Berniaga Pakaian Kanak-Kanak Secara Consignment.
Admin 4 @ Multi Empire Trading
Sun 16/Jan/2011 7:30pm [Last Comment]
Sesiapa yang ingin berniaga atau menambah barangan pakaian kanak-kanak, kami boleh provide barang untuk anda. Keterangan lanjut boleh ke blog kami di http://totstoteen.blogspot.com atau hubungi Khairul di 017-6770984

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Butterfly - Sun 16/Jan/2011, 8:08pm
bminat butterfly_gurlz2514@yahoo.com  
2. Ian 4 - Sun 16/Jan/2011, 10:22pm
berminat .. sila emailkan ke ian_nesta79@yahoo.com  
3. Mieyoi07 - Sun 16/Jan/2011, 11:03pm
xde buat dropship ke?TQ  
4. Nurhidayah 4 - Mon 17/Jan/2011, 8:59pm
minat cosigment boleh x???
email syer nurhidayah8884@yahoo.com  
5. Misha Umaira - Mon 17/Jan/2011, 9:18pm
plz emel misha2807@hotmail.com  
6. Sheera Hashim - Mon 17/Jan/2011, 11:02pm
plz email haiza_ieja@yahoo.com  
7. Cda 4 - Tue 18/Jan/2011, 10:48am
plz email me wredc@gmail.com  
8. Mz 3 - Tue 18/Jan/2011, 1:09pm
salam...sy berminat tp bole ke sy tiada gerai or kedai cuma ingin meniaga pd kwn2 n kat area rumah jer..jika bole email sy terangkn detail lg..tq
mahdzhirzaleha@yahoo.com  
9. Zurizawati - Wed 19/Jan/2011, 4:52pm
Slm. Bole emelkan butiran emeraldiez_2001@yahoo.com. Borong terus dari China tu apa syarat2. Boleh jelaskan.  
10. Reenaina - Wed 19/Jan/2011, 5:11pm
boleh email ke nora_zreen@yahoo.com  
11. Rafidah 11 - Fri 21/Jan/2011, 1:53pm
boleh email ke julajuli84@gmail.com
TQ  
12. Nurul 110 - Fri 21/Jan/2011, 11:39pm
plz email detail nurul_311@yahoo.com tq  
13. Labu 2 - Sun 30/Jan/2011, 12:53pm
Salam...boleh tolong email details ke hhmmm2010@yahoo.com...tq  
14. Haryadi B Ariffin - Mon 31/Jan/2011, 4:10am
saya berminat boleh bagi detail tak kat email saya ady548@hotmail.com  
15. Anor 2 - Tue 1/Feb/2011, 1:28pm
tlg email kat saya juga.
eyzax_teja@yahoo.com  
16. Siti Hajar Binti Zakaria - Wed 2/Feb/2011, 11:33am
email pd saya juga hajar712@yahoo.com  
17. Zue 24 - Tue 22/Feb/2011, 12:22pm
saya juga berminat dgn tawaran ini.. boleh emailkan kpd saya detail2 nya. azue1010@gmail.com  
18. Kaybee 2 - Fri 25/Feb/2011, 10:14am
salam...
sy pun mcm mz 3, tiada gerai atau kedai cuma ingin meniaga pd kwn2 di opis & kenalan rapat..jika boleh, email sy, kb_8481@hotmail.com
tq...  
19. Azman Bin Asini - Thu 3/Mar/2011, 10:50am
saya berminat.

minta tolong emailkan pada saya: ae111owner@yahoo.com

or call/sms : 019-7561547 / 010-7170207

saya ada kedai baju di pasir gudang, johor.

azman  
20. Aida 49 - Thu 3/Mar/2011, 2:53pm
berminat....untuk buat consgment boleh ker. detail aida83_chinta@yahoo.com  
21. Rose Allya - Sun 20/Mar/2011, 5:45am
Salam..emailkan ke aisy_allya@yahoo.com
Tq  
22. Faisni - Sun 24/Apr/2011, 11:35am
salam..saya berminatla..saya ada kedai barangan kanak - kanak di kedah..so leh emailkan kat saya x syaratnya...faisni@yahoo.com  
23. Intanhana - Thu 26/May/2011, 4:33pm
berminat : intan_protokol@yahoo.com.my  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..