Bilik Seminar untuk Disewa
Nur 847 - Sat 17/Jun/2017 10:35am [Last Comment]
Assalamualaikum,

Saya mencari bilik seminar untuk disewa di sekitar Kedah. Lokasi seperti berikut:
• Changlun
• Jitra
• Sintok
• Bandar Darulaman
• Alor Setar
• Pokok Sena
• Kepala Batas

Kepada tuan kedai yang berminat untuk menyewakannya, minta isikan butiran lanjut seperti berikut:

Nama Tempat:
Kadar sewa untuk 2 jam/separuh hari/sehari/bulanan(seminggu sekali)
Jumlah bilangan peserta:
Gambar bilik seminar
Kemudahan disediakan:
Nama dan no.tel untuk dihubungi:

Minta Tuan/Puan emelkan ke nurnhmdl@yahoo.com

Sekian, terima kasih.

Niche: Pusat Latihan | Kursus Dan Seminar
 
1. Enchek Den - Wed 21/Jun/2017, 3:50pm
Jalinan Kerjasama dalam bidang Latihan

Kami ingin menawarkan jalinan kerjasama dalam bidang latihan.
Bidang latihan meliputi aktiviti didalam kelas ataupun di luar kelas.

Apa yang kami boleh tawarkan.
Fasiliti dan khidmat sokongan.
Kami mempunyai 16 kelas termasuk dewan besar yang boleh memuatkan 200 orang pelatih.
kami juga mempunyai tempat penginapan yang boleh memuatkan 100 orang dalam satu satu masa
disamping keperluan yang lain.
Selain itu,fasiliti kami termasuk padang bola, 2 court sepak takraw dan 2 court bola tampar.
jogging track melingkari tasik yang berada di tengan kawasan.
Lokasi kami berdekatan dengan KLia yang mana memudahkan para peserta di luar kawasan.
Dengan van tersendiri memudahkan mana mana peserta membuat pergerakan jika ada aktiviti disini.
Tempat kami diyakini strategik dan senang untuk diakses untuk membuat latihan .
Dengan kedudukan di atas bukit memberika pandangan yang cantik dengan background kapal terbang
yang terbang rendah.

Kami menawarkan mana mana syarikat atau pertubuhan dan usahawan dalam bidang latihan untuk
menjalinkan kerjasama sama ada jangka panjang atau pendek.
Jika ingin mengetahui dengan lebih lanjut sila hubungi Amiruddin 6017-3002879.
lebih cepat sila tekan link di bawah untuk whatsapp terus
https://api.whatsapp.com/send?phone=60173002879
Sekian

Terima kasih Majalah  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..