Bis Partner Kereta Terpakai Diperlukan Segera
Missdewy - Sat 1/Jun/2019 2:19pm
Salam..

Sy mencari dan memerlukan BISNES PARTNER yang berminat untuk jadi PELABUR dalam perniagaan jual beli kereta terpakai sy..

Sy juga broker bebas dalam urusan cari & jual beli kete terpakai..sy perlukan partner yg BENAR2 BERMINAT & SERIUS dgn jual beli kete & bersedia utk melabur RM10000 - RM15000 untuk permulaan..Keuntungan jual kete akan dibahagi 2 (saya & partner)

Contoh : Untung Jual 1 Kete - RM2000, Bahagia 2 = RM1000 sorang
Income monthly senang2 je boleh dapat RM1000.++

Jual beli kete mmg cepat untung dan balik modal even untung sikit2 but still untung dan balik modal

Agreement disediakan sekali COP HASIL untuk elakkan pelabur & peniaga lari.. Cop hasil utk pastikan ianya lebih LEGAL & SELAMAT

Pelabur Diperlukan :
* Melayu @ Chinese...Keutamaan Melayu
* Lelaki.. bukan Sajat na hahaha..
* Jujur, Amanah & Serius nak berniaga
* Lokasi - Ipoh, Perak
* Pandai selok belok urusan kete pun okay senang nak discuss
* Yang bermodal.. Kena ada modal & bersedia untuk melabur
* Yang nak jadi 'Sleeping Bis Partner' pun boleh, labur modal & tunggu untung masuk dalam acc je tiap2 bulan.. Takyah buat apa2..
* Perjanjian untuk diikat 1 Tahun 5 Bulan @ 1 Tahun Saja
* Bayaran Balik Modal Pelabur dilakukan lepas tamat agreement

Yang Serius & Berminat :
Whatsapp - 01133185859

Niche: Mencari Pelabur | Kereta Terpakai
     
  1. Aira 69 - Sat 1/Jun/2019, 2:44pm
    😎😎😎  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia