Berminat Dalam Perniagaan Pakaian, Barangan, Mainan & Keperluan Bayi Serta Kanak-Kanak
Farhana Abd Wahid - Tue 6/May/2014 11:46am [Last Comment]
Sedang mencari pembekal / pemborong bagi pakaian, barangan, mainan & keperluan bayi untuk saya memulakan bisnes ini secara online /offline..

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Bayi | Pengedar Permainan Kanak2
 
1. Ida 611 - Tue 6/May/2014, 12:00pm
email ida_unus87@yahoo.com  
2. Mrezoo - Wed 7/May/2014, 1:12am
ingin kerjasama mendapatkan produk hot dari china dengan harga murah... whatsapp saya 0193262425  
3. Siti Baizura Bahari - Wed 7/May/2014, 10:03am
Salam...Baju kurung baby dan dress kanak2 utk raya ni . Whats app 0192610813. Tq  
4. Nadiah 77 - Wed 7/May/2014, 1:20pm
Perlukan perkhidmatan borong dari China ? hubungi nadiah 0172134847  
5. Kakngah 11 - Wed 7/May/2014, 4:51pm
Saya ada kedai pakaian kanak2 untuk di let go. Lokasi strategik di Pekan Tampin. Stok masih banyak dan baru.. Berminat sila wassup 0136553050.  
6. Amar 8 - Thu 8/May/2014, 10:39am
Berminat meletakkan item keperluan bayi dan kanak2 seperti botol susu etc.. sewa bermula rm150 @ month
Location section 7 Bandar Baru Bangi
0123743903  
7. Wan Ahmad 3 - Fri 9/May/2014, 10:34am
Salam Farhana. Saya nak clear stock barangan bayi & kanak2 sbb sy dah berhenti berniaga. Saya jual dengan harga lebih murah drpd harga borong. boleh sms/whastapp 012-6152152
boleh klik link ni :
http://www.majalah.com/?classified:jualan-borong-tutup-kedai-untuk-barangan-bayi-kanak2.harga-gerenti-murah-drpd-harga-borong:FPD4RKCCC3  
8. Dayah 41 - Mon 12/May/2014, 9:33am
Salam. saya menjual barangan baby spt rompers, carter's pants, busha, tight, sleepsuit, baby sock, baby blanket, towel, mitten, jumpsuit dan pelbagai lg.sekarang sdg b'langsung HARGA RUNTUH sepanjang bulan Mei utk retail dan borong. Rompers serendah RM26/set.

whatsapp 0148171460
FB : SURI Scarf & Babykid  
9. Mohd Nazrin Bin Ghazali - Mon 12/May/2014, 9:28pm
Kami berpusat di pengkalan kubor tumpat, kelantan.
Menjual secara runcit dan borong pakaian serta peralatan bayi dan kanak-kanak berkualiti dari BUTIK TERKEMUKA negara jiran thailand pada harga yang amat BERPATUTAN. Antara jenama yang kami jual adalah KIDSPLANET, PAPABABY, ASHLEY'S, CARTER'S dan macam-macam jenama lagi. kami juga sedia menjual semua jenis barang dari THAILAND

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi whatsup saya di no 010-5282195 atau isteri saya FARAH di no 010-9179895  
10. Azmie 11 - Wed 14/May/2014, 4:34pm
Pembekal jeans GUESS kanak-kanak 9M-6Y.MOQ 3 helai RM105. Info lanjut sms/whatsapp 017-6154784. Serious buyer only.  
11. Elliany Malinee Binti Mohd Zanorin - Sat 17/May/2014, 4:14pm
Qaseh Aisy Enterprise
Menjual da membekal pelbagai jenis aksesori da pakaian bagi bayi Dan kanak2
JOM BORONG;-
Dress...busha...legging..romper..3d socks..cartoon bags..headband..Dan lain2 lagi..
Utk melihat katalog bley wassap Elly di 013-6078958  
12. Rita Murni Z Abidin - Tue 20/May/2014, 11:45am
mahukan produk barangan boboiboy seperti figurine/patung, set alat tulis, tumbler bekas air minuman, topi, beg dan baju. Semua ori barangan boboiboy

kak ita: 0136796999  
13. Slayerrzz - Thu 22/May/2014, 11:10am
nak letgo mainan kanak2 pasar, ada lebih 50 bilangan mainan, blh wassap sy di 0175409678 untuk cth gambar..nak letgo semua mainan hanya Rm 200..  
14. Wan Rafidah Bt Kantan - Thu 22/May/2014, 4:19pm
Nk mencari pembekal borong baju baby murah2
Whatsap sy 0192152334  
15. Hamidah 52 - Tue 17/Jun/2014, 11:02am
baju raya..baju raya kanak2..kami pembekal borong, baju melayu, pelbagai jenis kurung, peplum, scallop, dress dan gaun, dari umur 1 tahun sehingga 8 tahun,
whatshapp ke 013-247 8750 utk info harga borong dan gambar2 baju.  
16. Maslina 3 - Wed 25/Jun/2014, 6:23am
baju melayu budak dari 6 bulan hingga 2 tahun
borong serendah rm30  
17. Yee Pei Wen - Fri 4/Jul/2014, 11:10am
pembekal baju kanak-kanak secara borong dari china. Details, sila mail ke
arwen421@gmail.com

tq  
18. Mohd Faiz Auzairi Bin Abd Shukor - Fri 8/Aug/2014, 6:58pm
Email kepada sy jugak secret_bboyz@yahoo.com  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..