Berforex dgn Gwgfx, Blh Dapat Income 10% Dari Modal Serta Banyak Lagi Bonus Tambahan
Joe007 - Wed 9/Oct/2013 11:03am [Last Comment]
Salam 1 Malaysia, Sekiranya tuan-tuan sedang mencari pelaburan selamat dan menguntungkan, saya syorkan globalwavegold (GWG). Setakat ini pembayarannya memang cantik dan tak pernah miss.

Sistem, GWG ni sangat secure mcm Maybank2u. Siap ada Request TAC Number lagi kalau nak buat transaksi.

Ni GWG punye Marketing Plan.
Dividen Bulanan 10%
Bonus Tajaan 10%
Bonus Pairing 10%
Bonus Overiding 1% sehingga 15
Bonus Pencen - PERTAMA DI DUNIA

Lagi terbaik sekiranya tuan-tuan labur dengan modal RM10,000. So, setiap bulan boleh menjana pendapatan dari Roi 10% atau persamaan RM1000..ini income Roi sahaja tidak termasuk income trade lagi

Sekiranya tuan-tuan ingin pendapatan lebih, tuan-tuan boleh membina rangkaian tuan-tuan dengan membawa pelabur baru untuk menyertai GWG ini. Jadi, tuan-tuan akan mendapat tambahan bonus seperti Tajaan 10%, Pairing 10% & Overiding 1%

Baiklah, sekiranya tuan-tuan berminat untuk menyertai GWG, bolehlah menghubungi saya di talian 013- 4038502 @ 017-4847966 whatapps, we chat pn boleh
di FB saya https://www.facebook.com/joe.jeng.9

Niche: Forex Malaysia
 
1. Airist Management Resources - Wed 9/Oct/2013, 11:45am
salam...

boleh komen dgn RGCX ?? mula2 bgs.. tp sy doakan tuan suksess...

sy dah kurang nak join krn sy rasa sudah tiba masanya sy promote bisnes2 yg sy ada skrang dan ajak org jd seperti sy juga pemilik pd perniagaan2 masing2 dan mereka yg mempromosikannya...

hanya rangkaian yg dpt membantu antara satu sama lain... dan tiada jaminan yg kekal selain jaminan ALLAH.. ini yg sy pelajari skrang...

walaupun idea sy mungkin hebat.. ttp ini juga pinjaman dr ALLAH dan bila2 masa ALLAH mengambilnya semula...dan sy yakin sy akan manfaatkan ilmuNYA utk manfaat umum bukannya manfaat peribadi ssewaktu sy dlm kejahilan...

wassalam...

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124  
2. Rokan Hill Gold Bullion - Wed 9/Oct/2013, 5:09pm
..platform dah bagus tapi pening jugak kepala kalau tak tau nak entry atau liquid..apakata tweets @rokanhilltrader untuk rujukan tambahan poundsterling dan japaneseyen.  
3. Azhar 28 - Thu 10/Oct/2013, 11:10am
Pelaburan GoldUSD30
modal hanya USD30 setelah 100X trading boleh dapat lebih kurang RM1/2 juta.
untuk maklumat lanjut sila
Layari: freedomofforex.blogspot.com  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..