Berita Gembira! untuk yang Berminat Berniaga Kueh Sejuk Beku
Ab Aziz 2 - Mon 11/Nov/2013 2:29pm [Last Comment]
Assalamualaikum warga Majalah... Saya adalah pembekal produk frozen food keluaran 100% ‎bumiputra lagi halal dari pengusaha industri kecil berdaftar SRI SERASA FROZEN FOOD ENT Kelantan.Semua produk dihasilkan secara homemade dan kaedah tradisional.

Pengusaha restoran,peniaga, peniaga pasar,kontrak hospital,sekolah dll...patut ambil peluang dan ruang yg ada ini .Individu juga digalakkan .Harga yg menarik ditawarkan jika ambil secara pukal

Saya beroperasi ‎di Kelantan, Kajang dan Kuala Lipis. Antara produk keluaran kami:

*Karipap inti ayam/daging/ikan/ ubi
*Roti Goreng inti kelapa/kacang merah
*Sardin gulung
*donut
*samosa inti ayam/daging /ikan dll........

sesiapa yang berminat untuk menambah pendapatan sila hubungi kami spt berikut:

Kelantan: syikin (0199892901)
Kajang : Lily (0193683723)
Kuala Lipis : Ina (0129555935)

Niche: Produk Sejuk Beku | Tempahan Kuih Muih
 
1. Wan Nurzulhizah - Tue 12/Nov/2013, 2:32pm
BOLEH EMAIL HARGA X SAYA DARI BESUT TERENGGANU ezah.ijah@gmail.com  
2. Makdah - Tue 12/Nov/2013, 11:59pm
Ingin miliki kedai percuma? tiada risiko, modal 5k, tiada kos operasi, boleh mencapai 5 angka setiap bulan, boleh diwariskan kepada anak-anak. Berminat PM laju2 ke 0109427280  
3. Ab Aziz 2 - Wed 13/Nov/2013, 4:29pm
Wan Nurzulhizah....saya dah emailkan list harga tersebut.  
4. Saddam 4 - Sun 17/Nov/2013, 10:09pm
salam..saye ad membut produk keropok lekor sejuk beku,,,,,mmng sedap...kilang beroperasi di kelntan...produk ini boleh menjadi produk samping oleh encik...kita boleh bincng pasal harga sapai jadi...hubungi saya di facebook saddam adam...0139080043..  
5. Ummul Khairiyah - Mon 18/Nov/2013, 10:56am
Salam.sy bminat nk ambil stok.boleh sy dptkn list hrga? Sy di area kajang. Ummulkhairiyah@yahoo.com
tq  
6. Ab Aziz 2 - Thu 21/Nov/2013, 1:33pm
salam ..ummu Khairiayah saya dah send email senarai harga...  
7. Emma 109 - Thu 28/Nov/2013, 7:12pm
slm...boleh emel details harga kt saya emmazlin@yahoo.com.my..tq  
8. Anna 215 - Sat 30/Nov/2013, 5:26pm
salam.boleh email details hrga kt saya azhanaabdghani@gmail.com.tq  
9. Za 13 - Sun 1/Dec/2013, 9:41am
emelkan senarai harga..maamaayaya@gmail.com  
10. Ab Aziz 2 - Mon 2/Dec/2013, 10:01am
salam....saya dah send kan list harga  
11. Suhaimi 100 - Tue 3/Dec/2013, 7:54am
salam...saya berminat ,sila send kan list harga..suhaimilawas@yahoo.com.my  
12. Mohd Hilmi 9 - Thu 9/Jan/2014, 11:47am
sape nak jual otak-otak angkat tangan. area cheras dan bandar tun razak, kl
call @ whatsapp 0193666877
email striker_101010@yahoo.com  
13. Ehsan22 - Sun 9/Mar/2014, 3:28pm
slm...boleh emel details harga kt saya
mohd_ehsan22@yahoo.com  
14. Wan 1327 - Sat 1/Apr/2017, 12:05pm
Boleh email detail harga di wanmawan12@gmail.com  
15. Muhamad Nazaem Bin Mohd Nazari - Tue 10/Oct/2017, 6:13pm
sila detailkn..muhammeznazaem@gmail.com  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..