Berminat Menjadi Agen Dropship Pelbagai Produk
Affaprince - Sat 30/Mar/2013 2:59pm [Last Comment]
salam..saya berminat untuk menjadi agen dropship kepada mana2 pemborong & penjual.
saya mencari barangan & produk yang mendapat pasaran yang tinggi & mudah untuk diniagakan.

email saya afaaputra@yahoo.com

Niche: Program Dropship
 
2. Lin 153 - Sat 30/Mar/2013, 3:56pm
saya cdgkan www.yosh.my

Terbaik dan diiktiraf.. Sistem pun canggih  
3. Ros89 - Sat 30/Mar/2013, 4:12pm
jadi agent kami..pendaftaran percuma..email nama..alamat dan no telefon di email kami..
rosnanimokri@yahoo.com.my  
4. Jie Excellent Enterprise - Sat 30/Mar/2013, 4:50pm
jom jadi agen..
add fb
https://www.facebook.com/noormazida.mukhtar  
5. Mdanish 2 - Sat 30/Mar/2013, 5:33pm
udahkah anda menyertai nmgnetwork? Jika belum, segeralah lock posisi anda di board NMGNETWORK. Modalnya cuma dari RM40 sahaja. Tanpa

menaja pun, anda boleh terima bonus sebanyak RM146. Bayaran modal ini SEKALI. seumur hidup tetapi bonus itu akan anda terima BERULANG-ULANG .


BAGAIMANA KITA DIBAYAR WALAUPUN TANPA MENAJA di NMG NETWORK????

MODAL RM40 ------> RM146 (BONUS POOL/MEMBER ROYALTI)
MODAL RM80 ------> RM292 (BONUS POOL/MEMBER ROYALTI)
MODAL RM120 -----> RM438(BONUS POOL/MEMBER ROYALTI)

PENDAPATAN BONUS POOL BERULANG KERANA ADA AUTO RE-CYCLE. SELAGI COMPANY UNTUNG SELAGI ITU AHLI DAPAT PERKONGSIAN.


SEMUA BONUS DIBAYAR SECARA REAL TIME TERUS KE AKAUN EWALLET ANDA! JANGAN RISAU!! PELAN BISNES NMGNETWORK BUKAN MLM, BUKAN PELABURAN DAN BUKAN SKIM CEPAT KAYA. PELAN BISNES NMGNETWORK ADALAH PELAN PERKONGSIAN KEUNTUNGAN SYARIKAT SESAMA AHLI.

SEGERALAH MENDAFTAR DAN SEGERALAH UBAH KEHIDUPAN KELUARGA ANDA DENGAN NMGNETWORK. DAFTAR DI SINI ----->

http://goo.gl/J3Qhe

Saya hanya berkongsi benda yg baik.

Terima kasih  
6. Ana Syazana - Sat 30/Mar/2013, 6:12pm
hubungi saya kalo bermint. sy ade produk fellina ,, aurawhite...sf beauty... n mcm2 lg 013-4052793  
7. Nuqman 2 - Sat 30/Mar/2013, 6:38pm
tudung mesir borang. berminat email pencaksamudra@yahoo.com.my  
8. As Beauty Marketing - Sat 30/Mar/2013, 8:13pm
Berminat untuk Dropship Produk kecantikan As Beauty? Kami mengalu-alukan seramai yg mungkin utk menjadi ejen dropship kami. Emel kami di as.beauty.marketing@gmail.com / boleh CALL/SMS di 013-5297826 (Kak Shima) / pm di Facebook www.facebook.com/shima.asbeauty

Terima Kasih.  
9. Hairi 13 - Sat 30/Mar/2013, 8:17pm
berminat barangan ANUGERAH boleh emel sy hairifad@gmail.com..komisen lumayan jika andai bijak dan rajin .tq  
10. Jalalludin - Sat 30/Mar/2013, 8:40pm
Agen dropship singlet cegah buncit dperlukan.. Harga agen rm45/pc jika order lebih dr 2pc.. Www.singletslim4u.webs.com  
11. Mudiki - Sat 30/Mar/2013, 8:45pm
berminat jd dropship tepung kek segera?
jom jalan2 di FB pages saya...

===> Juraida Isa Pages  
12. Firefly - Sat 30/Mar/2013, 8:53pm
berminat utk menjual hand made brooch?

email ke fireflyborongonline@gmail.com utk keterangan lanjut ya.. tq  
13. Eyda 20 - Sat 30/Mar/2013, 10:04pm
Salam sejahtera & minta prhatian smua,
Saya ada peluang terbaik utk dikongsikan. dgn HANYA MODAL SERENDAH RM 5100, anda berpeluang mmbuka kedai farmasi/serbaneka yg diberikan scara PERCUMA!. Tiada risiko dan persaingan.Tidak mmrlukan pngalaman krn latihan akan diberikan. Pendapatan yg amat lumayan stiap bulan, yg penting cuma usaha.
Cepat cantact sya skarang utk pnerangan lanjut :- 019-5761445 (waheda) email:- vivid_vee110@yahoo.com  
14. Ariff 64 - Sun 31/Mar/2013, 12:08am
salam, anda inginkan income tetap bulanan, jom sertai kami dalam pelaburan hartanah dan perindustrian, dah ramai yang berjaya, jutawan pun ada, tak perlu cari orang. kadar pulangan 9-25%, modal serendah rm40.
berminat daftar free je kat sini, www.uinvest.com.ua/?amigosid=34482. untuk 20 orang pertama, 10% dari modal anda kami kembalikan. hubungi saya di talian 0137875445. ckg haris. wassalam  
15. Izza 12 - Sun 31/Mar/2013, 3:23am
hai call sye utk dropship bedak arab yg tgh hot skang ni! 019-2459942 (nori)...komisen best...  
16. Shaza 10 - Sun 31/Mar/2013, 5:12am
Saya pengeluar homemade collagen soap... boleh view product kat page akk... www.facebook.com/homemadebyshaza
Sabun akk berbeza dengan collagen soap yg lain dan setakat ni mmg senang nak jual dikalangan pelanggan perempuan dan lelaki tak kira umur..even student pun afford beli  
17. Azizah 73 - Sun 31/Mar/2013, 6:49am
dijemput singgah ke butik online kami d bnice2u.com..tempahan raya dibuka sekarang
ajen dropship juga dialu-alukan..tidak perlu modal, tidak perlu simpan stok..

hubungi: http://www.facebook.com/bnice2udotcom  
18. Saldaud - Sun 31/Mar/2013, 11:07am
Berminat menjadi agen jamu? Cuma bayar RM 100 shj, seumur hidup...tidak perlu renew. Ingin tahu lebih lanjut call@sms@wasup@line@we chat ~010-6360648.  
19. Mat2013 - Sun 31/Mar/2013, 11:19am
salam...kalau sape2 berminat nk dropship powerbank sila emel saya...onlinebizzz007@gmail.com
Insyaallah bleh dpt sehingga RM500 sbln
Bleh sms 0142301822...Mencari agen kpd student2 yg berminat.tq  
20. Umikimie - Sun 31/Mar/2013, 11:47am
layari blog saya untuk senarai barang dengan harga terbaik.. pasti ada yang menarik.
hhtp//:www.kiosjualanistimewa.blogspot  
21. Viva 4 - Sun 31/Mar/2013, 11:55am
Berminat menjadi agent dropship produk berjenama Sophie Paris? Barangan seperti beg, kosmetik, jam tangan , kasut dan sebagainya..

Maklumat syarikat: http://sophieparisclub.com/support.php?id=Doris87

Produk : http://sophieparisclub.com/products.php?id=Doris87

Facebook: https://www.facebook.com/HelloMySophieParis  
22. Biz On Air - Sun 31/Mar/2013, 1:18pm
cuba bekerja dari rmah juga..
http://bit.ly/VBKOU5  
23. Azlini 2 - Sun 31/Mar/2013, 2:05pm
berminat menjadi agen dropship KOREAN DRESS (READY STOCK)? Tanpa modal, Hubungi kami :
email : liniscollection@gmail.com
sms/whatsapp : 0125379129

Sila lawati : www.facebook.com/liniskoreanstyle.

Boleh PM ke inbox FB juga yea :) tq  
24. Ct 53 - Sun 31/Mar/2013, 2:40pm
berminat jadi dropship peplum,korea dress,tudung bawal..tanpa modal!!!
kol sy 019207139
add page AmeaCollection n pm us
email:gurlpowerpuff@rocketmail.com  
25. Ida90 2 - Sun 31/Mar/2013, 4:06pm
berminat jadi agen drpship sy...sila emel k wahidacute@yahoo.com..pendaftaran free shj...anda jual anda dpt...ni sy senaraikan produk2 yg anda dpt jual...
SENARAI PRODUK YANG READY STOCK.....
1. SABUN GLUTATHIONE
2. SABUN GLUTA KOJIC
3. CATHY L-GLUTATHIONE
4. WHITE LIGHT TEETH KIT
5. GLUTA 200 K
6. GLUTA 100K
7. AURA WHITE
8. VITAMIN C 1000MG
9. MAIXARA C-SENTIAL
10. JAMU RATU DARA
11. VIRGIN COCONUT OIL (VCO)
12. NOREFAL PLACENTA OIL
13. FER?SKIN
14. FEREENA V-SHAPE LOTION
15. FELINNA INCHLOSS
16. FIGURE UP
17. CRYSTAL COLLAGEN GOLD MASK
18. MAC
19. FOOT DETOX GOLD
20. COLLAGEN EYELID MASK
21. SHISEIDO BLACK MASK  
26. Wawasan - Sun 31/Mar/2013, 8:37pm
Berminat menjadi agen dropship
Menjual motor dan kereta
Comisen tinggi yang lumayan
dan kerja mudah
Hubungi
Jai 019-200 3642
Product yang kami supply
Super bike, kereta continental , mpv,
4wd, dll  
27. An71 - Sun 31/Mar/2013, 9:41pm
Salam semua. Tumpang lalu. Saya boleh tolong wdraw sebahagian dari Acc 2 EPF melalui pakej pembiayaan. Baki minima RM18k Acc 2. Telus & selamat

016 2041 4191  
28. Berkatterajuunggul - Sun 31/Mar/2013, 10:43pm
Berminat untuk jadi agen company saya. Membekal serbuk ice blended dan chicken chop d'aapplefrozen food. Call saya fazli 0125714837  
29. Nazman 7 - Sun 31/Mar/2013, 10:44pm
berminat untuk mengedar rumpai laut pmc jualan secara borong gred aaa dan aa rm5.00 100gm dan rm10.00 gred aaaa (hijau) minat hubungi 0196215358  
30. Zuhanis - Mon 1/Apr/2013, 12:59am
Jom jd agen dropship sy
Sy mnjual tdung
* bawal plain kngaroo
* bawal 2&3 tone
* bawal pelangi
Pendaftaran free  
31. Fashion Globiz - Tue 2/Apr/2013, 11:57pm
INGIN MENJADI AGENT DROPSHIP!
Kami masih lagi membuka peluang kepada sesiapa yang berminat menjadi agent dropship bagi produk-produk dibawah:
Zalora
MNG
Charles & Keith
Muslimah wear
D'herbs
Vida beauty(Pamoga)
V'asia
Syarikat Menang Glassware

Berminat?Jika anda berminat, sila daftar di www.fashionglobiz.com dan klik "registration" dan isi borang tersebut.Tq!  
32. Dilla Din - Thu 4/Apr/2013, 11:18pm
Salam
Minat x nk bl Aura White dgn rebate RM5 ? RM 20 (ada 4 plhan pakej)? Atau nak jadi ejen dropship? Boleh ke H2D Selections.
https://www.facebook.com/H2DSelections atau call 017 2578068
thx  
33. Wahid Abdul Hamid - Fri 5/Apr/2013, 8:49am
Coba Minyak Angin Aromateraphy, terdapat beberapa Jenama dan berbagai aroma. kalau berminat..
lawati www.aromalam.blogspot.com
Call/SMS 0198620400  
34. Liana 79 - Fri 5/Apr/2013, 3:28pm
salam
minat jadi agen dropship produk kesihatan & kecantikan? fat burner?
hubungi saya 019-3564772  
35. Siti Nur Atikah - Sat 4/May/2013, 10:15pm
Kami mencari AGEN Dropship KOREAN DRESS,

Untuk maklumat lanjut boleh sms/whatsapp : 012-6539362

Semua item adalah READY STOCK, agen boleh boleh mark up harga sendiri (tiada kawalan harga dari kami).

sila lawati FB PAGE kami :

https://www.facebook.com/pages/La-Belle-Korean-Style/550210121697197?fref=tsatau

Terima Kasih.  
36. Yannaliyya - Sat 18/May/2013, 11:44pm
hai jom dropship myracles beauty!!! yg sgt hot skg ni boleh sms sy 0194560584 @ email yannaliyya@gmail.com

dropship yg murah n borong dr 5pcs =)  
37. Nor Naimah Zainuddin - Sun 4/Aug/2013, 10:55am
kami merupakan cawangan pemasaran Produk Pinkish Beauty Cosmetic, mencari pengedar dan agen dropship bagi produk pinkish...keuntungan sehingga 50%!!

jika berminat sila sms/whatsapp 0192783038
atau email: naimahzainuddin@yahoo.com.my  
38. Mlady 2 - Sat 21/Dec/2013, 4:49pm
Kami memerlukan agent dropship utk tudung 3 layer. sekiranya berminat boleh ke
https://www.facebook.com/groups/themodestlady/  
39. Liyanaroslin - Tue 24/Dec/2013, 10:37pm
berminat jual baju dan dress dari korea?
nak jd agent dropship dgn keuntungan lumayan?
pm saya liyanaroslin@yahoo.com  
40. Nurull - Thu 26/Dec/2013, 4:44pm
Terbeban dengan masalah kenaikan kos saraan hidup?
Kami sedia mudahcarakan kemelut anda.

Diperlukan segera MOBILE STOKIST/AGEN JUALAN dengan permulaan MODAL RENDAH.Kami menawarkan bisnes online DROPSHIP bagi PRODUK KESIHATAN dan KECANTIKKAN dengan income bulanan serta mingguan yang MENARIK di bawah naungan syarikat kukuh bertapak selama 34 tahun.

0182957387
call/weechat/whatapp/line  
41. Azzazainal - Thu 12/Mar/2015, 3:49pm
Saya berminat manjadi agen dropship untuk :

-pakaian (wanita/kanak-kanak)
-produk kecantikan
-produk penjagaan diri
-produk kesihatan
-barangan2 rumah

-yang tidak memerlukan modal
-saya hanya jadi promoter sahaja
-komisyen berpatutan

ada siapa2 yang nak hire saya tak ?
whatsapp 017-2279927

Tq  
42. Dijah81 - Wed 22/Feb/2017, 12:11pm
Kami mencari agen dropship tanpa modal madu kelulut asli
Whatsapp 0137426739  

Page 1   (Total 42 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..