Biskut Raya 2013. Murah, Sedap, Pasti Berkualiti.
Nurulna - Tue 21/May/2013 11:04am [Last Comment]
Promosi Biskut Raya Serendah RM15.00 Sahaja (GRED A) dan RM12 (GRED B).Rasa Memang Enak!!

Salam 1 Malaysia warga majalah semua, salam ramadhan yang bakal menjelma tidak lama lagi.di sini terdapat beberapa jenis biskut raya yang berkualiti, butter, rasa memang sedap dan fresh...tambah pula dengan HARGA yang MURAH.. kami menyediakan berbagai variasi aneka biskut yang dibuat secara home-made mengikut permintaan sebanyak mana yang manpu dibekalkan.Insyaallah.

GRED A (Ada 26 jenis)

MAHARANI
MARMAR CARRIE-KELADI
PUTERI MAHLIGAI
DELICIOUS DAHLIA

dan banyak lagi

BORONG: MINIMUM 2 CARTON (48 bekas)


GRED B

Harga RM 12.00 sebekas ( minimum 5 kotak = 120 bekas, boleh campur ) di antara biskut yang disediakan......

COKLAT ALMOND
CASHEW COOKIES
COFFEE NUT COOKIES
COKLAT NUT COOKIES
COCONUT COOKIES
PUTERI SWISS
BUTTER RAINBOW COOKIES
BUTTER CHOCO RAINBOW COOKIES
PANDAN BUTTER RAINBOW
HONEY ALMOND BALL


dan beberapa lagi pilihan...

Kuantiti 40-60 biji mengikut kepadatan bekas?.BOLEH LAYARI FB SAYA DI ?..angguncorner@yahoo.com DAN juga FB: BORONG BISKUT RAYA...
kalau ada apa pertanyaan , boleh hubungi saya..penghantaran akan di lakukan secara PERCUMA KE KUALA LUMPUR, SELANGOR, MELAKA, PAHANG DAN TERENGGANU?..


Kami menasihati para pelanggan untuk menempah awal untuk memastikan stok dapat disiapkan awal.. SEBARANG pertanyaan , boleh hubungi saya dengan segera 012-9320910

Niche: Tempahan Biskut Dan Tart
 
1. Nurulna - Tue 21/May/2013, 11:09am
sampel disediakan..rm1 untuk 3 biji(boleh campur2 ye)  
2. Muhd 4 - Tue 21/May/2013, 1:00pm
kwn sy nak buat secara consignment ataupun dropship mcm mana? emailkan detai, keterangan & katalog produk ke muhd.email@yahoo.com  
3. Jimanji - Tue 21/May/2013, 4:57pm
tumpang iklan..... borong biskut raya... minimum order 5 karton( 1 karton = 24 box) Harga pemborong 1 box = RM 10.00 Sahaja!!!! Almond London,Rainbow suji,Corn Flakes,dan Tart Nenas....cepat!! peluang terhad...Hubungi 013 747 1242 - JIMANJI....  
4. Putrisabah - Tue 28/May/2013, 8:09pm
emel saya putrisabah91@gmail.com  
5. Masni Syafie - Wed 29/May/2013, 10:40am
berminat email saya citrifolia_5096@yahoo.com  
6. Siti Hadijah - Wed 5/Jun/2013, 1:23pm
Saya juga membekalkan biskut raya chocalate chips. 1 box RM 10. Minima 50 box. Sms saya Pn Siti 012 6628172.
Segera kerana bilangan terhad.  
7. Nuramni 3 - Thu 4/Jul/2013, 5:54pm
Tumpang iklan jg...Kpd sesiapa yg bminat nak tempah,sila sms 019-348 1879. Tempahan diterima di kawasan Lembah Klang Selangor shj.
Tq.

Almond Landon 50pcs = RM30.00
Capucino Cookies 78pcs = RM30.00
Choco rice 84 pcs = RM30.00
Cornflakes 50pcs = RM30.00
Flowers Badam 84pcs = RM30.00
Flowers Tart Nenas 72pcs = RM30.00
Lemon Tart Nenas 84pcs = RM30.00
Sun Seed 140pcs = RM30.00
White Almond 84pcs = RM30.00  
8. Reewan - Thu 4/Jul/2013, 9:02pm
Salam...sy ada kiosk di kl sepanjang bulan puasa..sy perlukan mereka yang boleh supply kuih raya secara consignment...boleh hubungi sy 012-2608957 reen  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..