yang bercirikan 'long-term' dan BERTERUSAN, sila hubungi saya untuk temujanji. Modal minimum 1k. Suatu revolusi perniagaan yang sudah 'biasa' di luar negara, namun masih baru di Malaysia dan sedang mendapat sambutan. Perniagaan yang tidak mempunyai produk atau servis, tetapi berlaku secara 'offline'. Whatsapp: 013-4618768, BBM: 2A711AC4. Area Shah Alam. Khusus untuk yang serius sahaja.  
  30. Rizqiterkini123 - Thu 2/May/2013, 7:37am
    Macam-macam perniagaan yang ditawarkan. Selidikilah terlebih dahulu akan ketelusannya melalui e book "15 Perniagaan Menguntungkan modal bawah RM5K" Dipaparkan perniagaan sedia ada dengan modal minima. Maklumat tidak terdapat di kedai buku!
    http://wp.me/p2aRzg-3  
  31. Azeme - Thu 2/May/2013, 12:24pm
    tolong email pd saya bisness ape yng masyuk di handsetman@gmail.com  
  32. Atiyah 5 - Thu 2/May/2013, 3:03pm
    Che Wan Consultancy Sdn Bhd merupakan syarikat perundingan terutamanya dalam bidang keusahawanan mahupun perniagaan. Lain2 perkhidmatan kami adalah setiausaha syarikat bagi penubuhan syarikat 'sdn bhd' serta perkhidmatan pendaftaran syarikat 'enterprise'.

    Kami juga menyediakan perkhidmatan penyediaan akaun, cukai dan audit serta permohonan lesen kementerian kewangan malaysia untuk mendapatkan tender2 kerajaan.

    Selain itu, kami juga menyediakan khidmat nasihat untuk permulaan perniagaan dan nasihat dari pelbagai segi yang berkaitan dengan perniagaan. Kami juga menyediakan perkhidmatan seminar serta kursus2 berkaitan poerniagaan.

    Untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi ibu pejabat di talian 05 - 456 2268 ataupun email kepada marketing@chewan.com.my  
  33. Kyra 14 - Thu 2/May/2013, 6:59pm
    Jom klik link ni www.sophieparisclub.com/kyra84
    satu peluang perniagaan yang menarik & mampu diceburi... tima kasih...  
  34. Anwar 27 - Sat 4/May/2013, 9:42am
    Agen Servis Bekal Air Zamzam
    "Sebaik-baik Air di Muka Bumi adalah Air Zamzam".
    017-2991878
    FB:Mr Zamzam Water.  
  35. Hartanahmurah Com - Mon 6/May/2013, 9:09am
    JUAL BELI HARTANAH SEKARANG DI WEBSITE HARTANAH 1MALAYSIA..
    LAYARI SEKARANG WEBSITE PERIKLANAN PERCUMA..
    www.hartanahmurah.com  
  36. Own Rin - Tue 7/May/2013, 12:46am
    DAFTAR AGEN TOPUP DEALER SEKARANG!! HANYA RM40 CEPAT!!PROMOSI HINGGA HUJUNG BULAN NI JA!!

    komisyen celcom 4.25%, maxis 3.10%, DG 2% ,, Umobile 4.00%,, italk 5.25%,,hottiket 2.83%

    boleh cari downline NO LIMIT!!

    CEPAT!!!PM SAYA SEGERA!!

    0134343503  
  37. Kidswear Seller - Tue 7/May/2013, 8:43am
    Sekarang ni semua info tentang supplier di China,apa yang diaorg jual,harga borong yang termurah dan macam2 lagi hanya dihujung jari anda..cuma tak tahu nak refer pada sumber mana sahaja..
    Jangan ketinggalan..saya boleh tunjukkan satu persatu sehingga anda berjaya..saya kongsikan sekali maklumat shipping company..pendek kata senang hidup anda lepas ni..advance setapak dari peniaga2 lain..b
    berminat? email sahaja kepada kidswearseller@yahoo.com  
  38. Eyda 20 - Wed 8/May/2013, 11:03pm
    Salam sejahtera warga majalah,
    Peluang hebat! Dgn modal serendah RM5100, anda bakal mmiliki kdai farmasi/serbaneka scara PERCUMA, dmana smua kos ditanggung syarikat. Income bulanan sgt lumayan. Tiada rsiko persaingan/kerugian. Dimiliki syarikat terkemuka d Malaysia. Latihan/bimbingan dberikan. Anda cuma perlu brusaha shingga berjaya.Berminat? Hubungi sya skarang krn tempat terhad. 019-5761445~waheda~  
  39. Cik Puan Yaya - Thu 9/May/2013, 5:09pm
    salam...cuba try ni..
    http://www.sophieparisclub.com/yayamurshidi
    0177287807

    tq :)  
  40. Tekuniaga - Fri 10/May/2013, 6:56pm
    buat bisnes yg tak peningkan kepala......jgn buat bisnes yg melalaikan kita dari ber ibadat khususnya solat.....
    cari bisnes yg halal..mudah,,,lumayan..  
  41. Mohd Akmal - Sun 12/May/2013, 9:15am
    Layari fb kami....utk reseller price special https://www.facebook.com/pages/Vaporizor/306750582778134?ref=hl  
  42. Safinah Jahya - Mon 13/May/2013, 11:16am
    berminat utk menjadi agen bagi jamu susuk dara.. kadar keuntungan 20% bagi setiap jualan..produk sentiasa hot.
    keterangan lanjut hubungi 012-2527189  
  43. Fatin 82 - Tue 14/May/2013, 1:46pm
    Nak berbisnes ni bergantung pada modal.. Kalau berminat bisness yg ada kaitan dengan wanita dan fesyen, boleh i cadangkan u dengan sophieparis.. Barang2 yg sophieparis keluarkan mmg best dan berkualiti.. design terkini dr paris. Setiap 45 hari akan ada design n fesyen terbaru yg akan keluar. Mcm2 ada... Hand bag, perfume, assosori wanita, jam tangan, pakaian, brg2 lelaki pun ada jual gak.. So u blh join ni cuma rm 15 shj seumur hidup, blh dpt keuntungan 20% utk setiap satu brg... Dpt bonus jualan lagi.. Mcm2 kelebihan n keuntungan yg u blh dpt... Kalau perform bagus, blh dpt peluang buka stokis... Impian semua org nk punya kedai sendiri... Best nyer.. Bergantung pada usaha dan kesungguhan sebenarnya... Berminat sms ke 012-6865584... Sesiapa pun digalakkan utk mendftr... Tq  
  44. Reseller Pencil My Seremban - Tue 14/May/2013, 10:39pm
    Salam...maaf mencelah..

    peluang perniagaan network marketing terhebat 2013..layari www.jutaonepencil.com/centurychilds untuk maklumat lanjut...  
  45. Sky Group - Sat 18/May/2013, 6:09pm
    INGIN MENAMBAH PENDAPATAN DALAM USD SECARA MINGGUAN..
    SYARIKAT 14 THN BERTARAF ANTARABANGSA..

    SILA HUBUNGI UTK TEMUJANJI
    013-2787385 (FAZROL)  
  46. Nor Hafizal - Mon 20/May/2013, 12:57pm
    Salam

    Saya dari Pruton Mega Investment Sdn. Bhd. bersedia membantu anda untuk menjana simpanan atau modal anda secara selamat dan memberikan pulangan yang berbaloi kepada anda. Keuntungan dianggarkan 8%-16% dan dibayar kepada anda setiap bulan.

    Terma perjanjian disediakan dan segala urusan akan diuruskan sepenuhnya oleh pihak kami agar pelaburan yang dibuat berada dalam keadaan selamat dan memenuhi syarat dan telus.

    Sekiranya berminat dan memerlukan maklumat lanjut, boleh berhubung terus kepada saya berdasarkan maklumat berikut :

    fizal.pruton@yahoo.com 0182111023  
  47. Kupang Laut - Tue 21/May/2013, 1:03pm
    Cuba bisnes ni, modal rendah, pelbagai produk, tak perlu simpan stok...

    http://sophieparisclub.com/shoplex  
  48. Chelak - Wed 22/May/2013, 12:25am
    hubungi saya jika SERIUS ingin berniaga... jaminan pulangan modal 100% jika tidak berjaya...

    redha - 013 3553 976  
  49. Fatimah 28 - Wed 22/May/2013, 12:37am
    PROMOSI !!!! sabun susu beras asli keluaran K-Brother Hanya RM1.00

    Minima Order 10 dozen
    Tidak Termasuk kos Pos

    berminat dengan produk susu beras ? Produk ini adalah produk penjagaan kesihatan kulit. Diperbuat daripada 100% beras susu semulajadi. Di ekstrak daripada beras jasmine muda Thailand dengan kualiti terbaik. Dan diperkaya dengan vitamin dan nutrisi yang dapat mengurangkan cela, parut, bintik hitam dan kedutan di muka. Menjadikan kulit beransur lembut dan cerah semula jadi. Cubalah sekarang dan rasai kesegaran dengan bauan semulajadi beras susu jasmine.

    Cara Pemakaian :
    Boleh digunakan pada muka dan badan sebagai pembersih harian, buihkan sabun dan urut lembut untuk 2 ? 3 minit kemudian bilas. Vitamin dan mineral dalam beras susu muda jasmine meresap dan akan memelihara dan menyihatkan kulit anda, menjadikan ia sentiasa lembap, harum dan segar selepas setiap kali penggunaan.

    KEGUNAAN :
    Untuk Wajah

    - Membuatkan Kulit Muka Lebih Cerah, Gebu, Licin, Halus, Lembut Dan Tegang.
    - Menanggalkan Semua Kotoran, Minyak Dan Sel Kulit Mati.
    - Memudarkan Dan Menghilangkan Parut Jerawat Dan Jeragat.
    - Membantu Menghilangkan Bintik-Bintik Hitam.
    - Menanggalkan Kesan Dengan Efektif.
    - Melembutkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah.

    Untuk Badan :

    - Mengurangkan Kesan Hitam di Ketiak, Siku dan Pelipat Peha.
    - Memberi Kesan Kesegaran Sepanjang Hari.
    - Badan Tidak Melekit Ketika Atau Selepas Berpeluh.
    - Kulit Rasa Licin Dan Lembut.
    - Memudarkan Parut-Parut Di Badan Dan mencerahkan Kulit.
    - Menghilangkan Bau Badan.

    Kandungan :
    Ekstrak Beras Susu, Vitamin B3, Vitamin E, Minyak Zaitun, Minyak Sawit Dan Gliserin Semulajadi.


    harga termasuk pos
    untuk percubaan ni harga saya berikan mengikut kuantiti

    3 ketul RM7 + pos rm6 = rm13
    6 ketul RM10 + pos rm6 = rm16
    12 ketul (1 dzn ) RM16 + pos rm9 = rm25
    24 ketul (2 dzn ) RM30 + pos rm10 = rm40
    60 ketul (5 dzn ) RM70 + pos rm18.70 = rm88.70
    120 ketul (10 dzn ) RM120 + pos rm30 = rm150

    Berminat? Boleh sms ke nom
    0145490945(cik fatimah)..  
  50. Lina Nonok - Wed 22/May/2013, 10:55am
    Business yang best waktu ni ialah jual perempuan usia bawah 25 tahun, jika sapa2 yang berminat sila sms atau hubungi saya selepas 12 mlm

    Asmawi
    01116154207  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.