Berminat untuk Menjadi Agen ABX Express? RM0 Yuran Pentadbiran
Ahmad Syaifuldin Bin Sakri 2 - Sun 13/Feb/2022 6:53am [Last Comment]
Di sini ada tak sapa sapa yang berminat nak jadi Agen ABX Express untuk dijadikan pendapatan sampingan?

Tiada yuran pentadbiran* Cuma bayar deposit RM1K je dan deposit tu boleh refund semula.

Bahan-bahan pemasaran (bunting, flyers, banner dan etc) akan diberikan secara percuma. Kami mempunyai lebih 37 tahun pengalaman sebagai syarikat perkhidmatan kurier di Malaysia. Perkongsian keuntungan sehingga 30%.

* Syarat untuk menjadi Agen
1) Mempunyai kedai sendiri (Tak kesah industri apa)
2) Berdaftar dengan SSM

* Kelebihan menjadi Agen ABX Express
1) Menambahkan pendapatan sampingan
2) Meningkatkan trafik ke premis perniagaan anda
3) Latihan diberikan secara percuma
4) Hospitaliti dan khidmat pelanggan terus kepada pegawai in-charge

Kalau berminat boleh isi Borang Tunjuk Minat di https://forms.gle/59ssEuDS15b5V6xQ7 dan saya akan hubungi secepat mungkin.

Boleh juga whatsapp saya di:
https://wa.me/60175696376
017-5696376
(Syaiful)

Jangan tinggalkan no telefon di ruangan komen, takut scammer yang call nanti.

Terima kasih.

Niche: Bisnes Kurier Dan Logistik | Ingin Berniaga | Pakej Perniagaan
 
1. Mohd Norsharryadi Shaari - Mon 21/Feb/2022, 12:39pm
0138909022  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..