Berhati-Hati Bila Berurusan Dengan Orang Bernama di Bawah
Sharina8 2 - Tue 4/Sep/2018 2:44pm
ASSALAMUALAIKUM..

SELAMAT PETANG..

BERHATI-HATI TUAN / PUAN & SEMUA PEMBACA IKLAN DI MAJALAH.COM

SECERDIK MANA ORANG NAK CUBA MENIPU NI, DAPAT JUGA ''TRACE'' DI MR. GOOGLE. DIMANA DALAM SATU FACEBOOK ADA NAMA INSAN INI :

nama : umi zubaidah bashah binti ahmad bashah roddin
ic : 931130-xx-xxxx
no. phone : 0176848400

dia buat iklan dalam majalah.com
saya trace dulu nombor phone beliau, tengok kat 1 facebook tersenarai nama penipu ini.

hati2 lah tuan puan, sebelum nak join apa2 trace dulu kesahihan nya.. jika nak join apa2 biarlah yang telus.. ada lesen.. biarpun multilevel sekali pun jika nama diyakini tak apa lah kita join.
jika dah tak ada dalam ssm. tak payah join, join lah nama hebat2 seperti amway, cni, jika nak join multi level..
jika nak melabur, labur lah kat asb ke... public mutual ke.. cwa ke..

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Rafizi 8 - Tue 4/Sep/2018, 3:57pm
    waalaikumsalam. saya baru jumpa iklan dia (saya rasa org sama) di majalah.com pagi ni. ni url dia.

    http://www.majalah.com/?classified.pelaburan-24-jam.G6D160ZD8R

    Boleh tahu apa yang dia dah buat?  
  2. Linkman - Wed 5/Sep/2018, 9:54am
    memang mengarut kalau mana2 investment boleh bagi 600% dalam masa sehari sahaja..

    Bank rakyat pun boleh bagi 16% shj SETAHUN untuk tahun lepas (2017).. maksudnya dlm 1.3% SATU BULAN. dan bank rakyat menjalankan bisnes yg paling untung.. bisnes personal loan. anda pinjam rm50k.. dapat rm 47k shj... potong macam2... termasuk 2 bulan installment in advance..

    kesimpulan mudah
    ===============
    Mana2 open, unlimited, continuous investment yg menjanjikan lebih dari 1.5% SATU BULAN boleh dikategorikan 99.999% menipu..

    - open = terbuka kepada semua org
    - unlimited = takde limit berapa USD/RM nak join
    - continuous = pemberian dividen lebih dari sekali.. kononnya profit dibayar setiap bulan selama banyak bulan..

    gunakan rule diatas utk panduan tuan/puan insyallah akan selamat..  
  3. Sharina8 2 - Wed 5/Sep/2018, 6:33pm
    rafizi 8
    awak search nombor telefon kat google. nanti jumpa 1 facebook. senarai penipu . nama dia dalam senarai  
  4. Bella 288 - Fri 7/Sep/2018, 1:49am
    Ishh ramai betul laa yang tak boleh pakai dlm ni... Hurmmm  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.