Beras Siam Cap Serindit/Arnab/Pisang
Neo 3 - Wed 19/Sep/2012 9:34am [Last Comment]
Salam,

Saya ada menjual beras Siam cap serindit, Arnab & Pisang 9kg.

Sila call/SMS 017-2295201 untuk pembelian. COD area PJ, shah alam, KL.

Niche: Pembekal Beras
     
  1. Eliza Mohd Razali - Wed 19/Sep/2012, 9:54am
    berapa harga?  
  2. Neo 3 - Wed 19/Sep/2012, 11:16am
    Eliza Mohd Razali sila bagi email or hp no. Tq  
  3. Hamzan Bin Yop Aziz - Wed 19/Sep/2012, 11:21am
    hantar detail pada sy.. hhamzanaziz@yahoo.com  
  4. Normadiha - Thu 20/Sep/2012, 1:22am
    email pd saya harga...tq
    die_ha84@yahoo.com  
  5. Jai 49 - Fri 21/Sep/2012, 12:19am
    pm sy

    zack87_biz@yahoo.com  
  6. Neo 3 - Fri 21/Sep/2012, 2:24pm
    Saya dah email detail. Please check. Tq  
  7. Mohd 460 - Sun 21/Oct/2012, 2:07pm
    salam neo 3, tlg email detail ke aku0725@yahoo.com  
  8. Nasrul Hakimi - Tue 23/Oct/2012, 7:42pm
    Salam boh, email kawe detail sket.
    kofflan@yahoo.com  
  9. Azmi 263 - Fri 21/Dec/2012, 1:11pm
    salam boh...email detail kawe..bcl1064@yahoo.com  
  10. Naim 83 - Thu 27/Dec/2012, 4:24pm
    Salam..pm plzz.(Naim2810@yahoo.com). Tq  
  11. Azzlin - Mon 7/Jan/2013, 4:50pm
    As Salam..detail untuk serindit 9kg plez  
  12. Atie 75 - Tue 8/Jan/2013, 1:52pm
    salam...email detail plzzzz..tq..atie_malek@yahoo.com  
  13. Mohd Azrie 2 - Wed 9/Jan/2013, 12:37am
    Email detail,m_azrie01@yahoo.com
    Tq  
  14. Neo 3 - Mon 21/Jan/2013, 6:12pm
    Salam
    . Mohd Azrie 2, Atie 75, Azzlin, Naim 83, Azmi 263, Nasrul Hakimi, Mohd 460 saya telah email harga kepada anda semua. Tq  
  15. Alin 59 - Mon 25/Feb/2013, 10:34am
    tolong email detail kepada saya. TQ alyn_ar@hotmail.com  
  16. Boyboy - Wed 20/Mar/2013, 9:59pm
    boleh tolong email harga and location...
    tq  
  17. Boyboy - Thu 21/Mar/2013, 6:00pm
    sori..boleh email price dekat olieyana@yahoo.com

    tq  
  18. Mohd Adam 5 - Tue 9/Apr/2013, 9:26pm
    asssalamualaikum neo

    email saya details..

    rezekimohdadam@gmail.com

    terima kasih  
  19. Karim 16 - Mon 1/Jul/2013, 12:16pm
    Salam semua,

    Saya mengedar beras siam di negeri terengganu, jenis serindit dan lain lain. Sekiranya berminat, sila email ke yenyen7568@gmail.com  
  20. Man Shah Alam 2 - Thu 1/Aug/2013, 4:04am
    mohon hantar details, harga borong. azmanbsp@gmail.com  
  21. Sabariah 27 - Fri 2/Aug/2013, 3:17pm
    harga beras serindit 9kg kt kelantan lbih kurang rm70 jer,, tq..  
  22. Neo 3 - Sun 25/Aug/2013, 8:27am
    Bekalan beras baru sampai Dan kepada yang berminat sila hubungi saya terus ke talian 0172295201. Terima kasih  
  23. Emilyana Chunshine - Sat 7/Dec/2013, 1:59pm
    area rawang hntar x?brape klau 9kg serindik...cap udang ada x?  
  24. Habibah Awang - Sat 7/Dec/2013, 8:25pm
    Ada stok tak beras serindit . Kalau ada berapa harga  
  25. Neo 3 - Wed 11/Dec/2013, 2:05pm
    Emilyana dn Habibah untuk beras cap serindik 9kg RM42. stok memang ada. Tq  
  26. Ahmad Faiz 19 - Sun 13/Apr/2014, 12:45pm
    Saya berminat nak beli beras serindit/arnab.ada stok tak? Cod kat pj.Saya calk no diatas tak dapat.email jugak kat saya detail  
  27. Muhd Shahrin - Wed 23/Apr/2014, 9:27pm
    Tolong email detail kat rose_m77@yahoo.com  
  28. Neo 3 - Wed 30/Apr/2014, 9:44am
    En Ahmad Faiz 19 dan Muhd Shahrin harga 9kg adalah RM42. Beras sementara ni ada bekalan.  
  29. Azmi 386 - Sun 4/May/2014, 1:25am
    tolong email harga kepada kilasazmi@gmail.com tq  
  30. Neo 3 - Wed 7/May/2014, 9:59pm
    En Azmi 386 harga beras ada lah seperti tertera. Tq  
  31. Dahlia78 - Mon 26/May/2014, 11:55am
    Assalamualaikum,

    boleh email saya harga?  
  32. John Labu 3 - Fri 15/Aug/2014, 10:39am
    As salam, saya ade menjual beras siam, 5kg, rasa macam serindik....cap mangga, jambatan, manggis,,,boleh ambil di rumah saya di selayang...01115672100..Rm18.50(5 kg )  
  33. Noraini Yusof - Tue 19/Aug/2014, 11:16am
    BRP HRG BERAS SIAM CAP PISANG  
  34. Neo 3 - Sat 8/Nov/2014, 6:47pm
    Salam. Sekarang permintaan beras serindit agar tinggi disebabkan pengusaha pengusaha restoran Nasi Beraini telah beralih kepada beras ini atas kos yang tinggi untuk beras mati. Hubungi saya untuk mendapat kan bekalan. 0172295201  
  35. Afizul 5 - Tue 18/Nov/2014, 4:17am
    As salam ..sy ingin mencari bekalan beras siam secepat yg mungkin..kpd pembekal yg masih ada stock sila text sy 0176556551  
  36. Azizah632003 - Thu 20/Nov/2014, 1:41pm
    As salam.
    Saya berminat nak beli beras cap arnab atau serindit. Stock masih ada lagi?  
  37. Neo 3 - Sun 14/Dec/2014, 7:53pm
    As Salam ..terima kasih kepada semua pelanggan pelanggan beras serindit semua. Sokongan anda terhadap beras serindit sungguh luar biasa. Kepada yang masih belum dapat kan bekalan sila hubungi 0172295201.  
  38. Neo 3 - Tue 3/Feb/2015, 9:18am
    Assalammualaikum semua dan semoga semua dalam peliharan Allah. Di sini ada berita gembira yang nak disampaikan. Beras serimdir, Arnab , pisang, angsa Dan jambu banyak baru sampai. Cepat hubungi saya untuk mendapatkan bekalan beras Siam. 0172295201  
  39. Neo 3 - Tue 3/Feb/2015, 9:21am
    Azizah632003 sila hubungi saya . Bekalan beras Puan masih ada lagi ke?  
  40. Roslan Bin Osman - Wed 18/Feb/2015, 1:48pm
    cable yg dekat taman medan tu jual agak tinggi ,sampai $97 utk 24kg serindit.kalau dapat harga murah sikit ..$85 ker $88 ..nak la jugak 5bungkus .  
  41. Roslan Bin Osman - Fri 6/Mar/2015, 10:22am
    beras siam ni biasanye org klate la nego kan?demo2 ni tak gentle betul.bila org tanye harga ,tak nak cakap.susah betul.mungkinkah ada ude disebalik mee goring?atau percubae nak cekik darah saing2 sendiri?  
  42. John Labu 3 - Tue 14/Apr/2015, 8:56am
    beras siam cap jambatan, 5kg pack RM18...lokasi selayang...01115672100  
  43. Atho H12 - Mon 13/Jul/2015, 10:20pm
    tlg bg harga pd sy tn faridzuljohary@gmail.com
    tq  
  44. Wan 1522 - Mon 3/Aug/2015, 9:49am
    saya merupakan pembekal beras Siam.harga boleh dirunding.lokasi rawang.berminat sila hubungi 0193851216  
  45. Md Azman 4 - Mon 3/Aug/2015, 3:19pm
    Penghantaran percuma ke seluruh negeri kelantan.
    Beras serindit
    Beras pisang
    Beras mangga
    Beras pulut angsa emas
    Dan pelbagai lagi..
    0179344465  
  46. Neo 3 - Wed 16/Dec/2015, 4:40pm
    Beras serindit banyak baru masuk ni. Cepat hubungi 0172295201  
  47. John Labu 3 - Fri 22/Jan/2016, 3:52pm
    Beras Cap Pisang Ready Stock...1000guni 24kg....01115672100...lokasi selayang,KL  
  48. Zairi 33 - Thu 28/Jul/2016, 10:34am
    beras ni area Pulau Pinang da bekalan x? klu da hubungi sy ....019-5480242  
  49. Fahmie Izman - Thu 12/Oct/2017, 11:45am
    Saya ada stok beras serindit siam 5kg...boleh whatsapp 016-265 0000...lokasi taman danau desa,jln klang lama,kl  
Page 1   (Total 50 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!