Berminat untuk Menanam Pokok Karas/Gaharu Secara Kontrak?
Azlan 24 @ REDCLAW AQUA AND HERBS ENTERPRISE - Fri 10/Sep/2010 2:01pm [Last Comment]
kami membekalkan anak pokok gaharu spesis subintegra secara sah..mempunyai permit ...dan juga membeli balik pokok yg ditanam selepas 6 thn dgn syarat benih dibeli daripada syarikat kami.pengharan adalah berdasarkan kuantiti yang dibeli....kami juga menyediakan perkhidmatan perawatan pokok untuk menghasilkan teras dan terbukti berjaya...maklumat lanjut boleh lihat blog di bawah...sekiranya berminat boleh call 0196966985 atau email norazlanramli@gmail.com

http://redclawnherbs.blogspot.com/

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu | Usahawan Tani
   
 1. Misshikin - Fri 10/Sep/2010, 6:08pm
  ada sebarang suntikan modal atau pinjaman tak bagi orang yang ada tanah tapi tak punyai modal?  
 2. Azlan 24 - Sat 11/Sep/2010, 12:36am
  kami tidak myediakan suntikan modal..tetapi boleh x emailkan partikular u ke alamat emel diatas seperti alamat u,lokasi tanah,jenis tanah...kuota tanah yg sedia ada juga masih dalam q dibawah syarikt...so untuk land bank...sudah ade banyak...selepas emelkan detail yg diperlukan itu sy boleh propose beberapa cadangan...  
 3. Carlos 2 - Fri 17/Sep/2010, 4:46pm
  salam 1 malaysia. saya berminat dgn pertanian ni. tlg emailkan saya maklumat lanjut seperti harga pokok benih dan lain2 maklumat. tq

  shahriman48@hotmail.com  
 4. Deknoor - Thu 23/Sep/2010, 5:09pm
  tuan, sy berminat...
  emelkan sy details.. tq.

  deknoor88@yahoo.com  
 5. Rohani Binti Hashim - Fri 24/Sep/2010, 5:08pm
  En. Azlan, saya mempunyai tanah bukit ditanam pokok buah2an, bolih ke disulamakan dengan pokok karas gaharu. Kalau bolih saya berminat untuk usaha tanaman ini. Berapa harga sepokok dan mcmna proses tanam. Terima kasih.  
 6. Azlan 24 - Mon 27/Sep/2010, 11:48am
  tanah bukit atau tanah dusun sesuai untuk tanaman ini...sekiranya terdapat tananman lain diatas tanah puan..pokok ini boleh ditanam secara berselang/sulam...syarikat kami menjual pokok dengan harga RM2000.00/100 pokok beserta sijil jaminan beli balik pokok puan apabila sampai tempoh matang...puan boleh emel saya di norazlanramli@gmail.com untuk maklumat lanjut mengenai teknologi dan bukti hasil dari proses perawatan yg kami telah jalankan...sila rujuk blog ini ..http://redclawnherbs.blogspot.com/  
 7. G Three Agro - Tue 26/Apr/2011, 4:34am
  g three agro ,menbekal anak benih GAHARU dan ubat INOKULASI untuk mempercepatkan lagi penghasilan teras dengan harga yg berpatutan...serta menerima kontrak untuk suntikan ubat berminat hubungi En Haikal 013-757 8239.  
 8. Azlan 24 - Tue 26/Apr/2011, 11:14am
  saya juga membekal anak pokok tp sunintegra sahaja...dan juga perkidmatan induce pokok inin adalah bukti penghasilan resin pokok gaharu..sila rujuk... http://redclawnherbs.blogspot.com  
 9. Udeen - Sat 18/Jun/2011, 1:07pm
  boleh email lebih lanjut maklumat kepada saya rocktaimail@yahoo.com  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)